За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 101

• 24 858
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Каква може да е причината синът ми на 20 дни да повръща? Не обичайното връщане, а понякога се случва да повърне 1-2 часа след като ял. Има вид на пресечено. Няма други симптоми, освен колики.

# 631
Каква може да е причината синът ми на 20 дни да повръща? Не обичайното връщане, а понякога се случва да повърне 1-2 часа след като ял. Има вид на пресечено. Няма други симптоми, освен колики.
Моето момче повръща точно при силни колики, а може и рефлукс да е.

# 632
Моето момче повръща точно при силни колики, а може и рефлукс да е.

Благодаря! Може наистина да е от това. Когато започне да се напъва и да свива крачета, обикновено е повръщането.

# 633
Зависи ако е единично повръщане, може да е от напъване при коликите или докато се мъчи да ака, случва се. Ако е необичайно и многократно може да е вирус. Моето бебе повръщаше поне по 2 пъти на ден, израстна го до 3-4 месец. Вече е на 9 и отдавна не се е случвало.

# 634
Здравейте мами.
Преди малко бяхме на контролен преглед на малкия.
Измери го 85 см висок ,
13 кг , гърди 52 см
(Роден 3290 кг, 52 см)
Напълно здраво е детенцето ми.
Имаме една последна ваксина Май месец.

# 635
А какво стана с подутото, какво се оказа?

# 636
А какво стана с подутото, какво се оказа?
Било нормално.
Изписа му Ескимо кидс 1 х5 мл

# 637
Ако бебето наистина е на 20 дни, моля, и без забавяне и разни "мисли",  да направите УЗ на коремче за изключване на пилорна стеноза.
Останалото се оправя лесно.

# 638
Ще падна вече 😆😆
И да не съм офф топик - последната ми надежда да имаме някакъв шанс да се справим в яслата с гадните бактерии е Риноджермина. Днес заполчнахме първия курс. ☘ Ако някой го е ползвал - да сподели Simple Smile)

Стискам палци и моля да споделите след това дали сте доволна. Flowers Four Leaf Clover

# 639
  • София
Момичета днес бяхме на преглед че нещо машчо е умърлушен и не иска да яде както преди, изпива АМ едва 100мл на 3ч
Ето рецептата, някоя от вас ако може да я разчете....

# 640
Макситрол?? Капки с кортикостероиди? Има чи хрема?

# 641
  • София
Няма

# 642

Ами изписала е антибиотични капки с кортикостероиди…

# 643
  • София
А те за какво се дават?

# 644

В повечето случаи за бактерия в носа, която се изследва с носен секрет.

Общи условия

Активация на акаунт