СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 350
  • 793
  •   1
Отговори
# 300
  • в очите на дъщеря ми
Адмирации  за мамите, дето разбират кво пише в задачите 🤣🤣🤣🤣!
Хиляди благодарности на ganis за времето и усилията, за съжаление, както вече писах, прекрасната.....си е прекрасна 😔😔.
скиорче много ми стана жал за девойката ти, дано отново да се върне към мечтите си!
рени 2,3 пъти в седмицата урок по математика..
хмхмх..може ли да си разменим децата...😂😂😂
Хубав ден, девойки!

# 301
  • София
Благодаря Ganis! Голямо главоблъскане падна с тези задачи😂.
Ще очакваме с нетърпение следващите! Дано да успеем да се включим за урока в неделя преди или след ПИ в Регалия.
Мамзел, надявам се да се върне, но за сега положението е такова:(. Днес има състезания пак. Нямам търпение да свърши сезона, за да не я гледам как се терзае кой я е “заместил” на стълбичката.
Ние си мислим, че животът ни върви по план, ама изненадите са си част от него…

# 302
  • Бургас
Моя е наредил двойките пак....Вече идея нямам какво да го правя!
А,той е спокоен,щял да ги оправи,имало време.

# 303
  • Пловдив
Мамзелче, то да беше урок като за изпит. Не е. Жената просто й преподава уроците от училище. Време за изпитни и тестови задачи няма. Няма как да надграждат, след като в училище учител все едно няма. Първо два пъти по 10 дни беше в болничен и заместниците бяха по пеене и физическо. Като я има просто седи на катедрата и децата сами си четат уроците. После ги кара да решат една задача ,те не успяват и тя я обяснява устно. Домашни няма. Толкова сме назад, че се молим до пролетната ваканция да наваксат с кръстницата й, и да почнат да работят нормално. По алгебра някак ставаше- бързо наваксваха, но с геометрията е по-сложно. Сбъркана ситуация.
Та реално се опитваме да наваксаме училищния материал за съжаление.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 09:19 от renydent

# 304
  • около Варна
Нещо не ми остава време за форума напоследък, изтървала съм цялата тема. Гледам математиката е на дневен ред. Взехме да го окъсваме и ние с тази геометрия. До скоро успявах да помагам, 40 години са ми били нужни да осмисля математиката 😁, но с последните домашни не успях да се справя. Забелязвам, че в часовете не се решават задачи, препускат по новите уроци, кога да ги осмислят всички тези нови неща.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 18:02 от wiwi

# 305
От къде мога да видя за резултатите по БЕЛ от областния кръг ?
Не успявам да видя в колко часа ще е в неделя урокът по Математика?

# 306
И аз не мога да помагам с математиката. От геометрията много неща съм забравила, ако мога и реша задачата ми е трудно да я обясня и разпиша.

# 307
И аз бях позабравила някои неща от геометрията, но преди две години си ги припомних с големия и сега ми е лесно с наборчето. На него геометрията му е по-приятно от алгебрата и като че ли по-лесна. Но с него е удоволствие да се решават задачи. Обсъждаме си, дава идеи. Не се дърпа. Е, понякога и двамата клюмаме и в този случай зарязваме работата за следващ момент, когато ще сме в кондиция. Трябва в събота да решаваме неравенства, защото ще изпусне доста часове другата седмица.

# 308
Аз съм супер по геометрия, ММ също, и родителите ни и на двамата. Както констатира щерката, при нея връзката се къса. Laughing Нямам търпение да дойдат неравенствата и да се свърши поне за кратко тая мъка. Да заредим малко, преди да дойдат успоредниците.

# 309
  • София
Ние чакаме резултатите по география още.
Тук срокът за публикуване на протоколите е 20 април. Бая ще се почака за тези резултати.
На малките излязоха резултатите.

# 310
  • Mars Hotel
Ние чакаме резултатите по география още.
Тук срокът за публикуване на протоколите е 20 април. Бая ще се почака за тези резултати.
На малките излязоха резултатите.
Леле, наистина ли? Нямах представа, благодаря, Вале! Flowers Hibiscus

# 311
А за олимпиадата по История някой знае ли кога могат да се очакват резултати?

# 312
Wild poppy,благодаря за задачите,всичко се чете!

# 313
  • София
От къде мога да видя за резултатите по БЕЛ от областния кръг ?
Не успявам да видя в колко часа ще е в неделя урокът по Математика?
Аз мога след 12.00. Ако искате в 12.00 или в 13.00. Оставам вие да прецените.

# 314
Гласувам за 13ч
Допълнение: от крачкомера на телефона днес на работа съм минала 7 км. Open Mouth а дупето ми не спада и не спада!

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:07 от ra2

Общи условия

Активация на акаунт