Войната в Украйна 1

• 1 798 717
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 44 580
# 44 581
Ами точно затова и съобщиха, че мобилизацията е приключила, за да заблуждават руските крепостни, че на фронта  уж всичко е наред и има достатъчно хора, а това не е е така, и да се опитват да прикриват тези загинали мобилизирани...Откъде ще се попълват ежедневните загуби на руска жива сила, за да се поддържат все пак някакви позиции...Естествено че от мобилизация, която няма да бъде "официална", а скрита, както беше и през лятото...Не знам обаче, руските зрители дали са в състояние, след толкова лъжи и заблуди, сами да се досетят за нещо толкова просто и логично..Wink.

# 44 582
Жалко, няма да има повече епизоди на сериала Чернобаевка - след като ни забавляваха с приключенията си там цели шест месеца, братушките най-накрая изнесоха техниката си от летището.

# 44 583
Ами нали Путин наредил да започне мащабно и усилено производство на военна техника, оръжия и прочие необходимости за да можели до няколко седмици да екипират войниците.
Наредил е ! Чакай сега да видиш как ще обърнат отстъплението, като им  доставят дроновете от Али Експрес 😂

# 44 584
  • Paris, France
Скрит текст:
Ами нали Путин наредил да започне мащабно и усилено производство на военна техника, оръжия и прочие необходимости за да можели до няколко седмици да екипират войниците.
Наредил е ! Чакай сега да видиш как ще обърнат отстъплението, като им  доставят дроновете от Али Експрес 😂

А като получат и бойните куценца от алито, направо ще завладеят света. Бау бау.

https://youtu.be/P2nzJuq-gkc 

Сега си представи такова кученце да се появи на площада в Бисау или Уагадуго! Ми ще го откраднат. Аз и за София не съм сигурна, че ще оцелее. Путкойнс нахалос.

# 44 585
Нова модификация руски танкове за фронта Т-72СК. СК означава "С кюмбе" - за да заблуждава топлинните сензори на Джавелините.

Не се знае дали в екипажа ще бъде включен и огняр да хвърля съчки в кюмбето или съпровождащите пехотинци ще вършат тази работа.

Русия има неизчерпаем потенциал, сега предлагат да слагат такива кюмбета и на хеликоптерите, за защита от стингърите:

# 44 586
Изумява ме с какво чувство за хумор приемат несгодите тези хора, как се майтапят с абсурдното си положение, чак и мен ме досмеша. А дали осъзнават, че огромна част от тях вече са мъртъвци? Аз щях да съм в ужас и бих приела доста по-трагично нещата, ако бях на тяхно място (да не дава господ!). И въпреки това казва "нищо, ще се справим". Как аджеба - бог знае. Дано им дойде наум да се предадат доброволно в плен, та да запазят и своя живот и този на хората, които иначе са дошли да избиват.

# 44 587
Горките хора!Направо не мога да им се начудя на чувството за хумор в тази ситуация.Какво ли е на близките им?
Да се предават ако могат по-бързо и когато свърши всичко.....ще решават какво и как.
Писа ли сме едновременно.Дали наистина са живи още?

# 44 588
  • София

Мисля, че това е от начало на войната, защото сняг още няма в Украйна.

# 44 589
Руснаците се готвят за Хелоуин.

# 44 590
А какво се очаква да направят, да изпаднат в истерия, да крещят и реват ли?
И това може да стане, засега още са в шок и не осъзнават наистина какво се случва. Като видят кръв вече няма да е смешно.
Винаги отнема време да се осъзнае нещо лошо и да се приеме.
Дано останат живи и дано не им се налага да убият някого.  Аз да бях на тяхно място, щях да си приготвя нещо бяло, тениска, калъфка от възглавница и щях да се предам при първия удобен случай.
И от мен малко черен хумор - от Кремъл са прочели съветите на неутралните в нашата тема и са спрели да дават оръжие на едната страна, та войната да свърши по-бързо.

# 44 591
С гумени ботуши ли са?

# 44 592
  • Paris, France
С гумени ботуши ли са?

Да, два номера по-големи, леко широки и затова не могат да бягат.

# 44 593
От няколко дни си мисля, че стратегията на Путин е като ВСВ, да праща хора срещу украинците, в опит да им привърши мунициите.

Допълвам:
Руските окупационни войски търпят огромни загуби на Авдеевското направление в Донецка област, предаде Униан.

Представителят на източната групировка на украинските войски Сергий Череватий съобщи, че през вчерашния ден окупаторите са направили 41 опита за щурм и полетата са осеяни с тела на руски воении.

"Руснаците много напират за щурм. На Авдеевското  направление, не самата Авдеевка. За денонощие предприеха 41 щурмови действия. Огромни са загубите им. По някаква причина не прибират телата на своите войници. Всички полета са покрити с тях и мирише на трупове. Това е нещо, за което те не говорят.“ – каза Череватий.

Той добави, че Въоръжените сили на Украйна продължават да унищожават и техниката на окупаторите.

"Бахмутското направление е покрито с тела на загинали руснаци, а т. нар. „успехи" на окупаторите при Бахмут, за които те говорят, са само в загубите им на  жива сила и техника. Край Соледар за три дни украинските военни унищожиха три руски танка." – посочи Череватий.
https://faktor.bg/bg/articles/poletata-sa-pokriti-s-tela-rusnats … avdeevka-i-bahmut

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:56 от Windekind

# 44 594
Едва ли, точно защото имат опита от ВСВ, трябва да знаят, че привършване на оръжието няма да има.
Според мен руснаците чакат украинците и европейците да се уморят и да решат да пожертват нещо. То сигурно така и щеше да стане, ако не бяха толкова алчни, че да искат толкова много наведнъж. Уплашените хора понякога са по-опасни и безразсъдни от смелите.
Алчността ще им изяде главата... както и често е ставало преди.

Общи условия

Активация на акаунт