🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 210
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 410
Сег успях да чуя какво казва Александра относно спора ѝ с Дениз: "Много ниско ниво на култура и съм изключително обидена...". А то звучи като "много ниско ниво на културизъм". Заслушайте се.
Точно това щях да отбележа и аз. Макар да не я реабилитира в моите очи.

# 1 411
Сега трябва да презаснемат края. Не искам рускиня да печели какъвто и да е формат в БГ
Виктория не подкрепя Путин, дори в момента е с "наказание", защото беше публикувала стори, които осмива Путин и беше репортнато.

# 1 412
Сега трябва да презаснемат края. Не искам рускиня да печели какъвто и да е формат в БГ
Украйнка ли искаш?

# 1 413
Нека не политизираме темата, достатъчно постове има в социалните мрежи.

# 1 414
Дениз ми се струва изключително нелепа. Маниерите и самочувствието ѝ без покритие ми идват в повече. Коментарите, които прави също не показват какъвто и да е признак на интелект. Благовеста ми изглежда мила, но във визитката си се изяви като супер тъпо парче. Харесвам Александра, но някак си не ми се струва, че мястото ѝ е там. Интелигентна е, има стабилна работа, дама с обноски. Харесвам нея най-много, но за съжаление виждам прекалено малко кадри от нея, не се учудвам, защото в такива реалитита всички знаем, че интелекта отстъпва на зверското селяндурство.

# 1 415
  • Sunshine state
Ама моля ви се, Зорница красавица.. Не знам кой я набеди за такава, но определено не е. Иначе е добрячка, но дотам. Изобщо не вярвам ергенинът да има каквото и да било с нея. Габриела Сид и Весела също са ми нелепи. Дениз с грим е ок, ама без е направо плашеща. Благовеста е прекалено груба.

# 1 416
  • Валенсия
Дали Венета е прибегнала до ринопластика? Thinking

2019

2021

На мен ми се струва, че няма ринопластика, но на някои снимки в инстаграм профила ѝ носът изглежда по-мъничък.

# 1 417
Този епизод ме накара да се чувствам толкова неудобно, че не е истина... То не беше близане на мед (направо потръпнах на тази сцена), не бяха гротескни визии, погледи, разговори, покъртително... Ния-Косара с този грим беше като пребита, говореше като упоена.

Дениз става друг човек с грим, ефектът определено е уау. Както вече установихме, Бонбонова е емоционално нестабилна, а така гримирана и с гел в косата беше като влачена от пороя.

Деница гледа всички с едно съжаление в очите, не мога да разбера защо.

При целувката Виктор изглеждаше свалил гарда след алкохола през деня и вечерта.

Определено ми костваше мозъчни клетки този епизод, не се забавлявах нито за момент.

# 1 418
Дали Венета е прибегнала до ринопластика? Thinking

И аз не мисля, че има ринопластика, снимките и в инстаграм са силно обработени.  Ох, с тая Венета не мога, дори и 2019 пак е с чашка. 🤣🤣🤣

# 1 419
Вече ми омръзна да гледам озъбена Александра и това патологично кикотене. И разбрах, че любовта значи да ти стане хубаво на стомаха.
След като Зори отиде при "скромните" предлагам в следващия епизод да се разделят на приказливи и мълчаливи и Венета да иде във втората група 😁
Викторчо много подходящо дойде по пантофки на коктейла, като Хю Хефнър.
В АЕЦа има толкова жизнерадост колкото в Припят, много личи на фона на останалите. Карина пък не знам тежкарски ли го дава или е отегчена от обкръжението.

Мен ме радва как Виктор първо кани на среща по-сериозните момичета
А според мен първо отсява скучните.

А то звучи като "много ниско ниво на културизъм". Заслушайте се.
Ако тригодишно говори така биха го завели на логопед Rolling Eyes

# 1 420
Ох, с тая Венета не мога, дори и 2019 пак е с чашка. 🤣🤣🤣
😄😄😄

# 1 421
  • Terra incognita
Много е грозно и грубовато жена с огромна татуировка тип ръкав. Мисля, че ЕргенинОт не е фен на татусите.

# 1 422
И разбрах, че любовта значи да ти стане хубаво на стомаха.
Значи същото като да си хапнеш пица. И къде-къде по-безопасно и вкусно! 😃

# 1 423
  • Някъде там
Много е грозно и грубовато жена с огромна татуировка тип ръкав. Мисля, че ЕргенинОт не е фен на татусите.
И с право. За мъж е някак по приемливо. Макар че на мен и това ми е грозно.
Само четвъртък и петък ли ще го дават ?
Честно казано искам да е цяла седмица, за да свърши по-бързо.😀

# 1 424
Деница гледа тъжно, защото такива са й очите. Ъгълчетата на клепачите й са надолу, което изглежда, че винаги е тъжна или разтревожена. Може би, ако направи някакъв лифтинг или повдигане на клепача, няма да изглежда все едно ще се разплаче всеки момент.
Дениз наистина има огромна разлика с и без грим. С грим наистина е хубава, дава цвят на лицето й. Без грим е като измита чиния.

Общи условия

Активация на акаунт