Войната в Украйна 1

• 1 798 734
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Да не се заблуждаваме кой прави и кой сваля олигарси.

# 2 686
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Дано съпротивителните сили на руския народ се събудят и надигнат, за да се освободят от Путин, заради когото всички те страдат

# 2 687
  • София
Нека някой ме светне, ако Путин натисне копчето...към кой ще стреля. Гледах го днес, недоволен от мерки, обидили го... И хоп специални режими за ядрените бомби. Той и на войната казва специална операция...

# 2 688
  • Paris, France
Най-много ще го отнесат руснаците.
Не съм сигурна с тези четири милиона бежанци, които казват, че тръгват скоро. Те да не мислиш, че всички ще работят по специалността си. Кой знае как ще си изграждат нещата от нулата.

Е, то в собствените ни държави не всеки успява да си работи специалността.

Има помощи, курсове по език и квалификация. Няма да са първите.

Френският политик, председателят на комисията по външната политика в парламента Жан-Луи Бурланж е доволен, че тук ще се заселят украинци. Казва, че ще се възползваме от качествени мигранти:

https://www.europe1.fr/politique/guerre-en-ukraine-on-aura-une-i … er-profit-4095961

# 2 689
Виждам, че в тази тема се изказват мнения само еднопосочно ,и само срещу Путин. Има ли тема ,в която участниците мислят различно ?

# 2 690
Белият дом е поканил Китай на разговори за ставащото в Украйна.
Предстоящото с Тайван е поводът. Ако Китай реши да анексира Тайван, Байдън ще мига на парцали и ще подари следващите президентски избори на републиканците.
Съюз Русия-Китай е големият американски кошмар от времето на Студената война. Според мен, САЩ държат Китай под око.

Е, поне стигнаха до дипломацията и сега ще започнат истинските пазарлъци между двамата големи.

# 2 691
  • софия
Скрит текст:
Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист.
Списъкът на Блум съдържа:

• Интервенции на САЩ – срещу 67 суверенни държави

• Бомбардировки на САЩ – срещу 25 суверенни държави

• Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави

• Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави

• Прилагани изтезания - в 11 държави

Общо – за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие, извършено от САЩ след Втората световна война.
Брой на убитите от САЩ при тези 167 случая - между 13 и 15 милиона души.
Прибавете първите 14 години от нашия век и ще видите как
кървавата сметка на САЩ нараства със скоростта, с която расте техният външен дълг.
САЩ натрапват своите проблеми на света, за да ги решат за чужда сметка и на чужд гръб, да възвърнат изгубения (си) комфорт на еднополюсния (си) свят, за да бъдат вечен хегемон – енергиен, икономически, търговски, военен, геополитически, глобален, планетарен, вселенски.
Блум не е руснак, нито русофил, мили дами!
А Украйна? На кого му пука!

Браво, браво. Блум да направи подобно обобщение и за Русия. В името на обективността.
Опорката вече мина в друг формат 🙂 В едни други групи ще хване дикиш.

# 2 692
Виждам че в тази тема се изказват мнения само еднопосочно и само срещу Путин. Има ли тема ,в която участниците мислят различно ?
Не, най-много да те обявят за (платен) трол.

# 2 693
  • London

Този ме тормози цял ден.....на лични. Това са психически ненаред хора. Пак казвам няма нормален да поддържа подобно нещо.

# 2 694
  • Paris, France
Виждам, че в тази тема се изказват мнения само еднопосочно ,и само срещу Путин. Има ли тема ,в която участниците мислят различно ?

Има. Иди в севернокорейски сайтове! Руските вече не са достъпни.

# 2 695
Да видим, ама за Китай съм 50 на 50.
От една страна на тях търговския рахътлък им е много важен и меката сила, от друга им е жизнено важно Путин като гръб да е на власт, защото много добре знаят, че са следващите и сега гърба им го пази той.

Това, което мен ме притеснява много е, че в такива ситуации - на външен натиск руснаците много се сплотяват въпреки всичко. При Крим, безнадеждно падналия рейтинг на Путин хвръкна в небесата и не защото го присъединиха, а защото им внушава заплаха.
Сега е по-различно, като че ли болшинството е гузно, че войната е с Украйна.
Да видим до къде ще ги обработи пропагандата.

Абсолютно не одобрявам наказателната акция срещу артисти и спортисти.

# 2 696
  • София
Дано съпротивителните сили на руския народ се събудят и надигнат, за да се освободят от Путин, заради когото всички те страдат
Силен диктатор не се сваля лесно.

# 2 697
Нека някой ме светне, ако Путин натисне копчето...към кой ще стреля. Гледах го днес, недоволен от мерки, обидили го... И хоп специални режими за ядрените бомби. Той и на войната казва специална операция...

Ми кат ядосаха Мечо, те така сега ще седят и тръпнат.
Иначе къде ще насочи бомбите, ако реши и натисне копчето се питах и аз. Мися (предполагам), че Големият брат нищо, че си мълчи и не го дърпа за ушето, ще бъде натам, защото иска да му става съсед с лятна вила. Но..може и някъде в Европа, където има повече техника и войска, те всичко си знаят, та няма нищо скрито къде и какво има.

ПП. Не съм на Булсат и не знам дори, че са спрели руските канали, но тук се писа и пита. Намирам за коректно, да се съобщи поне, независимо частни или държавни са доставчици, канали или там как ги броите. Но също и при желание е хубаво човек да има база за сравнение, а не което се поднася.
Ето..Гърция е знаела за конфликта, дори е имала повече от седмица да си изнесе хората и етническите гърци при желание от Украйна. Ние тук нещо да чухме, разбрахме или някой нещо да предприе???
https://bnr.bg/post/101601377/garcia-razraboti-plan-za-evakuacia … ite-si-ot-ukraina

# 2 698
  • софия
Ама съобщено е, фани, съобщено е. Това, че някой не е чел или се прави на умряла мечка, не означава, че не е.

# 2 699
Швеция обяви, че ще достави 5000 противотанкови ракетни установки, 5000 комплекта бронежилетки, 5000 каски и 135 000 полеви дажби на въоръжените сили на Украйна.
https://www.actualno.com/europe/i-shvecija-shte-izprati-oryjija- … news_1717430.html

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 21:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт