Лазерна корекция на зрението - Препоръки

• 38 835
  • 131
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Направиха ми лазерна корекция  на късогледство -6 диоптъра преди 7 дни. Сега виждам надалеч много добре, но никак не виждам на близо, не виждам големите букви на телефона, кой ми звъни и тн, независим колко доближавам или отдалечавам телефона. Някой има ли подобен опит? Много съм притиснена..

Здравейте, по кой метод се оперирахте? lasik? Аз се оперирах с Trans PRK, май така се пишеше, ако не се лъжа, и при мен беше така първите 10 дни и след това се изчисти. Стискам палци да се оправите по-бързо. Simple Smile

Смея да твърдя, че тази операция беше най-доброто решение в живота ми. Направо съм нов човек. Simple Smile

# 106
  • София
Еми, оставете телефона, дайте време и спокойствие на очите, всичко ще се оправи.

# 107
Нормално е за следващите поне 20 дни. Съветвам Ви да ограничите не само телефона, а всички видове екрани. Очите трябва да се възстановят - без мигащи светлини, без ярка светлина, навън само със слънчеви очила, без вдигане на тежести - дори е желателно да извадите от дамската чанта всичко излишно. И без книги и списания. Дайте си 20 дни пълен релакс - ще е доста скучно, но от такава операция възстановяването протича така. После ще си върнете живота Simple Smile Заслужава си - на този етап за мен лазерната корекция на зрението беше най-доброто, което съм правила за себе си. Бях със сходен диоптър на Вашия.

# 108
mishoka55, Може ли да споделите къде се оперирахте?

# 109
mishoka55, Може ли да споделите къде се оперирахте?

Здравейте,

Оперирах се във Вижън София при доктор Дарджикова. Лекарката е много добра и самата операция ми беше 50 секунди на око. Направих я февруари месец тази година и възстановяването ми отне около 1 седмица, а след това се върнах на работа. Трябва да бъдете много стриктни с капките обаче и да носите около един месец слънчеви очила навън. Бях с диоптер -6 и на двете очи, а сега си виждам кристално ясно.

# 110
Здравейте. Моята беше преди около 9 месеца. Моето двойно виждане се появи на 14-ти ден. За съжаление двойното виждане остана, както и заслепяването от фарове. Оказа се, че имам епително прорастване. С лещи малко се оправя, но не така ясно както беше преди корекцията. Дано вашето да се възстанови.

Здравейте!
Направиха ми лазерна корекция  на късогледство -6 диоптъра преди 7 дни. Сега виждам надалеч много добре, но никак не виждам на близо, не виждам големите букви на телефона, кой ми звъни и тн, независим колко доближавам или отдалечавам телефона. Някой има ли подобен опит? Много съм притиснена..

# 111
3 години по-късно диоптъра ми започва да се появява отново... Дано поне астигматизма не се възвърне.

# 112
Здравейте. Моята беше преди около 9 месеца. Моето двойно виждане се появи на 14-ти ден. За съжаление двойното виждане остана, както и заслепяването от фарове. Оказа се, че имам епително прорастване. С лещи малко се оправя, но не така ясно както беше преди корекцията. Дано вашето да се възстанови.

Здравейте!
Какво представлява епителното прорастване? Свръхрастеж на епитела ли? Предлагат ли Ви варианти?

# 113
3 години по-късно диоптъра ми започва да се появява отново... Дано поне астигматизма не се възвърне.
Моя приятелка се оперира преди 5г на двете очи (на 37 беше тогава). В момента са й по-зле от преди операцията. Но нова не ще и да чуе.

# 114
Здравейте! Бихте ли споделила цената на манипулацията със SMILE в Турция?
'

Към 27.12.2022  2500 Евро общо за двете очи, като сумата включва и прегледа преди, и прегледа на следващия ден след операцията. Включва и престоя в хотел в близост до клиниката, но дъщеря ми не отседна там, понеже бяхме заедно в airbnb.

Дали можете да споделите какво е името на клиниката? Simple Smile

# 115

Бихте ли споделили коя е клиниката в Турция?

На лични Simple Smile, че имам негативен опит със споделянето й в друга тема.. Нападките от потротребител ме накараха да моля модератор да изтрие пуснатата от мен тема.

Междувременно се оперираха и другите ми две дъщери в същата клиника, при същия професор, отзиви - същите Simple Smile
Може и на мен на лични клиниката и професора?

Привет, бих искала и аз да помоля за същата информация Simple Smile

# 116

На лични Simple Smile, че имам негативен опит със споделянето й в друга тема.. Нападките от потротребител ме накараха да моля модератор да изтрие пуснатата от мен тема.

Междувременно се оперираха и другите ми две дъщери в същата клиника, при същия професор, отзиви - същите Simple Smile

Може ли и да споделите и на мен коя и клиниката?

# 117

Може ли и да споделите и на мен коя и клиниката?
Русалка се притеснява да я обяви публично💖, но на мен не ми пука. Смятам, че трябва да се знае, за да се предпазват хората. Тази е клиниката и професора:

# 118
  • на Мелмак
Да се предпазват? Грешка ли е?

# 119
Да се предпазват? Грешка ли е?
Не трябва да се ходи там.

Общи условия

Активация на акаунт