За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 101

• 24 982
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Остави го да крещи и се занимавай с нещо.
Как имате време да се вторачвате в такива неща😂

# 361
Остави го да крещи и се занимавай с нещо.
Как имате време да се вторачвате в такива неща😂

Абе, жена! 😂 Четеш ли, какво пиша или наизуст говориш? 😀😀😀
Аз не се вторачвам. Аз го ЧУВАМ! Непрестанно!! Не мога да свърша нищо, 'щото крещи! Освен да си сложа слушалки с noise cancellation и да си живея в свой собствен свят от тук нататък...

# 362
Кефи се да се чуе, нормално е

# 363
Открил е, че може да го “прави” и сега се наслаждава. И моето дете мина през това 😆

# 364
Здравейте мами.
Какво ще кажете за това гърне .
Дали някоя мама го е купувала за малкото човече.
Детско гърне Lorelli Throne Bear Dark Blue 1013091 0625
Малкия е на 16м +
Дали според вас може да го ползва ме.

# 365
Здравейте мами.
Малкия е на 16м +

Охо чудно , каква е цената на това нещо?

# 366
Здравейте мами.
Малкия е на 16м +

Охо чудно , каква е цената на това нещо?
24.99лв във магазин Бамбино ги има .

# 367
Моят син е на 8++ и също крещи през деня. Просто се радва на гласа си. Наистина е дразнещо, но няма какво да се направи.

# 368
  • Германия
Luellis, нормално е, спокойно! Ще мине 😂 точно както toni каза, открил е че може, забавно му е и го прави. После ще научи нещо ново к това вече няма да е толкова интересно

# 369
Нормално е, крещят като птеродактили и им е интересно, че откриват гласа си. Аз пък се радвам, че го прави. Simple Smile

# 370
Явно има и други чувствителни като моя мъж на тема крясъци🤣Моя е на 5+ и сутринта стана да яде в 6.След това отказа да спи повече и го оставих между мен и мъжа ми с един куп играчки.Един час си игра с тях и крещя като побъркан от кеф  .По едно време се завивах през глава, за да го чувам по-слабо 🤣

# 371
  • до най-прекрасния мъж
Дъщеря ми е на 3+ и също крещи, като се радва на някой от нас. Точно като птеродактил вика, правила го е и нощем, като се събуди и си гледа въртележката над леглото. От известно време я махам нощем, че ни изкара акъла последния път. Спим на нощна лампа, за да я виждам, но май не е лоша идея да започна да я гася. Вие на тъмно ли спите, бебетата плашат ли се от тъмното? Откакто е родена, не е спала на тъмно и се чудя ОК ли е да спи на светнато нощем или да гася, докато е малка.

# 372
Знам че в темата има доста деца с дерматит, затова моля ви за мнение дали ви прилича на АД, на измръзнала, претоплена бузка или някоя алергия. Лекар чак в понеделник ако вдигне Cry

# 373
Знам че в темата има доста деца с дерматит, затова моля ви за мнение дали ви прилича на АД, на измръзнала, претоплена бузка или някоя алергия. Лекар чак в понеделник ако вдигне Cry

Същите бузки имаме. Педиатърът казва, че е лека форма на дерматит. Мажа ги с кремче, особено навън, от вятъра става по-зле.

# 374

АД с екзема, вероятно, леко инфектирана.

Общи условия

Активация на акаунт