Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 945
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ,преди това бях при Владимиров

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 14:27 от Тонита0804

# 526
Ами и днес да е то ще си покаже. Вие си решавате. В коя клиника сте че ви назначават дата толкова късно?

Мен в токуда ме карат на ден 15ти да си го пусна🙄

# 527
Като бях при Владимиров ни нараше на 7 ден
Мисля утре да пусна
    Ами и днес да е то ще си покаже. Вие си решавате. В коя клиника сте че ви назначават дата толкова късно?
    [/quote]

Мен в токуда ме карат на ден 15ти да си го пусна🙄
    [/quote]

# 528
    Ами на петдневен ембрион 9 ден за тест си е нормално,но всяка клиника работи по различен начин. Аз също пуснах на 7 ден,а от клиниката ми беше назначен за 9ден. За Владимиров знам че ги кара рано,за да види въобще дали е имало някаква имплантация

# 529
    Ами на петдневен ембрион 9 ден за тест си е нормално,но всяка клиника работи по различен начин. Аз също пуснах на 7 ден,а от клиниката ми беше назначен за 9ден. За Владимиров знам че ги кара рано,за да види въобще дали е имало някаква имплантация

# 530
    Момичета, 8-ми ден след трансфер на едно тридневно ембрионче, сутринта категорично отрицателен уринарен. Кръвен ще правя на 10ти ден, в Събота, но вече се отчаях и мисля че уринарния би показал ако имаше нещо. Да спирам ли лекарствата според вас?

# 531
    Момичета, 8-ми ден след трансфер на едно тридневно ембрионче, сутринта категорично отрицателен уринарен. Кръвен ще правя на 10ти ден, в Събота, но вече се отчаях и мисля че уринарния би показал ако имаше нещо. Да спирам ли лекарствата според вас?
    Според мен изчакай кръвния ,а имаш ли някакви симптоми аз съм девети ден и нищо не чувствам

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 15:18 от Тонита0804

# 532
    Много е рано осми ден според мен. При моя пръв опит никакви пикливи не правех и 11 ден кръвен ЧХГ беше 54 на 5 дневно. Всяко тяло е различно и не винаги е високо ниво ощ от началото. Изчакай си деня на кръвния и имай вяра!!

# 533
    Благодаря ви ♡, ще се надявам. Четвърти опит ми е и вече останах без вяра. До сега ми идваше още преди датите за кръвен.

# 534
    При моите неуспешни трансфера някога ми е идвало преди теста а някога след като спрем лекарствата. Сега съм след трансфер 9ден нямам никакви симптоми нямам и кървене ще видим утре на теста.Успех на всички.

# 535
    На мен ми е шести ден след трансфер на тридневни. Аз също не усещам нищо, предните пъти имах някакви придърпвания, но нямах и имплантация.
    Успех на теста Тоника!

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 17:25 от bebka2304

# 536
    Здравейте, днес е 10ти ден след ЗЕТ на два 5 дневни ембриона. Не поставям инжекции ЧХГ. Днес ЧХГ е 0,9. Преди 2 дни беше 0,32, но стойностите са много ниски. Дали има надежда? След 2 дни мисля пак да го повторя.

# 537
    • София
    Здравейте, днес е 10ти ден след ЗЕТ на два 5 дневни ембриона. Не поставям инжекции ЧХГ. Днес ЧХГ е 0,9. Преди 2 дни беше 0,32, но стойностите са много ниски. Дали има надежда? След 2 дни мисля пак да го повторя.
    И двата ви теста са съвсем отрицателни, не си струва да си хвърляте парите за още тестове. На 10-ти ден на 5-дневни е хубаво ЧХГ-то да е около 100 и нагоре. Съжалявам за неуспеха, стискам палци следващият трансфер да е успешен!

# 538
    И двата ви теста са съвсем отрицателни, не си струва да си хвърляте парите за още тестове. На 10-ти ден на 5-дневни е хубаво ЧХГ-то да е около 100 и нагоре. Съжалявам за неуспеха, стискам палци следващият трансфер .
    Благодяря за информацията.😞 Успех на всички в групата. 🙏🙏🙏

# 539
    Как казах, че нямам никакви симптоми преди малко видях розово зацапване.Имам ли някакъв шанс.

Общи условия

Активация на акаунт