Пъзели - 38

• 25 427
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мими, ако това е айсберга, да питам дали ще го продаваш после?

# 631
Аз да се похваля как ме изненада мъжът ми -  прибирам се от работа, още съм на вратата, а той вика от стаята:“Милооо, имаме един кашон пъзели!”. Опулвам се аз, защото не си спомням да съм поръчвала, а той добавя, че били 16 броя! Докато още мигам неразбиращо, ми показва кашона, а вътре не 16, а 18 минита от 54 части с герои от български народни и други приказки- Неволята, Сливи за смет, Котаракът в чизми, Пепеляшка и т.н.

“Сливи за смет”

А освен, че продавачът е сложил с 2 пъзела повече, добавил и подарък книжка за сексуално образование на деца 😂

# 632
  • София
Ама кажи от къде и как, много моля!

# 633
От тук:
https://slavena.net/produkt-kategoriya/игри/пъзели-54-елемента/
Картинките са много хубави, рисувани от Катерина Милушева и Владимир Димитров. Парченцата са от тънък картон, но за цената си са ОК.
П.П. Мъжът ми предлага да смесим всички пъзели и да ги редим като един голям пъзел - колаж. Струва ми се забавно.🙂

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 21:44 от Neita

# 634
  • гр.София

Тони, този пъзел е пуснат от Мона Лиза за редене. Ще ти го изпратя, когато го подредя

# 635
Ето го моя Anatolian

# 636
Може и Мери да е била. Няма значение. Точно тоя Арт ме ядоса, наредих го докрай на инат, а после ги отписах. Един техен 2000-ник махнах без изобщо да го започна.

Аз го взех, но още не съм стигнала до него. Аз избирам по картинка, а тази ми харесва много.

# 637
  • Срещу планината:)

Тони, този пъзел е пуснат от Мона Лиза за редене. Ще ти го изпратя, когато го подредя
😄Да, нали и аз го чакам след Тони.

# 638
  • София
Момиета, извинявайте за хаоса! Но ето, сега поне знаете какво му е на ММ да живее с мен напоследък Simple Smile
Neita, много красиви всиките картинки, пу!

# 639
Добро утро, аз си редя момичето и после ще подхващам сигурно от ибей, че мира нямам да видя кой става и кой да го разкарвам на мига.
Бавно върви, труден е наистина. Като рисунка е и всички текстури са едни и същи, което за мен е малко объркващо. Но е страшно красив.

# 640
  • Варна
Ето го моят котидж, който исках толкова много, че го купих два пъти 😋 Оказа се много красив, много приятен за редене и доста лесен. Без много зор го преборих за 5-6 часа. Едната бройка заминава за продажба, така че някой ако го иска, да си казва преди да съм го пуснала по групите.

# 641
Ghibli, много тъпо, няма никакво обозначение наистина. Че и в гугъл като ги пуснах пак не пишеше да са с нестандартни. Явно няма начин да се разбере със сигурност и никога не знаеш какво ще получиш.
Аз си мисля за моя, който не съм наредила още, че е със стандартни части, но вече не съм толкова сигурна Smile

Весе, гледам ти отдавна пъзелите във фб и чак сега загрях коя си Joy

# 642
  • София, България
Neita, изключително много ти благодаря за споделеното, много сладки са пъзелите, ще си поръчам.

Тони, наистина имаш някаква промяна в купените пъзели, сегашните ти покупки ми се струват доста по-сложни.

Бухтичка, чакаме да кажеш с кои ибейки ще се разделяш, все пак ако не друго са доста интересни. Искам да ти благодаря за всички интересни пъзели, които показваш, направо зяпвам.

Гледах ги Магнолията една по една да немеря някой с 2 звезди, еми няма - или 3 или 4. Joy На мен пък, освен двете Алиси, също много ми харесват и Фрида и Одри и всякакви там къщи, абе всичко. Joy

От толкова приказки, забравих да си покажа Коледната Азбука:

Просто бих рекордите по лоша снимка, пъзелът е този:
https://gibsonsgames.co.uk/products/christmas-alphabet-1

И има светлина в тунела, отворих един Галисън от ибей, като нов е, все едно аз го отварям за първи път:

https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-ot-1000-chasti-phat-d … l-stamped-puzzle/

Има и разни златни орнаменти, много съм доволна.

Скрит текст:
П.П. Вчера се запознах с една жена и тя живее точно до Вегата и реди хубави пъзели, казах й за темата, дано да се запише.

# 643
  • Русе
Мона Лиза,страхотни пъзели! Останаха ми очите и в двата,:blue_heart:
Тони,определено вдига нивото на сложност
Пъзелите на Eurographics никога не се знае на какъв ще попаднеш.Но мисля,че вече се произвеждат само с нестандартни части и без гланц.Аз имам три вида Simple Smile Нестандартни гланцирани,стандартни части пак гланцирани и през последната година нестандартни без гланц,които най-много ми допадат

# 644
От мен един без забележки - лесен, красив и приятен - Париж Blush 500 Castorland

Общи условия

Активация на акаунт