Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 51 064
  • 751
  •   1
Отговори
# 195

Здравейте, kremkaramel, нямам отговор на вашия въпрос, защото досега не съм приемала хориомон освен блокиращата преди пункция. Исках обаче да ви питам за нк клетките...Това, че периферните нк клетки ви бяха повишени ли ви накара да изследвате и тези в самата матка? На какъв етап от опита установихте, че маточните са повишени ( преди, при стимулация, след трансфер или след неуспех)? Питам ви, защото моите периферни бяха 1% над горната граница, но докторът ми каза: Е, да, имали сте имплантация и бременност, какво очаквате.. ( завърши с биохимична). Та сега на зет ще правим вливки по мое настояване.
Здравей Juyii,моят случай е сложен.Изобщо не съм изследвала NK клетки в периферна кръв.Аз съм с 5 неуспешни трансфера в БГ(последните 2 завършили с ранна биохимична-ЧХГ 2-3).Реших да продължа в Истанбул и там ми поставиха диагноза аденомиоза-заболяването се характеризира с повишени NK клетки в матката и изострен имунен отговор насочен срещу ембрионите.Затова и имам спец.протокол преди трансфера.
При теб ми се струва,че лекарят ти е прав и няма защо да го мислиш,още повече че периферни NK клетки и тези в матката нямат взаимовръзка(в матката се доказват след биопсия).

Много ви благодаря за отговора. И аз така прочетох за тези клетки, едните нямат нищо общо с другите. Но все пак сега ми вкарахте мухата да изследвам и маточните. Аз също бях с биохимична, един сет,  стигнах до 51.8 чхг. Мисля, че нямам време за още изследвания до зет, а и докторът ми ме мисли за хипохондричка вече. Но ако пак пропадне, ще сменяме клиника и това ще имам в предвид. Много благодаря за инфото пак.

# 196
Здравейте момичета,на 05.03 пуснах тест на 15 ден на тридневни и резултатът 1312 днес на 07.03 стойността е 2232 как ви струва.
Благодаря за отговора предварително.
По калкулатор ми излиза че се усвоява на 62.6 как ви се струва.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 10:40 от Деси 8511

# 197
  • София/Севлиево
При толкова висок резултат няма смисъл да се повтаря, защото няма да се удвоява вече .На близнаци ми се струва ❤️

# 198
Здравейте момичета,на 05.03 пуснах тест на 15 ден на тридневни и резултатът 1213 днес на 07.03 стойността е 2232 как ви струва.
Благодаря за отговора предварително.
Изглежда добре. Не е лошо и Прогестерон да пуснете, тъй като е важен. Ето калкулатор и инфо за нивата на ЧХГ: http://www.zachatie.org/chhg-kalkulator, а тук е групата за стойностите на ЧХГ след имплантация: https://www.bg-mamma.com/?topic=1400234.240
Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 199
Здравейте, 14 ден след ЗЕТ на 5-дневни  резултат  ЧХГ 528.3 Heart Eyes
Трябва ли пак да го повторя,според вас?

# 200
Да задължително според мен да се види дали се удвоява и след това вече сте си за преглед. Над 1000 се вижда сак ☺Честито и успех🙏😇

# 201
Засечете след 48 чАса отново ЧХГ в същата лаборатория и по същото време, както и пуснете Прогестерон, тъй като той е важен за началния етап на имплантацията и първите седмици от развитието. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 202
Здравейтеее!
Аз приключвам първият си опит на 10ти ден -34.68 и на 13ти ден 17.04 😪
Имам замразени 8 снежинки които ме очакват 🌸🌸🌸

# 203
Здравейте, мили момичета! Днес ми беше трансфера на 3 петдневни ембриончета. Това ми е третото ин витро и се моля да съм получила най-хубавия си подарък за утрешния празник!  🌹 🌹 🌹

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 22:22 от Book_79

# 204
Здравейте, мили момичета! Днес ми беше трансфера на 3 петдневни ембриончета. Това ми е третото ин витро и се моля да съм получила най-хубавия си подарък за утрешния празник!  🌹 🌹 🌹

Бук, ние сме при един доктор, следя историята ви. Нека това е последната страница на тази глава и скоро да ни чака търсене при кого да се следим! Стискам ви палци това да е вашата година! Поздравявам ви с една песен, която много ми помага да си центрирам енергиите в цялото това пътешествие, а видеото е и твърде тематично:

https://www.youtube.com/watch?v=u7K72X4eo_s

PS: Не забравяйте да си хапнете ананас, казват, че помага за имплантацията Simple Smile

# 205
Здравейте, мили момичета! Днес ми беше трансфера на 3 петдневни ембриончета. Това ми е третото ин витро и се моля да съм получила най-хубавия си подарък за утрешния празник!  🌹 🌹 🌹

Бук, ние сме при един доктор, следя историята ви. Нека това е последната страница на тази глава и скоро да ни чака търсене при кого да се следим! Стискам ви палци това да е вашата година! Поздравявам ви с една песен, която много ми помага да си центрирам енергиите в цялото това пътешествие, а видеото е и твърде тематично:

https://www.youtube.com/watch?v=u7K72X4eo_s

PS: Не забравяйте да си хапнете ананас, казват, че помага за имплантацията Simple Smile

Здравейте, това за ананаса е мит. Д-р забраняват ананас, грейпфрут и джинджифил. Успех!

# 206
И аз знам, че не е хубаво ананас. Аз проядох авокадо след 30 години, не го бях опитвала никога, казаха ми, че то помага. Но като цяло, няма "супер храна" която да гарантира успех.

Честит празник борбени момичета! Flowers Bouquet

# 207
А защо да е забранен ананаса? Според мен нищо не е забранено в разумни дози. Разбира се без алкохол и цигари.

# 208
Аз съм чела че предизвиква контракции...
А защо да е забранен ананаса? Според мен нищо не е забранено в разумни дози. Разбира се без алкохол и цигари.

# 209
  • София/Севлиево
Честит празник.мили момичета!Нека всички списващи тук догодина по това време да са коя бременна,коя с едно или две дечица.Аз много не го обичам този ден-преди 6 години на днешния ден ми бе миседа с момиченцето,което исках повече от всичко, а термина с тризнаците ми бе 8.03.2017...Но си научих уроците и се радвам, че днес имам Росенчо до мен.
Ананасът съдържа едно вещество,което по принцип води до спонтанен аборт.Джинджифилът сам по себе си е много полезен, особено при гадене,но сгъстява кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт