Лазерна корекция на зрението - Препоръки

• 38 800
  • 131
  •   1
Отговори
# 120
  • на Мелмак
Grinning

# 121
Извинете ме за първия заядлив коментар, изтрих го. 😃 Но знам колко са агресивни защитниците на подобни некадърници, та ми се стори, че те веднага са се активирали и че Вие сте от тях. 😆

# 122
  • на Мелмак
Не знам, странно ми е това подскачане.
Но щом се чувствате добре.

# 123
  • София
И защо да не трябва..Махнах някога поста си,  понеже един господин ми писа, че съм луда да го позволя.И Господ от небето да дойдел на Земята и да му кажел да се подложи на лазерна корекция, нямало да го направи...Какво оставало  на децата си да позволи.Затова ги махнах поста, а не от притеснение да споделя.
Но не знам колко ненормален  трябва да е човек да изрази задоволство, че очите на  децата и майка  му са  съвсем наред след направените там корекции/ операции, ако това не е така....Да не говорим, че " децата" са на 25 и 27 , тоест достатъчно зрели да преценят и сами, че не са сгрешили.А майка ми е на 78 и се роди след операцията на макулна дегенерация, преди това едва виждаше...

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:00 от Просто русалка

# 124
Не знам, странно ми е това подскачане.
Но щом се чувствате добре.
Идеално се чувствам, когато мога да предпазя някой от осакатяване от пишман лекари. 😃

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:05 от УИНКС БЛУМ

# 125
  • на Мелмак
Русалче, странно ми е.
Наистина шарен свят.
Щерката е с много висок диоптър, ММ иска да се оперира, когато възраста ѝ позволява, аз имам своите си притеснения.

# 126
  • София
Аз не казвам, че не се притеснявах, напротив.Но  сега виждам, че се чувстват страхотно без очила, лещи, регулярни прегледи при офталмолог. Знаеш, Ети, от друга тема, че  едната ми дъщеря завърши Медицина, идея си нямаш може би колко щастлива беше да е в операционните без очила, които заради маската се запотяват.Отделно една от  задължителните й практики беше в офталмологията на университетската клиника, на свръх модерна апаратура  се беше прегледала.За човек, имал някога 6 диоптъра, малко над нулата е рай..

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:16 от Просто русалка

# 127
И защо да не трябва..Махнах някога поста си,  понеже един господин ми писа, че съм луда да го позволя.И Господ от небето да дойдел на Земята и да му кажел да се подложи на лазерна корекция, нямало да го направи...Какво оставало  на децата си да позволи.Затова ги махнах поста, а не от притеснение да споделя.
Но не знам колко ненормален  трябва да е човек да изрази задоволство, че очите на  децата и майка  му са  съвсем наред след направените там корекции/ операции, ако това не е така....Да не говорим, че " децата" са на 25 и 27 , тоест достатъчно зрели да преценят и сами, че не са сгрешили.А майка ми е на 78 и се роди след операцията на макулна дегенерация, преди това едва виждаше...
А къде и при кого се оперира майка Ви от макулна дегенерация?

# 128
  • на Мелмак
Русалче, моето с над 8. Имаме приятели тук с очна клиника. Много, много ми е притеснено.
Но всъщност решението ще е нейно накрая Simple Smile

# 129
  • София
От поста ми става ясно къде..

# 130
От поста ми става ясно къде..
Ами в поста не пише, но все едно. Да сте жива и здрава. Лек ден!

# 131
  • София
И защо да не трябва..Махнах някога поста си,  понеже един господин ми писа, че съм луда да го позволя.И Господ от небето да дойдел на Земята и да му кажел да се подложи на лазерна корекция, нямало да го направи...Какво оставало  на децата си да позволи.Затова ги махнах поста, а не от притеснение да споделя.
Как да не пише....Този пост пуснах след като бяхте написали и името на клиниката, и това на лекаря. Ако после сте го изтрили и моето "там" виси в нищото, не значи, че не съм казала къде  и при кого.Но сега виждам, че не сте, та е пределно ясно това " там" в отговор на Ваш пост какво означава.Ако беше другаде, щях да  кажа, че грешите, нали..Лек ден и от мен. Държа да подчертая, че никого не навивам да се подлага на това и онова тук или там, споделила съм опит с 4 души, той не съвпада с Вашия и толкова. Целта на форума е точно тази, после всеки си преценява сам..

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 12:02 от Просто русалка

Общи условия

Активация на акаунт