Пъзели - 38

• 25 432
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Тони,много ми беше приятен на мен хамелеона.Даже и фона вървеше лесно,защото часите са с различни форми и  няма как да се сгреши мястото.
Този на Едука с японката и аз го гледам отдавна,но ме спира хлабавата сглобка на марката.
Момичета, какво ви е мнението за Арт пъзел, мисля,че бяхте го коментирали, но не съм сигурна?
Май всичко опира до партида.Аз миналата седмица поръчах един с цветя,ами всичко си му е наред.Имам много наредени на Арт пъзел,до момента нямам забележки

# 616
На Арт Пъзел съм редила един сравнително лош (с повече надигнати ъгълчета от средното и на доста места с лошо изрязан най-долен слой хартия, но не ми беше чак такава драма) и един добър (който след това отиде при HighSpeed и ще е забавно, ако за нея именно той е бил поводът да си състави много лошото мнение).

Аз смятам, че трябва човек сам да си решава, чуждият опит не е показателен. Това с различните партиди го има при всички марки, не само при Арт. Първият ми Гибсън беше ужасен, първият ми Фалкън също.

FloridaM, разсмя ме с тази полза от изгубеното парче Grinning

# 617
  • София
И аз съм така с Арт - попадала съм и на по-смотани, но като цяло съм с добро впечатление.
На New York ми хареса единственият, който съм редила, бих си купила още, ако си харесам картинка.
Зори, точно на нещо такова разчитам при Cherry Pazzi Simple Smile

# 618
  • Варна
Не, не беше той 😋 Един друг, който взе някоя мацка от тукашните ама не помня коя беше, май Мими_Деми, но не съм убедена на 100%.

# 619
  • София, България
Детските на Арт са такъв боклук, че D-toys от детските ми се видя луксозен.

# 620
Като стана дума за нестандартните части - купих Eurographics от Озон, без обозначение за нестандартни части в описанието на продукта, познайте какви дойдоха Joy Да знаете, че може да има изненади там.

А този същия тропически на Trefl съм го редила и си го харесвам (но наистина е трудно да се нагоди човек към такива форми).

# 621
  • София
Тони, ти това харесаш, онова харесаш и изведнъж "Поръчката иде" и ни застреляш със съвсем различни пъзели Grinning Имам желание  да пробвам  Pomegranate, но все тъмнички ми се струват.

# 622
  • София
Ами, пусто, не съм порасла да купувам всичко що ми хареса... и затова купувам от намаленото Grinning Ако искаш, ще ти го дам назаем, да го пробваш моя Pomegranate - стига да ти харесва.

# 623
Ghibli, аз по принцип гледам за надписа smart cut (долу вдясно на тази кутия)
Скрит текст:
Ама и там вече ако не пише не знам Confused

# 624
Бухтичка, и аз гледах уж.
Скрит текст:
Описанията и снимките са като на пъзели със стандартни части:
https://www.ozone.bg/product/save-the-planet-the-earth-1000pc-puzzle/

https://www.ozone.bg/product/eg-tree-of-life-tapestry/

https://www.ozone.bg/product/eilean-donan-castle-scotland-1000pc … zle-eurographics/

А дойдоха такива:

Не ми е проблем и ще си ги редя, просто за информация реших да кажа в темата.

# 625
  • София
Момичета и момчета (все още са двама, мисля), покрай цялото местене, празнуване на рожденни дни и бебешки неволи (това в последният месец), почти нямам време да наредя каквото и да било. И аз, като Тони, намерих красотата на това да минаваш и да слагаш по 1-2 парченца в свободните минути. Доскоро щеше много да ме дразни, че не съм наредила започнатият пъзел, за да мога да отворя следващият. Сега вече го карам по-спокойно.

Което не пречи да плакна очи тук и във фб, да поръчам няколко пъзела от групата и от намаленията в Озон. И то толкова много и в толкова разпръснати през седмиците моменти, че после забравях какво съм поръчала и на всяка поръчка се радвах като на коледен подарък. Даже тази сутрин ми звъняха от Еконт за забравена пратка в офиса им, а аз бях забравила че съм си поръчала нещо, мислех, че вече всичко е дошло. Grinning

Започнах пъзела на Happy eyes, този на Шмид, където е мешавица от творения на Томас Кинкейд. Е, страшна мъка е. 2000 части, сигурно отговарят на бройката часове, които ще ми трябват да го завърша. Това е първият пъзел, който започвам от картинката, а не от рамката. След като се борих един ден да я подредя, пробвайки всяка част навсякъде, се отказах и почнах да сортирам централните парчета.

Та,изнервих се на бавният прогрес и наредих набързо Блубърд 1000 части, взиман от Тони:

Биваше за разнообразие, не е лош като качество, но картинката не е моето нещо, та ще се разделяме, ако някой го иска.

А относно Шмидт на Томас Кинейд, ще покажа по-нататък снимки от етапите, да се види какъв е кошмар. Joy

# 626
  • гр.София
Не, не беше той 😋 Един друг, който взе някоя мацка от тукашните ама не помня коя беше, май Мими_Деми, но не съм убедена на 100%.

HighSpeed, за кой пъзел говориш?

# 627
  • Варна
Ей за този. Някой тукашен го взе, не помня точно Ник, но беше с М 😚 Много симпатична картинка, но ужасно хлабав. След него се отказах от Арт.

# 628
  • гр.София
Някой друг ще да е, не съм аз.
На Арт Спийд съм редила едни сладки котенца от 500 части. Нямам лоши спомени. Чакат ме още 2 техни по 500 части, но все не им идва реда.
Сега редя Антарктика на Eurographics, нестандартни парчета, влизат на точното  място, но бавничко ми върви

# 629
  • Варна
Може и Мери да е била. Няма значение. Точно тоя Арт ме ядоса, наредих го докрай на инат, а после ги отписах. Един техен 2000-ник махнах без изобщо да го започна.

Общи условия

Активация на акаунт