Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 51 020
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,може би въпросът ми не е за тук но незнам къде да попитам. Някоя правила ли е вливане преди трансфер на киовиг или Привиген и има ли положителен резултат. Успех на всички
На датата на моя трансфер на другите момичета които бяхме заедно направиха вливка ,на мен не ми беше назначена. Всички са положителни аз не съм. Аз също не приемах преднизолон, другите приемаха. Нз дали има връзка,просто споделям случката от моя трансфер. Сега при следващ ще си търся вливката
Благодаря за отговора. Предстои ми нов опит и в изследването за НК клетките ми пише вливане на киовиг преди трансфера
Желая успех. В коя клиника сте ?

# 241
Здравейте,може би въпросът ми не е за тук но незнам къде да попитам. Някоя правила ли е вливане преди трансфер на киовиг или Привиген и има ли положителен резултат. Успех на всички
На датата на моя трансфер на другите момичета които бяхме заедно направиха вливка ,на мен не ми беше назначена. Всички са положителни аз не съм. Аз също не приемах преднизолон, другите приемаха. Нз дали има връзка,просто споделям случката от моя трансфер. Сега при следващ ще си търся вливката
Благодаря за отговора. Предстои ми нов опит и в изследването за НК клетките ми пише вливане на киовиг преди трансфера
Желая успех. В коя клиника сте ?
Благодаря,в Тутракан успех

# 242

Здрасти, а имаш ли индикации за изписване на такива вливки и изследвания, че наистина са ти нужни? Това не е протокол при всеки...
 Преднизолонът е кортикостероид и моя приятелка го пи за миокардит, изобщо не е шега работа със страничните ефекти.

Киовиг, това са имуноглобулини, доколкото знам те се изписват при високи АНА и АФА.

Ако имате само НК клетки и нищо друго от имунологията завишено, доц Русев изписва само Интралипид.

# 243
  • София/Севлиево
На мен ми бяха изписали Привиген,но аз си налях Интралипид, защото е по-безвреден и доста по-евтин.А и двамата ми лекари бяха на мнение,че лично при мен тези вливки имат плацебо ефект.Но пък и след двете имах бременност,едната не успях да запазя,от другата е Росето.Като бях някъде 6-7 г.с.с него си направих и втора вливка...

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:47 от Елислава

# 244
Здравейте, да се запиша и аз 😁
Нека има много тлъсти ЧХГ за всички ❤

# 245
Здравейте, момичета въпросите ми не спират, извинявайте за което.. сякаш ми е за пръв път. Наистина съм изтрила всички спомени.

След трансфера говоря за същият ден, следващият корема ви беше ли твърд и подут? Имахте ли газове?

# 246
На мен ми бяха изписали Привиген,но аз си налях Интралипид, защото е по-безвреден и доста по-евтин.А и двамата ми лекари бяха на мнение,че лично при мен тези вливки имат плацебо ефект.Но пък и след двете имах бременност,едната не успях да запазя,от другата е Розето.Като бях някъде 6-7 г.с.с него си направих и втора вливка...
На предния опит ми бяха изписали привиген но не вляхме и направих аборт в 7 г.с. Сега ми е предписан киовиг.А може ли каквото искаш да ти влеят

# 247
  • София/Севлиево
След обсъждане с моят лекар решихме да не е Привиген.Пък и по онова време беше изчезнал от аптеките.И затова сложихме най-безобидното.Но на мен само общите НК ми бяха завишени-при норма 12 моите бяха 13.

# 248
Здравейте момичета, както обещах влизам за да ви кажа резултата. Първи тест резултат 44, втори точно 48 часа по-късно-12. Официално моят първи опит приключи преди минути.  От сърце желая успех на всички ви❤

# 249
Здравейте момичета, както обещах влизам за да ви кажа резултата. Първи тест резултат 44, втори точно 48 часа по-късно-12. Официално моят първи опит приключи преди минути.  От сърце желая успех на всички ви❤

Все едно чета моята история, Miracle...Sad Първи тест 51, втори 12. Не им било писано. Вашето бебе е някъде там, не се предавайте. Знам колко е трудно, особено, ако ви е първи опит, сякаш всички надежди и очи са във вас. После всички ми казаха, еми да, то рядко става от първия път, същото каза и доктора, но човек все се надява да не е в тази статистика, а в другата. Горе главата и само напред към добрите новини!

# 250
Здравейте! Аз съм 15ти ден след зет на тридневни и ЧХГ е 2177. Притеснявам се да не са две, понеже имам вече едно детенце от същия опит. Тогава на 17ти ден ЧХГ ми беше 581, доста по-ниско. При тези от вас с подобни стойности, колко бяха едно или двечки?

# 251
Здравейте! Аз съм 15ти ден след зет на тридневни и ЧХГ е 2177. Притеснявам се да не са две, понеже имам вече едно детенце от същия опит. Тогава на 17ти ден ЧХГ ми беше 581, доста по-ниско. При тези от вас с подобни стойности, колко бяха едно или двечки?

При мен едно 5-дневно на 12 ти ден беше ЧХГ 265. На мен ми изглеждат на близнаци вашите. Колко ембриона сложихте ?

# 252
След обсъждане с моят лекар решихме да не е Привиген.Пък и по онова време беше изчезнал от аптеките.И затова сложихме най-безобидното.Но на мен само общите НК ми бяха завишени-при норма 12 моите бяха 13.
Моите НК при норма от 12 са 16 и total nk cd3-cd16+56+ са 26 на горната граница,cd3+cd8+ са 17 при норма 19-36

# 253

И моите са точно така. Само общите са ми завишени. Самите НК клетки са в норма, но тези общите, където границата е 12, на мен са ми 13. Вчера вляхме Интралипид, пък дано ако не помогне, не попречи за нещо. Докторът му беше абсолютно все едно, той каза ок, щом искате, така и лека полека аз почвам да си мисля, че биохимичната действително няма нищо общо с НК клетките, но хайде да сме направили всичко за зет-а Simple Smile

# 254

При мен едно 5-дневно на 12 ти ден беше ЧХГ 265. На мен ми изглеждат на близнаци вашите. Колко ембриона сложихте ?

Сложихме два ембриона, миналият път също бяха два, но единият не се разви... Ще разберем на прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт