Войната в Украйна 1

• 1 800 737
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 210
Бътър, какъв му е проблемът на Костя? Не сме вдигнали самолетите в помощ на "освободителите"?
Не знам за теб, ама мен наистина ме хвана срам от него. Спрях го, щото не издържам да го слушам истерично как пищи. Радвам се, че няма да подкрепят декларацията.

# 211
  • софия
Костя заработва копейките.

# 212
Понеже някой попита какво ще поскъпне - всичко ще поскъпне, защото всички стоки се транспортират, а вдигне ли се цената на горивото всички стоки я следват.

Спирам да следя темата, не ми се иска бан като на Даун Ъндър.
Дълъг живот и здраве на всички Вас дами.

# 213
Охохо, Ицо Хазарта му е показал среден пръст на копейката. Браво !

# 214
  • София
Охохо, Ицо Хазарта му е показал среден пръст на копейката. Браво !

Може ли линк? Къде го следите копейката

# 215
# 216
Оказва се , че Украйна нямала регистрирани граници и- държавата Украйна на практика не съществува

https://rns.bg/%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%bd% … DuTmozJBsZTjSshhQ
Не  е един виновен, много са, вече е  късно за всякакво въздържане и дипломатичност, изпуснаха момента силите.

# 217
  • Някъде там
Жалко че акъл и чувство за мярка не се купува, защото някои имат спешна нужда от тях, освен от тоалетна хартия...

# 218
  • София
Аз нямам много понятие от политика, но мога да кажа нещичко за нрава на Украина и Русия - нося кръв и от двете нации…. Това са абсолютно неуправляеми хора, когато става въпрос за война, политика и гордост…. Не мисля, че нарочените за най лоши в света американци могат да им стъпят на малкия пръст по безумие… Да се изправяш срещу тях е самоубийство…
Да се намесваш между тях - също….
Тежко на мирното население …. Хората не искат война….

# 219
  • пустинята Гоби
Луди са, те затова са на тоя хал.

# 220
  • София
След тези години на страшни пандемии хората не са готови за следваща война .Не ме е яд за разрастващият се конфликт, яд ме е за руският и украинският народ защото не го заслужават . Двама си го мерят и така повличат всичко със себе си,мерси! Страх ме е за родината щот’ без тва сме последна дупка на кавала и историята знае че все нас ни ….

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 14:46 от Alexxi

# 221
  • София
Парламента не може да съчини една сносна декларация на единство, какво остава за категорична позиция…

# 222
  • София
Темата обаче не е за русофили и русофоби!

Със сигурност и двата народа не искат война и нямат такива изказвания едни срещу други.

# 223
Украйна се пише ,” украинският “ народ, боже, хора как пишете политически коментари, като не владеете българският правопис.

# 224

"Важни" новини споделят.

Нещо, което ме шокира в руските коментари е как буквално за часове започнах да чета все повече как те се борили срещу фашистите и как Зеленски бил обидил дядовците им и затова си го заслужавали. И това бил поредния път когато те щели да спасят Европа от фашизма.

Общи условия

Активация на акаунт