Войната в Украйна 1

• 1 799 367
  • 44 850
  •   2
Отговори
# 1 680
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
сега, като бягат украинците, бягат не към Западна Европа, а към Русия. Аха.

Да, бе, защо не отиват при спасителя?

# 1 681
  • Под сянката на разлистените кактуси
Утешителните думи, мисли и светлинни проекции не са ефективни.
И вълна от съчувствие и съпричастност, не забрявайте! А пък някъде в Америка, средностатистическия американец е изял днес два хамбургера по-малко от съпричастност към страдащите украинци. Толкова много им пука на американците за някакви си там славяни!

САЩ дават $ 600 млн, от които 250 млн незабавна военна помощ. Ама да се заяждаме, а?

# 1 682
  • Варна
САЩ дават $ 600 млн, от които 250 млн незабавна военна помощ. Ама да се заяждаме, а?
Военна помощ - оръжия, боеприпаси дават всички.  Зеленски е забранил на мъжете да напускат Украйна.
Иззад клавиатурите ги надъхват  - хайде бийте се", колко е сладко да умреш за родината" и подобни.
Няма как украинците да спечелят, но цивилизованите страни държат да стане касапница.

# 1 683
Пуснете си бнт да чуете човека! После дали и той ще е спам като мен
И да гледаме ненормалници ли?
Не, мерси.

# 1 684
жертви на поредната прокси война на американските демократи
Оле, верно, че американците протестираха на Майдана преди пет-шест години, как не се сетихме, И сега, като бягат украинците, бягат не към Западна Европа, а към Русия. Аха.
Не, разбира се протестиращите на Майдана не бяха американци, щеше да е прекалено очевидно дори за неособено интелигентната част от населението, вярваща на мантрата за лошия Путин. Използваха една шепа украинци, които свършиха мръсната работа, но заради тази шепа предатели страдат всички украинци през последните години!
То обикновено така става- платиш на шепа хора да говорят и правят простотии, а после го отнася цал един народ!
Да не правим аналогия с България, ние тук сме ехеее...много по-интелигентни!

# 1 685
докато Тръмп беше президент никой никъде не бягаше
Не им  казваха бежанци, да, не можеше с такув статут да излязат. Милиони се изнесоха от там, въпреки че ставаше много много трудно. Сега идват още четири.

Пропагандата си я запазете, моля. На хора, които познават и руснаци, и украинци, трудно минава Grinning

# 1 686
  • София
И аз още не мога да се сетя защо Вова не напада Америка, ако американците го дразнят, ами напада Украйна.
Пак да се върна на метафората си с домашния насилник - като го ядоса някой по-голям от него, той се прибере и набие жена си.
Ми не е виновен той, кво, да не го е дразнил големия батко в пясъчника.

Айде помисли си малко и ще се сетиш. Убивате ме, всичко ли трябва да ви сдъвче и изплюе човек, толкова ли нямате критично мислене? Ако е така, защо изобщо си позволявате да изказвате мнение?
Майтапиш ли се? Естествено, че знам отговора, дори съм го дала във втория параграф, който не си почернила.
Егати, не очаквах, че трябва да пиша като за първолаци.

# 1 687
Вестникарска тип игра - моля оградете разликите по границите на България или по-скоро посочете коя е загубената територия?

За пръв път чувам, че Крайовската спогодба, която е безпорен страхотен успех на царската дипломация може да се нарече "придобивка от войната". Тя е подписана даже преди създаването на Тристранния пакт и доста преди присъединяването ни към него.

Но благодарение на това, че е имала и благословията на СССР, а не само на Германия, успяваме да си я запазим след войната. Както и да не се лишим от доста други територии в полза на Гърция.
Едва ли нещо след ВСВ е можело да стане без благословията на СССР по отношение на придадените му колонии. Цената- 1. участие на наши войски в последната фаза на войната (т.е. жертви) и 2. Създаване на македонско малцинство у нас с цел да се облагодетелства Тито. Това второто и до днес ни преследва, макар че е отпаднало като действие у нас след като Сталин се скарва с Тито. Но пък успешно е създадена тази нация от Тито в годините на Югославия. Това е цената, която сме платили на СССР за благословията.

# 1 688
докато Тръмп беше президент никой никъде не бягаше
Не им  казваха бежанци, да, не можеше с такув статут да излязат. Милиони се изнесоха от там, въпреки че ставаше много много трудно. Сега идват още четири.

Пропагандата си я запазете, моля. На хора, които познават и руснаци, и украинци, трудно минава Grinning

а американски политици познаваш ли?

# 1 689
Зеленски призова за спешно решение на Украйна за членство в ЕС

Украинският президент Владимир Зеленски настоява, че „дошъл е решаващият момент“, докато настоява за спешно решение за членството на страната му в ЕС.

Зеленски каза, че е обсъдил „по-нататъшна ефективна помощ и героична борба на украинците за тяхното свободно бъдеще“ с президента на Европейския съвет Шарл Мишел, който отговори в Twitter, че „Украйна и нейният народ са семейство. По-нататъшна конкретна подкрепа е на път."

Мишел обаче не пое ясен ангажимент към конкретното искане на Зеленски, въпреки че Полша и Литва подписаха в сряда декларация, според която Украйна трябва да получи членство в ЕС.

# 1 690
Пуснете си бнт да чуете човека! После дали и той ще е спам като мен
И да гледаме ненормалници ли?
Не, мерси.
Защо защото първо мисли за българския народ после за другите ли? Изложи аргоменти които само хора против България не биха били съгласни! И много правилно расъждава и говори!

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:48 от Petef4e

# 1 691
И аз още не мога да се сетя защо Вова не напада Америка, ако американците го дразнят, ами напада Украйна.
Пак да се върна на метафората си с домашния насилник - като го ядоса някой по-голям от него, той се прибере и набие жена си.
Ми не е виновен той, кво, да не го е дразнил големия батко в пясъчника.

Айде помисли си малко и ще се сетиш. Убивате ме, всичко ли трябва да ви сдъвче и изплюе човек, толкова ли нямате критично мислене? Ако е така, защо изобщо си позволявате да изказвате мнение?
Майтапиш ли се? Естествено, че знам отговора, дори съм го дала във втория параграф, който не си почернила.
Егати, не очаквах, че трябва да пиша като за първолаци.

Говориш глупости, а примера с Пешо и жена му го коментирахме по-рано. Нови прозрения по темата имаш ли освен някакъв прозаичен уж сарказъм?

# 1 692
  • София
Карма, ти явно смяташ, че има някаква много дълбока причина Вова да не напада Америка, не че го е страх, че ще го напердашат.

# 1 693
а американски политици познаваш ли?
Виж, разбирам, че вярваш, че някакви американци са отворили очите на Украйна, че почти цялата газ на Русия минава през държавата им и че те самите могат да продават с печалба на Румъния от това, което Русия им даваше на ниска цена. Те взимат за петдесет долара от Русия, пък Румъния си купува от Украйна на 260 Simple Smile

Аз само ти казвам, че ги подценяваш, нищо друго. Нямам никакви емоции към конфликта им; само да се махнат нашите хора от там и даже няма да го следя.

Скрит текст:
ПП Сигурно помните, че Русия искаше от Украйна седем милиарда долара, когато тя започна да си купува газта от Европа.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:32 от Анонимен

# 1 694
Изненада!

Общи условия

Активация на акаунт