Войната в Украйна 1

• 1 800 513
  • 44 850
  •   2
Отговори
# 1 140
Нищо не ми се чества. Деца умират.

# 1 141
Цитат
на всички приятели от Украйна :
разполагат със студиа за настаняване от 6 до 8 души в гр. Созопол, България, само на 30 км южно от Бургас.
Моля, не се колебайте да се обадите за shelter
whatsapp/viber : +359888022228
скайп : yovchev_b
  информация за нуждаещи се

# 1 142
  • София
Бившият световен шампион във Формула 1 Себастиян Фетел е обявил че няма да кара на гран при на Русия, също за мен недостатъчно, Гран при на Русия трябва да бъде извадено изобщо от календара.
Към момента са казали, че не може да се провежда при съществуващите обстоятелства
On Thursday evening Formula 1, the FIA, and the teams discussed the position of our sport, and the conclusion is, including the view of all relevant stakeholders, that it is impossible to hold the Russian Grand Prix in the current circumstances.

# 1 143
Това пък защо?
Е, обиждаме Северномакедонците и отчасти гърците и румънците, а най-вече турците, с оная карта в рамките на Екзархията, но не виждам защо да не си празнуваме възстановяването на държавността.
Освен това едно е Цар Освободител (с всичките условности), съвсем друго е Съветската армия.
И аз не съм съгласна с това. В крайна сметка тогава се поставя началото на новата българска държава след 5 века прекъсване. Айде пак почнахме с глупостите.
Разбира се, не е нужно да правим метани на руснаците в знак на благодарност следващите хиляда години.

# 1 144
  • София
Моля ви се, имате глави на раменете си, не се дръжте като стадо овце. Петър Москов бил казал, Евгени Дайнов бил казал и т.н. Минутка слава търсят тия прошляци на фона на трагедията, на бежанците и страдащите деца.

И запомнете - 3 март, обесването на Левски и пр., тези дати се честват. Празнувате рождените си дни. Ако искате.

# 1 145
Новият "3-ти март" отдавна трябваше да е "6-ти септември" или дори 16-ти април:
Защо 3 март, а не 16 април?

# 1 146

И запомнете - 3 март, обесването на Левски и пр., тези дати се честват. Празнувате рождените си дни. Ако искате.

Чествай си ги.

# 1 147
  • пустинята Гоби
Петър Москов кой го пита, тоз продажник….

Ще ги честваме, благодаря!

# 1 148
Който иска да се "съединява", обаче това как би се случило преди освобождението?
Благодаря и аз Роналд. Семейството ни ще чества 3-ти март.

# 1 149
Сега Сульо и Пульо ще сказват и ще блесват.
Добре, че извън бг никой не ги слуша.

# 1 150
Не съм трол, не подкрепям войната, насилието ...
Бях писала много дълъг пост, но се отказах, няма кой да ми чете мислите.
Само ще кажа, че вървим към трета световна война. Сега не го усещаме, но ...за съжаление май ще е истина.
Българите ще сме най-засегнати. Всякак. Не ми се мисли какво ни чака.
Да..и дънки имаше в Кореком и оказионните магазини, винаги съм имала. Но парното пък беше 12-14 лв , а не 340 , та..не ме е грижа сега за парите, ама колко избирателно помним. Обувки добре сте си купили, ама фабриките ги няма вече. Всичко това няма значение при една война. Не мислете, че някой ще ни защити, то и армия нямаме сами нещо да направим. Дали пък Ердоган няма да използва сега момента се питах преди малко. Щото той...сутринта, ако влезе на обяд ще си пие кафето на жълтите павета си мисля, само да реши.
Жалко за обикновените хора, особено младите, децата, че и възрастните. Никое човешко същество не трябва да плаща за мераците на политиците и оръжейните магнати да си правят парите и създават войни (ако може по-далече от тях) Потресена съм какво става в 21 век. Помните ли думите на Ванга... Сирия ке падне и ще почне третата световна война (нещо такова) Може да се смеете, ама..май вече сме в такава и не бива да се допусне това, докато още има време.

# 1 151
Путин казал, че властта в Украйна била в ръцете на нео-нацисти,националисти и наркомани .. джендъри само пропусна да каже.. Rolling Eyes

# 1 152
Закриване въздушното си пространство а руски самолети, считано от 00:00 часа

# 1 153
Швейцрия замразява руски сметки по списъка на EU
не е за вярване щом и тези "неутрални бакери" вече взеха присърце нещата.
Междувременно пристигат колони с военна техника в подкрепа на Украйна:
Конвой от полски камиони, превозващи оръжия за Украйна, е преминал границата.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 23:25 от pehoko

# 1 154
  • СИ
Руски миротворци в действие...!

Общи условия

Активация на акаунт