Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 992
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте бъдещи мами.
След трансфер на 5дневно ембрионче съм. На 12.03 ми беше трансф. Знам, че е твърде рано за тест. Но днес не издържах и пуснах кръвен. Резултата е 1,6. имам още 5 дни до датата за теста.

Много е рано, но повтори утре.
Наистина е трудно дългото чакане (особено ако ти е 7-8 трансфер!- този път усетих, че наистина съм уморена, реагирам твърде емоционално).
Моят тест назначен от лекар е утре ( трансфер на 7.3 5- дневно).
Въпреки, че правих на 7 ден ( резулатат беше около 10) след това правих урнарни (положителни, защото от бодене вече години наред вените са ми зле и реших да чакам датата на назначения тест) и пак съм със свито сърце за утрешния тест.
Защото не се знае!

# 346
Здравейте,
Има ли някой успял със 6-дневен ембрион ?

# 347
  • София
Здравейте Hug,
Толкова отдавна Ви чета, и най
-накрая и аз да се запиша при вас след трансфер (днес) на един 4 дневен Animal Blowfish
Тест ми казаха след 11 дни, което е 29.03.
Успех на всички People AngelMisc Baby BottleBowtie

# 348
Здравейте!При отрицателен резултат след трансфер кога ви дойде цикъла и по продължителен ли е от обичайното?🌸

# 349
  • Ловеч
Axenia, в коя клиника сте?

# 350
Здравейте!При отрицателен резултат след трансфер кога ви дойде цикъла и по продължителен ли е от обичайното?🌸

На 2 ден след спиране на лекарствата и цикъла си ми беше съвсем малко по обилен ,но не и по продължително

# 351

Четири дни след като спрях прогестерона ми дойде. Същата дължина, но изключително обилен и съсиреци  (прощавайте за образността). Но при мен имаше положителен резултат и чхг 51, може би затова, докторът каза, че е нормално и очаквано поради повишеното кръвоснабдяване на матката, което е имало.

# 352
Плами,на мен винаги ми е идвало на 4-ти ден след спирането на лекарствата,малко по-обилен е бил,но в никакъв случай по-продължителен.

# 353
  • София
Axenia, в коя клиника сте?

В Афродита Blush

# 354
При мен при отрицателен резултат спрях лекарствата и някъде до седмица ми дойде,но не беше супер обилен. Нормален цикъл

# 355
Здравейте, момичета! Не зная дали е за тук въпроса ми, но може някой да сподели опит. Имах ЗЕТ на 12.02 всичко беше чудесно до 6 г.с. чуваше се пулс дори, но получих кръвоизлив и всичко приключи. Загубихме нашата точица.
След такава ситуация, когато може да се прави друг трансфер? За щастие имаме още две снежинки. По принцип съм на преглед на 25.03, но знаете чак е когато човек чака.
Благодаря предварително и пожелавам късмет, на всички които чакат нетърпеливо датата на теста. 🍀🍀🍀

# 356
Здравейте,
Да се запиша и аз.
За съжаление теста ми е отрицателен.
Днес ми е 10ти ден от трансфера и стойностите на ЧХГ са 4.57. Доста разочарована съм, но се надявам следващият път да е положителен.

# 357
За срок не мога да кажа, но те съветвам да потърсите причината. Ако не си правила изследвания за тромбофилия и имунологични, по-добре направете преди следващ опит.
Здравейте, момичета! Не зная дали е за тук въпроса ми, но може някой да сподели опит. Имах ЗЕТ на 12.02 всичко беше чудесно до 6 г.с. чуваше се пулс дори, но получих кръвоизлив и всичко приключи. Загубихме нашата точица.
След такава ситуация, когато може да се прави друг трансфер? За щастие имаме още две снежинки. По принцип съм на преглед на 25.03, но знаете чак е когато човек чака.
Благодаря предварително и пожелавам късмет, на всички които чакат нетърпеливо датата на теста. 🍀🍀🍀

# 358
Здравей,много съжалявам. Миналата година и на мен се случи същото само че аз бях в 8 г.с. Тогава моя док каза че може след 2-3 цикъла,но аз нямах замразени и всичко от начало започнахме

# 359
Здравейте,
Да се запиша и аз.
За съжаление теста ми е отрицателен.
Днес ми е 10ти ден от трансфера и стойностите на ЧХГ са 4.57. Доста разочарована съм, но се надявам следващият път да е положителен.

Съжалявам Съншайн … (прегръдка)
Спокойно, аз съм следващата с отрицателен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт