СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 529
  • 793
  •   1
Отговори
# 90
Децата Ви в математически гимназии ли са или в нормални училища?

В математическа, но го карат доста лежерно.

# 91
Моето е в обикновено провинциално СУ.

# 92
Момичета от София, може ли някой да ми даде контакт на частен учител по математика, ако сметне, че има някакъв шанс да вземе още някой ученик? Нашата учителка уж беше поела ангажимент да ни взима 2 пъти седмично и втория срок (разминават им се смените с щерката), но все по-рядко се случва. А някой път и веднъж пропуска. В момента по никое време направо е мисия невъзможна май. Даже вече и на квартала не държа, стига да се стига за 30-40 мин. от нас. Свекърва ми е учителка. Звъняла е и тя снощи на колеги в други училища, дори тя нищо не е открила. Една от учителките ми каза, че единственото, което може да направи, е да я вземе на 3 март. Laughing

# 93
  • в очите на дъщеря ми
Честита Баба Марта, дами!
Да сме живи и здрави ние и хората, които обичаме!
wild poppy, за съжаление не мога да помогна, струва ми се много трудна мисия да се намери учител по това време.

# 94
  • София
Честита Баба Марта! Да сте здрави, румени, засмени! Домочадието и то така!:kissing_heart:
wild poppy, все пак кажи къде живеете (квартал), може би и коя смяна е.

# 95
В Гео Милев сме. Но наистина няма значение, стига учителят да не е съвсем в другия край на София и да се стига с 3 прекачвания на ГТ. Ще пътува, ако се наложи. Тя и сега пътува де.

# 96
В Гео Милев сме. Но наистина няма значение, стига учителят да не е съвсем в другия край на София и да се стига с 3 прекачвания на ГТ. Ще пътува, ако се наложи. Тя и сега пътува де.
И ние сме в Гео Милев, учителката ни (доста възрастна) е в Редута... Мога да дам координати, но все още нямам мои впечатления. Момата е ходила едва 2 пъти до сега
Ииии Честита Баба Марта!!!
Да сте бели и червени 🥳

# 97
Здравейте и честита баба Марта!
Искам да попитам къде организират пробни изпити?

# 98
Честита Баба Марта! Да сте здрави, румени, засмени!

# 99
  • София
Здравейте и честита баба Марта!
Искам да попитам къде организират пробни изпити?

Онлайн са в Регалия, Бултест, СМГ. Тези са ми известните на мен.
Присъствени в школата, ако детето ходи на такава ( от 24.02. им е разрешено да имат присъствени занятия в школите). По-големите школи предлагат пробни и за външни, но за сега са онлайн.

Видях, че има присъствени в София и Пловдив тук
 https://primerno.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D … 0%B8%D1%82%D0%B8/

# 100
Честита баба Марта!

Да ви питам - някой има ли това помагало, което съдържа решенията на задачите от учебника по Математика?
Чудя се дали е добро.
Случва се понякога да се затрудним със задача.

ето го

https://matematikazateb.com/store/podrobni-resheniya-na-zadachit … 7-klas-na-arhimed

# 101
Честита Баба Марта! Бъдете здрави !
Утро 77, аз го имам помагалото. Ако искаш да ти снимам конкретна стр/ца- ци и да си прецениш

# 102
Честита Баба Марта! Бъдете здрави !
Утро 77, аз го имам помагалото. Ако искаш да ти снимам конкретна стр/ца- ци и да си прецениш

Да, добра идея.
Ако не те затруднява - стр 161.
Тъкмо ще преценя какво представлява.

На вас върши ли ви добра работа?

# 103
Купувах такова в 5 клас. И открих, че точно това, което ми трябваше беше сгрешено. Много се ядосах. Най-вероятно е било просто лош късмет. За 6, 7 клас не съм взимала. Та не искам да обобщавам, просто споделям личния си опит.

# 104
Попадна ми преди време вариантът на помагалото за 12. клас. Да речем, че не е мой тип.

Общи условия

Активация на акаунт