Пъзели - 38

• 25 423
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Eleyn, рамката е ужасна, съжалих като започнах от нея, но има знаци, по които да я различаваш. На места външната линия е по-дебела, цветово, ако можеш да хванеш нюансите. Но да, като цяло трябва да си се започне от картинките, защото иначе си е мъчение. Тези вътрешните парчета , които са от рамката, пак си разпознаваш по една линия, която се редува на места светла, тъмна, а и кръговете на картините са с различна ширина. Дано съм ти била полезна, като хванеш някакви такива неща и става приятен Simple Smile

R_Dew, за айсберга, може ли да ме добавите и мен, че този съм го изтървала Blush само да не ни се съберат и трите заедно да трябва да редим Joy

Иначе аз все още се чудя на една поръчка от Озон, да видим до кога Grinning

# 646
  • София, България
Много се радвам, че се реди и Айсберга.

Аз имам малка изненада. Имам бюджет от вече 12 +5 = 17 лева и още малко да посъбера и ще купя една Магнолия да я редим всички. Няма да е Алиса обаче, за да може и Бухтичка да се включи, защото тя участва с 5 лева в бюджета ( продадох неин пъзел по-скъпо).

# 647
Здравейте, дами! От два-три дни ви следя и се радвам на пъзелите, които редите. Вкъщи имам 4-5 пъзела, които даже не съм отворила да видя в какво състояние са и ме мотивирате да се разровя и да ги намеря. Един от тях си купих за 4 евро от Lidl и е с доста добро качестно, два подарен и два си намерих в един парк и им дадох нов дом.
Бих ги пуснала да обикалят Германия, ако някоя от вас има желание. А ако не, лятото мога да ви ги пусна в България Simple Smile

# 648
Мона Лиза, избирай свободно, не се притеснявай и Алиса да е, факт е, че май е любимка. На мен така или иначе ако ми хареса ще купувам още, а ако не - ще ми е все тая Satisfied

# 649
  • София
Мона Лиза,  признавам си , че съм добавила един в поръчката с такава идея.
Другата Алиса и ако повечето сте навити направо го поръчвам Hug за да го започваме

Angel_baby88, го беше редила, но гледам, че не се записва за пътуващите пъзели Simple Smile

# 650
  • София
Аз ви казвам, ще фалират озонци... Добре че съм аз, да пусна някоя егоистична поръчка - чичо Емо ми донесе днес трите нови покупки Simple Smile Остана да завърша Цар Симеон, та да отпътува към дестинацията си,  и почвам да редя заетите ми от HighSpeed. Не знам за нивото, ама много бързо запълних рафтовете - бавно редя и не мога да се сдържа на намаление Simple Smile
Лютиче, много се радвам да те видя и тук Simple Smile Май нямаме много редящи в Германия, но имаме пазаруващи от там. Бягай да изровиш имането и чакаме да покажеш скоро!

Скрит текст:
Оф, забравих да питам: нали нямаме някой арестуван? Че както е почнало да се случва немислимото... Grinning

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 12:05 от ToniShu

# 651
Познайте докъде притичах в обедната...до Комсед. Ще спя спокойно вече, нямат нищо, което супер много да искам Laughing Ще чакам пролетното им намаление като пуснат 20-30% на всичко.

# 652
  • Срещу планината:)

R_Dew, за айсберга, може ли да ме добавите и мен, че този съм го изтървала Blush само да не ни се съберат и трите заедно да трябва да редим Joy

Иначе аз все още се чудя на една поръчка от Озон, да видим до кога Grinning
А да, нямаш грижи, ще се разберем Relaxed
Мисля, че няма да се застъпят Айсберага и  зарзавата Smile Макар, че Зеленчуците са на един човек разстояние от мен People Eyes

# 653
  • София, България
Обаче Бухтичка направи пълен фурор с този Зарзават, изключително добре подбран пъзел.

# 654
  • Варна
Зарзаватчия до зарзаватчия сме се събрали тука 😋😋😋

# 655
  • София
Нещо съм пропуснала. Какъв е този Айсберг?

Happy eyes, забелязах го това с кръглите рамки, но все пак ще останат за след картинките.

Ето един прогрес от мен:

Разпилените парчета са за объркване на противника.

# 656
Eleyn, за този пъзел става въпрос
https://www.ozone.bg/product/save-the-planet-arctic-1000pc-puzzle/

Аз го редих благодарение на Мона Лиза и помня, че много ми хареса. С нестандартни части е, но на мен това ми допада.

Страхотни пъзели показвате, не ви изпускам от очи, но нямам никакво свободно време напоследък, а тенденцията е графика да се сгъстява все повече Sad
Затова и не се записвам за актуалните пътуващи пъзели иначе много ми харесват, особено Оригамито.

# 657
  • София
Хаха оф малко така му го лепнах Зарзават на този пъзел, че се чудих как да го кръстя в таблицата. А то взе, че се наложи Grinning
Зарзаватчия до зарзаватчия сме се събрали тука 😋😋😋

# 658
  • София
А, не се кахъри, "зарзават" си му викаме от край време - май sali беше кръстницата, ама не съм сигурна Grinning

Качеството на пъзела средна работа, но пък Царят ни (истинският) е красив Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 22:44 от ToniShu

# 659
Намерих ги! Избирам си един и започвам.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт