За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 101

• 24 884
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами.
Бяхме преди малко на лекар.
Било задна хрема.
Понеже нямам много пари може ли да ми препоръчате инхалатор защото трябва да му правим инхалации със физиологичен разтвор.

# 166
  • София
Какъв ви е бюджета?

# 167
Около 70 лв

Според вас да взема ли направление за УНГ

# 168
Около 70 лв

Вземи! Не пречи.Simple Smile))

https://www.emag.bg/inhalator-esperanza-kitty-ecn003-s-kompresor … tty/pd/DT4WZ7MBM/. Ето този е на прилична цена и с добри отзиви!

Инхалаторите за деца над годинка ли са по принцип?

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 20:06 от Luellis

# 169
date=1646503195]
Около 70 лв

Вземи! Не пречи.Simple Smile))
[/quote]

Някой може ли да ми препоръчате от тези
  марка  инхалатори  да ли са добри и кой да закупя.
Много благодаря

# 170
Ще ви следя и аз за предложения за инхалатор,доста деца съм чувала че така се лекуват. Ние нямаме.

# 171
https://homepharma.bg/product/13729/kompresoren-inhalator-zano-i … AYAiAAEgLNh_D_BwE

Нашия е такъв от аптека марешки , купихме го декември месец. Малката така й се размина бронхита 🙂 малко по- скъп , но аз съм доволна. 😌

# 172
Аз също обмислям инхалатор, обаче вашите деца търпят ли? Моят реве при всякакви такива манипулации и мисля, че изобщо няма да стои да му ги правя. На 1г4м е.

# 173
Аз също обмислям инхалатор, обаче вашите деца търпят ли? Моят реве при всякакви такива манипулации и мисля, че изобщо няма да стои да му ги правя. На 1г4м е.
Да малката стоеше. Обаче пред тв то😃 пускаме детски и 5 мин засичах. Няма как просто.
Между другото сега видях че на нашия пише че е за деца над 2г🤭

# 174
И аз незнам дали ще седи моята евентуално с детски Пепа ...нз, а колко време е процедурата5мин ли и с какви лекарства действа изобщо нямам представа,малко да ме светнете 😅

# 175
И аз незнам дали ще седи моята евентуално с детски Пепа ...нз, а колко време е процедурата5мин ли и с какви лекарства действа изобщо нямам представа,малко да ме светнете 😅
Беше на 1г и 2 месеца тогава. Само физиологичен разтвор и капки проспан слагахме 😌 бвха ни казали 5 мин , и толкова и свършваше разтвора ние й правихме 3 пъти на ден. Иначе лекар преценява колко пъти + с какво да се прави

# 176
  • София
Моят инхалатор е такъв - https://www.medico.bg/product/kompresoren-inhalator
Доволна съм.

# 177
Тъкмо вчера купувах инхалатор за моето бебе на 5 месеца.Има ужасна кашлица и му изписаха инхалации с физиологичен разтвор.Инхалатора който купих е на Omron за 140 лева😁. Трябваше ми спешно и само този имаха в аптеката.Знам, че марката е хубава и нямах възможност да се размотавам.Конкретно този има маска и за деца и такава за възрастни.За жалост се очертава малчо да си го ползва често, защото от раждането му борим хрема....

# 178
Днес доста познати ми казаха, че децата им са с температура само или Т и кашлица. Явно пак върлува вирус.
Как изглеждат пъпките, които понякога се появят след висока Т и къде се намират ? Сега като го къпахме видяхме малки ситни точки на далечно разстояние, по корема и гърба.

# 179
  • София
Ние сме с такъв, По-Шумен е, но е силен Т. к. е компресор ен. От представителството го взех е и ни консултира ха на място.

Общи условия

Активация на акаунт