Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета ! Вчера питането ми беше за това дали,като нямам симптоми е проблем ,затова хората са казали, каквото почукало,такова се обадило. Днес имах съвсем малко розово зацапване. Това нормално ли е. Днес ми е 7-ми ден от трансфера. Тест трябва да правя на 18.03.

Нормално е, но ако бях на ваше място щях да се обадя на д-р, бих изследвала прогестерона и бих увеличила прогестерона. Това и направих когато ми се случи и спрях аспирина. Успех!

# 316
Дами здравейте ! Някоя от вас след трансфер с подут корем и болки като преди цикъл....

# 317
Дами здравейте ! Някоя от вас след трансфер с подут корем и болки като преди цикъл....

Почти при всички се случва след пункция Simple Smile Ако трансферът е свеж, по-скоро си е нормално.

# 318
Аз бях с подут корем и твърд. Може би 2 дни.

Момичета питам и тук. Каква стойност трябва да е прогестерона след трансфер. Днес ми е 6ти ден пуснах -183 ng/ml. Добре ли е ?

# 319

Почти при всички се случва след пункция Simple Smile Ако трансферът е свеж, по-скоро си е нормално.

Замразен трансфер е ...

# 320
Нямам опит със ЗЕТ. Да се включат момичетата, които са правили.

# 321
Момичета, и аз да питам. ЧХГ на 11ти ден на 5дневен е 2.2. Казаха ми да направя теста на 14ти ден, ама аз го направих по-рано, че четах, че има вероятност вече да е показателен. Малко ме стресна ниската стойност..ама пък е над нивото за небременни Heart Eyes
Някой с такава стойност на 11ти ден и оказал се трайно бременен след това?! 😇 Ембрито беше чудничко на трансфера, затова не ми се ще да губя надежда...

# 322
Момичета, и аз да питам. ЧХГ на 11ти ден на 5дневен е 2.2. Казаха ми да направя теста на 14ти ден, ама аз го направих по-рано, че четах, че има вероятност вече да е показателен. Малко ме стресна ниската стойност..ама пък е над нивото за небременни Heart Eyes
Някой с такава стойност на 11ти ден и оказал се трайно бременен след това?! 😇 Ембрито беше чудничко на трансфера, затова не ми се ще да губя надежда...
Не искам да те отчайвам ,но на 12 ден моя беше 10 и ми казаха да спирам лекарствата ,че няма шанс за развитие. Трансфера беше също на две 5 дневни. Успех,дано при вас да е различно

# 323
Не искам да те отчайвам ,но на 12 ден моя беше 10 и ми казаха да спирам лекарствата ,че няма шанс за развитие. Трансфера беше също на две 5 дневни. Успех,дано при вас да е различно

Здравейте,
на мен на 7ден от ЗЕТ на 5 дневен - стойност 10.47 mIU/ml ( нямах търпение) теста от болницата ми е назначен на 19.3. Днес мислех да правя пак кръвен тест, но сутринта направих пиклив и е положителен ( на 9-ти ден от трансфера)= т.е стойността се удвоила за да се отчита и в урината.
Ще направя пак на 19.3, когато от клиниката ме викат.- за мен съм бременна.
Мисълта ми е, че на референтни стойности при мен пише стойност над 5 - положителен.
Въпреки резултата ви, аз не бих спряла лекарствата на ваше място, отидете на датата определена от лекаря ви и си направете теста отново за да сте сигурна в резултата.

# 324
При мен е така но на мен ми действа много и прогестерона... така или иначе ранни симптоми за мен лично няма а всичко е до вманиечаването ни. Честото пишкане и повечето ядене е от прогестерона и спазмите може да са от имплантация или от цикъл така че освен тест друго неможе да го докаже... 4 трансфера имам всичките с абсолютно еднакви симптоми и само на 2та съм имала положителен резултат. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 325

И аз не искам да ви отчайвам, но от личен лош опит ви съветвам да сте крайно реалистични по-скоро отколкото оптимистични. Лекарите искат да виждат над 100 на 10 ден. Разбира се, че има и изключения от това правило и то много, но е много ниско. Моето беше 51.8 на 10 и на 13 вече падна до 12. Моят доктор още като видя 51.8 ми каза да се подготвя за лошите новини. Явно са видели 2 и 200.. Дано удвои при вас, силно стискам палци!

# 326
При мен след инсеминация, на 11ти ден показа около 45. После се оказа кухо яйце.

# 327
Сина ми беше ембрионче с трансфер на 3 ден. На 10 ден кръвният беше 44.

# 328
Здравейте, записвам се и аз отново със ЗЕТ на 2 петдневни. Вяра и успех на всички! 🍀

# 329
Здравейте на всички. Днес ми е 5 ден след свеж транфер на ранен бластоцист но със средно качество. Не знам какъв ще е резултатът. Аз съм с намален яйчников резерв и трудно вадя яйцеклетки.

Много се надявам чудото да е станало.

Успех на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт