Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за лазерна корекция на зрението в София?
Какви са преживяванията с лазерна корекция на зрението в Луксор, Пловдив?
Какви са препоръките за клиниката Resbiomed?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за лазерна корекция на зрението в София?
Форумът предлага различни препоръки за лазерна корекция на зрението в София. Пациентите споделят положителни преживявания с клиниките "Зорa" и "Пентаграм". Д-р Методиева от "Зорa" и д-р Даскалов от "Пентаграм" са споменати като изключителни специалисти. От друга страна, има негативни преживявания с клиниката Vision, където пациентите са останали недоволни от клиентското отношение и резултатите. Също така, има спомен за клиника в Търговище и за клиника Luxor в Пловдив.
-
Какви са преживяванията с лазерна корекция на зрението в Луксор, Пловдив?
Има различни преживявания с лазерна корекция на зрението в Луксор, Пловдив. Един пациент съобщава, че след операцията зрението му понякога е по-лошо от преди и се надява да се подобри. Друг пациент споделя положителни преживявания, като посочва, че животът им се е подобрил значително след успешната операция.
-
Какви са препоръките за клиниката Resbiomed?
Форумът предлага различни мнения за клиниката Resbiomed. Един пациент споделя, че приятел се е оперирал там и е доволен от резултатите. Те също така споменават новия метод "Smile", който е използван по време на операцията. Друг пациент споделя, че обмисля Resbiomed и други клиники, като подчертава важността на цялостен преглед за лазерна корекция и подходящия метод за всяка конкретна ситуация.
-
Какви са преживяванията с лазерна корекция в клиниката Vision?
-
Какви са препоръките за лазерна корекция в Турция?
След 3 месеца ще отиде на още един преглед, понеже и турският, и немският доктор са й казали, че финално нещата се наместват след около половин година.
И разбира се, да се окажат подходящи и те, понеже забравих да кажа, че 8-минутната операция сборно на двете очи беше предшествана от много обстоен преглед с разни апаратури, за част от които дъщеря ми (носеща очила вече 15+ години и ходила десетки пъти на офталмолог) сподели, че не е виждала..
При девойките, както писах назад, ставаше дума за лазерна корекция ReLEx SMILE, а при майка ми за перде и макулна дегенерация. Нейните операции професорът направи в два последователни дни.
,което много ме мъчи и ми пречи да работя.