Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 51 018
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Предполагам ако е вярно ще е ако изядете 10 ананаса. Не знам. При първата бременност толкоа се пазех.. от какво ли не. Всичко. Чак в 8 месец се почувствах жива. Бях с кървене и на легло. Спря и влизах за контракции нон стоп. Надявам се  живот и здраве при следваща да го карам по-спокойно.

# 211
О, не знаех за ананаса, прощавайте, наистина много съжалявам, ако съм подвела някого с коментара си. Аз се подвизавам по американските форуми и там е като някакъв закон да се яде ананас след трансфер ( друг е въпросът, че всички там ядат и картофки Макдоналдс след пункция...Astonished Grinning, което имам достатъчно мозък да не го прокламирам) Толкова много се издига в култ този ананс, че е станал символ на арт и арт обществото в Щатите. Аз самата хапвах ананас и имах имплантация, но с биохимична, но шансовете това да е било от ананаса са мизерни. Все пак най-важното е да се храним балансирано, а не с едно и също нещо понеже е полезно. Някой спомена авокадото - на него наблягах пък преди пункция, вече ми става лошо като си го представя само Grin Но то е много полезно и от него беда не може да дойде, надявам се.

# 212
Честит празник на всички дами! Бъдете здрави!!

# 213
Предполагам ако е вярно ще е ако изядете 10 ананаса. Не знам. При първата бременност толкоа се пазех.. от какво ли не. Всичко. Чак в 8 месец се почувствах жива. Бях с кървене и на легло. Спря и влизах за контракции нон стоп. Надявам се  живот и здраве при следваща да го карам по-спокойно.

Ананас

По време на бременността е добре да се откажете от ананаса. Ананасът е богат на бромелаин, който може да доведе до омекване на шийката на матката и преждевременно раждане.

Можете да хапвате ананас в изключително малки количества. По този начин той няма да има никакъв ефект върху раждането. Въпреки това е особено важно да го избягвате напълно през първия триместър от бременността, защото тогава може да доведе до омекване на шийката на матката.

Според някои жени, пиенето на сок от ананас, може да помогне за по-лесно раждане. Не се подвеждайте по тяхното мнение – ананасът не е полезен нито за бременността, нито за раждането, така че предпазете себе си и близките си от тази грешка.

# 214
Здравейте момичета, записвам се при вас с трансфер на 7.3. на 5 дневно ембрионче, кръвен тест на 19.03.2022.- не знам дали ще издържа до тогава без да тествам, но ще се опитам.
Пожелавам на всички ви положителни резултати.

# 215
Здравейте момичета, записвам се при вас с трансфер на 7.3. на 5 дневно ембрионче, кръвен тест на 19.03.2022.- не знам дали ще издържа до тогава без да тествам, но ще се опитам.
Пожелавам на всички ви положителни резултати.
Аз съм със ЗЕТ на 5-дневно и докторът ми каза на 7и ден СЛЕД трансфера да пускам ЧХГ - пуснах на 7ми и отчете + резултат. Ако сте със ЗЕТ и вие, може да пуснете и по-рано, пък после на датата, дадена от доктора - пак Simple Smile

# 216
Здравейте! Да споделя и аз... 13ти ден след зет на тридневни ембриони съм. На 9ти ден имах еднократно розово зацапване, на 10ти ден прокървих по-обилно и помислих, че ми идва цикъла. Кървенето спря, но имах и кафеникаво зацапване.. изобщо отписах го. Вчера и днес правих уринни тестове и за мое голямо учудване са положителни. В петък и понеделник ще пусна кръвните и ще знам със сигурност какво се случва.
Успех на всички 🙏

# 217
Здравейте! Да споделя и аз... 13ти ден след зет на тридневни ембриони съм. На 9ти ден имах еднократно розово зацапване, на 10ти ден прокървих по-обилно и помислих, че ми идва цикъла. Кървенето спря, но имах и кафеникаво зацапване.. изобщо отписах го. Вчера и днес правих уринни тестове и за мое голямо учудване са положителни. В петък и понеделник ще пусна кръвните и ще знам със сигурност какво се случва.
Успех на всички 🙏
Често има имплантационно кървене. Дано да е това Simple Smile Успех! Hands Plus1

# 218

Здравейте момичета.Това ми са резултатите от днес 16 -ти ден след трансфер .Какво мислите?

# 219
Честито ❤ Пуснете си пак след ден ❤

# 220
  • София/Севлиево
Много хубав резултат.Моят по това време бе около 400-500.Не знам изобщо има ли смисъл да се повтаря ЧХГ,но е добре след няколко дни да се види прогестерона как е.Честито!

# 221
Всъщност над 1000 ще се види и на ехограф нали?

Кога най-рано направихте тест?

Помня че на 3 дневно ембрионче направих на 10 ден.

# 222
Здравейте момичета, както обещах пускам резултата от теста. 14 дни след свеж трансфер на 2 5 дневни- късна морула и морула. Преди 2 дни имам поставен хориомон 5000. Честно казано отписах опита, но от клиниката ми казаха, че все още има надежда. Казаха, че хориомона се изчиствал за 36 часа, но дори и да има остатък няма да е повече от 5-10 ед. И да повторя след 2 дни.

# 223
  • София/Севлиево
Да,ще се види.Аз моите кръвни в едната клиника ги правех на ден 7-тъй ги искаше докторът,в другата ми ги искаха на ден 11,но аз го направих на ден 8.
5000 единици хориомон се чисти доста по-бавно от 36 часа,но все пак повторете теста след 48 часа...На 14-ти ден обаче дори без хориомон резултатът трябва да е доста по-висок...

# 224
Да,ще се види.Аз моите кръвни в едната клиника ги правех на ден 7-тъй ги искаше докторът,в другата ми ги искаха на ден 11,но аз го направих на ден 8.
5000 единици хориомон се чисти доста по-бавно от 36 часа,но все пак повторете теста след 48 часа...На 14-ти ден обаче дори без хориомон резултатът трябва да е доста по-висок...
Да за съжаление и аз така знам, че трябва да е поне с една нула отзад. Даже като звъннах по телефона така им казах отрицателен е нали, но ми отговориха изчакайте си втория тест и ми дадоха пример за успешни бременности на жени с такива резултати…. Скептична съм, но за всеки случай ще повторя…

Общи условия

Активация на акаунт