Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 997
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте Дами ! Знам че най-вероятно доста пъти е задаван въпрос от този тип , но нали сме за това да се подкрепяме . На 11.03 ми беше трансфера на две петдневни снежинки . Искам да ви попитам , тъй като са ми дали дата за кръвен 30.03 ...а предполагам разбирате, че  няма да имам търпението .. искам да ви питам може ли да го направя на 6-7 ден ? Благодаря предварително и поздрави и успех на всички ! Дано тези опити са нашите 🙏
Здравей tanitkaa,според мен са ви дали мноооого дни до кръвен. На 9 ден можете спокойно да го направите щом са петдневни. В коя клиника са ви дали такова време ,ако не е проблем да споделите. Успех ❤️

Четох други мнения , че при някои е показало и на 5 ти ден . Иначе в Репробиомед съм , но съм нетърпелива , но пък ме е страх и от разочарование, тъй като вече имам един неуспешен свеж трансфер ... Благодаря успех и на вас ❤️
Аз направих тест на 6 ден резултата беше 0 ,след това на 8 ден беше 5 ,затова по добре изчакай 8-9 ден. Мое лично мнение и мисли само позитивна

Благодаря ! А деня на трансфера се води нулев така ли или ?

Денят на трансфер а 0-ев.

# 286
Здравейте Дами ! Знам че най-вероятно доста пъти е задаван въпрос от този тип , но нали сме за това да се подкрепяме . На 11.03 ми беше трансфера на две петдневни снежинки . Искам да ви попитам , тъй като са ми дали дата за кръвен 30.03 ...а предполагам разбирате, че  няма да имам търпението .. искам да ви питам може ли да го направя на 6-7 ден ? Благодаря предварително и поздрави и успех на всички ! Дано тези опити са нашите 🙏
Здравей tanitkaa,според мен са ви дали мноооого дни до кръвен. На 9 ден можете спокойно да го направите щом са петдневни. В коя клиника са ви дали такова време ,ако не е проблем да споделите. Успех ❤️

Четох други мнения , че при някои е показало и на 5 ти ден . Иначе в Репробиомед съм , но съм нетърпелива , но пък ме е страх и от разочарование, тъй като вече имам един неуспешен свеж трансфер ... Благодаря успех и на вас ❤️
Аз направих тест на 6 ден резултата беше 0 ,след това на 8 ден беше 5 ,затова по добре изчакай 8-9 ден. Мое лично мнение и мисли само позитивна

Благодаря ! А деня на трансфера се води нулев така ли или ?

Денят на трансфер а 0-ев.

Благодаря ! Успех на всички, а на тези които вече са видяли така желания резултат лека бременност ❤️

# 287
Успех, момичета.
Само ще помоля да не цитирате по няколко поста наведнъж, ужасна каша е. Всеки, който следи разговора ще се ориентира.

# 288
Момичета, как се справяте със запека ? Благодаря!

# 289
Аз имах запек след трансфер , нито течности , нито сушени сливи ми помагаха докато не открих една зърнена храна с фибри.

# 290
За запека пробиотик и ръжен хляб 100%

# 291
Единственото което ми помогна бяха клизмите Мелилакс. Абсолютно безопасни, използват се и при бебета. Иначе пробвах всичко друго - киви, разни каши, само супи ядях, топла вода сутрин… но без резултат.

# 292
Като бях бременна със сина ми АГ ми беше изписала https://aptekamedea.bg/laktuloza-mip-sirop-200ml-v1 . Но не стигнах до него.

# 293
Много ви благодаря момичета. Успех на всички.

# 294
Здравейте,
не можах да изчакам до 19.03.2022 за тест, днес сутринта пуснах (7.3.2022 ЗЕТ на 5-дневен ембрион).
Резултат- Total b-HCG 10.47 mIU/ml.
В сряда ще повторя!
Признавам, че имах снощи и днес психически срив! -След 10 години, вече психиката ми изневерява, плача преди да видя резултатите, разплаках се и след трансфера- ей така без да го искам! Хормони, психика ли вече, не знам. Но изтървам нещата.

# 295
Здравей, и аз снощи си поплаках. Нестига всичко и вдигнах и температура..

А защо толково много време за тест?

На мен пункцията ми беше на 7ми, трансфер на 3 дневни на 10ти и ми казаха да си направя тест на 19.03. , но смятам на 17 сутринта да съм в лабораторията. 😬

# 296

А защо толково много време за тест?

Нямам представа, защо?
В Селена съм и винаги ми казват след 14 дни тест- автоматично ли го правят, за всички ли е така, не знам!

# 297
Момичета, дойде и моят ден да се запиша официално в темата за чакащи ( след лаладжийството ми по коментари на други чакащи Simple Smile Вече законно по темата: днес имах замразен трансфер на 5 дневни бластоцист с качество AB и една морула. Всичко мина по план ( този път не опиках доктора и магарето, напредваме 😄) Този път вълнението беше в ниската гама, гледам и по-скоро реалистично, отколкото оптимистично, готова съм и за провал. Ясно ми е, че е имало какво още много да направим по качеството преди да се случи пункцията, не сме от хората, които са внимавали твърде много за здравословно хранене и още, и още. Опитът учи. Ако Господ обаче е рекъл да ни направи подарък, не бихме го върнали Simple Smile Успех на всички!

# 298
  • Ловеч
И аз се включвам днес със свеж трансфер на две четири дневни ембриончета.
Успех на всички ни.

# 299
Привет на всички,
включвам се за първи път с въпрос и леко притеснение.
Днес съм 20-ти ден след траснферен на две 5дневни ембриончета, с положителен тест.
Приемам утрогестан и фолиева киселина.
Днес бях на преглед и док, ми каза че има образувано сакче,но още е много рано и ме вика пак на преглед след една седмица.
Притеснява ме това,че ми изписа 10таблетки Достинекс,не съм го приемала никога до сега, аз от всичко изчетено до момента разбирам,че не се приема по време на установена бременност.

Общи условия

Активация на акаунт