Войната в Украйна 1

• 1 799 392
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 040
  • пустинята Гоби
Прощавай, ама подобни скрийшотове нямат стойност. А луди има сред всички народи.

# 2 041
  • София
Аз руснаците ги съжалявам, нещастен народ са те, също като украинците между впрочем. Много се съмнявам, че в Русия се кефят на случващото се в момента.

Нямам нерви да правя милиони скрийншотове, но ситуацията е такава....кефят се и остави това нямат вид на нормални хора, диалог е невъзможен. Аз лично контакт имам чудесен с повечето до момента политика ....веднага си обявен за нацист и промит мозък от САЩ. Това са хора подобни на северно корейците ....за голяма жалост.

Като едното нищо може и тези да са тролски коментари - също като тук понякога, през повечето време, винаги.. Angry

# 2 042
  • СИ
А Кадиров рязко смени плочата:
У нас теперь нет желания воевать против Украины
Путлер май ще се лиши от орките си?

Ай стига бе...! Товаришч Кадиров дава заден и не иска да ходи в Украйна? Накъде отива този свят?! Кой ще накаже сега украинските фашисти? Май лично Путин трябва да се заеме със задачата и да се качи на танка! Заедно с Лавров и Медведев! И Шойгу да не забравим. Настоящие русские молодцы...! Лично ще поведат армията. Или ще стоят скрити в бункери...?!

# 2 043
  • Варна
Вивиана, и какво като е боксьор Кличко? Шварценегер е културист, но доста успешен губернатор мисля. Ние какви ги избираме?
Пожарникари.

Фитнесджии, актьори, пожарникари, боксьори...
Следствията от нашите политици са явни. Оглавили сме всички антикласации. Мисля, че избора на украинците допринася за бедственото им положение. Президентът е главноковандващ армията, не м-р на културата. Определено има сложни отговорности. Нужни са капацитет и политически опит. Мисля, че и актьорския му оптимизъм е слаб.

# 2 044
  • София
Аз в тези скрийншотове видях точно един или два коментара за насилие...не говорят ли в контекста точно за крайните националистически групировки на Украйна, които наричат нацисти/фашисти?
Чак пък радост и кеф?!!

# 2 045
  • пустинята Гоби
Избирането на Зеленски си има причина. Толкоз им е писнало от проруската политика и платени избори, че са избрали първия, който им се е видял по-далеч от Кремъл.

# 2 046
  • London
Прощавай, ама подобни скрийшотове нямат стойност. А луди има сред всички народи.

Как да нямат стойност. Влез В Контакте това е най-голямата руска социална мрежа.....изводи сама си прави там. Там 99% пишат руснаци ..... впечатление лесно се вади. Масово няма тролове по мои впечатления в тази платформа.
Те всички наричат нацисти.....под друг пост същото за поляците, после за германците. Наред за целия свят....гнусотии.

# 2 047
  • пустинята Гоби
То, ако от соц. мрежи си вадим изводи, българите трябва да сме първенци по кретения.

# 2 048
И непробиваем спйснет за Украйна.

# 2 049
  • London
Не можеш явно да ме разбереш. Трябва да влезеш в тази мрежа за да схванеш ..... Това е едно затворено руско общество в което чужди са нежелани. Оставаш впечатление за хора смятащи се сами на Планетата.....на мен ми е ясно, че във фейс има всякакви, навсякъде има луди....но ние нямаме такава платформа изолирана като фейс да сме се отцепили и да обиждаме целия свят. Много е странно усещането....🤣

# 2 050

На тия украинчета викате помощ им не трябва?

Никое дете не трябва да минава през това.
За съжаление, деца на Донбас няма как да бъдат снимани днес.
Според този британски таблоид това са деца от Донецк по време на организирана учебна тревога в училището. Според ББС, които са правили репортажа, такава учебна тревога училищата провеждат два пъти годишно, а на снимките е допълнителна в сряда, заради започването на войната.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10549163/Ukraines-young … ns-air-raids.html

# 2 051
  • Варна
Избирането на Зеленски си има причина. Толкоз им е писнало от проруската политика и платени избори, че са избрали първия, който им се е видял по-далеч от Кремъл.
За съжаление, повтарят нашите грешки. Американски или еврейски протежета, които защитават чужди политики. Плевналиев щеше да е изпратил бг войски. Ще пролеят кръв, за евроатлантическите """ценности""" и съответния хонорар. Националните ни интереси винаги са на заден план.

# 2 052
  • София
Не можеш явно да ме разбереш. Трябва да влезеш в тази мрежа за да схванеш ..... Това е едно затворено руско общество в което чужди са нежелани. Оставаш впечатление за хора смятащи се сами на Планетата.....на мен ми е ясно, че във фейс има всякакви, навсякъде има луди....но ние нямаме такава платформа изолирана като фейс да сме се отцепили и да обиждаме целия свят. Много е странно усещането....🤣
Аз съм в такова руско общество, не са 2-5-8 - 15 човека. Да го кажем интелигенция и култура.
Страхотна дискусия без обиди и с крайно и нетърпящо - Путин вън .

# 2 053
Е, как да нямаме? А тука какво е?
Не мразим света, ама си коментираме.

# 2 054
  • London
Аз не мисля, че българите сме такива. Ние сме сменили много правителства, критична маса сме....уважаваме другите народи и да сме недоволни с нещо е в рамките на нормалното. Аз не смятам, че ние бихме допуснали да водим война и да пишем такива глупости. Ние не сме агресори....

Общи условия

Активация на акаунт