Пъзели - 38

• 25 619
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Снощи завърших този:

Ако купя друг пъзел на марката D-Toys, трябва много да ми хареса картинката и да е минало доста време, че да съм забравила колко хлабава е сглобката и как парченцата влизат и не на местата си. Най-положителното от реденето му беше, че загубих едно парченце и за да го намеря направих основно почистване на стаята. Намерих го.

# 601
  • София
За сметка на това пък изглежда ммм много вкусно!

Ее, бърза си, не може да се отрече Grinning А на пътуващия зарзават много се смях Joy

Icing on the Cake
500 части
Springbok

Някой чакаше мисля за мнение за Спрингбок, ама Тони ли беше, може и да бъркам.
Не ми хареса. Частите са огромни, предполагам подобни на White mountain (сигурно и те няма да ми харесат). Освен това са лъскави, втори минус за мен. Но това, което най-много не ми хареса беше сглобката, трудно си влизаха частите на местата, иначе беше стегната. Ще видя къде ще ги сложа в класацията, но някъде към края ще е, определено не са ми любими и надали ще взема друг техен.

# 602
  • София
Някой чакаше мисля за мнение за Спрингбок, ама Тони ли беше, може и да бъркам.
Не ми хареса. Частите са огромни, предполагам подобни на White mountain (сигурно и те няма да ми харесат). Освен това са лъскави, втори минус за мен. Но това, което най-много не ми хареса беше сглобката, трудно си влизаха частите на местата, иначе беше стегната. Ще видя къде ще ги сложа в класацията, но някъде към края ще е, определено не са ми любими и надали ще взема друг техен.
Аз бях, че ми беше интересно дали само аз съм толкова възмутена. White mountain са с по-малки части, друг с чак толкова големи като на СпрингБок не помня да съм редила Simple Smile

vartoglava, много се смях на "високоскоростната" Joy И верно яки снимки си му спретнала Wink

# 603
За сметка на това пък изглежда ммм много вкусно!
Изглежда прекрасно на снимка наистина, но толкова да не ми хареса. Направо с нежелание го редих и три дни се тътрих, обикновено за толкова нареждам 1000 части.

Тони, ти с колко части си редила? Аз все си мисля, че ако са 1000 части няма да са чак толкова големи, то няма да се събере на масата.

# 604
  • София
Събра се при мен (масата ми е 70х100 см). Дават го 61х76 см, някъде там беше и реално. И си бяха големи частите, впечатляващо огромни просто.

Ами...

https://www.ozone.bg/product/pazel-educa-izgrev-pri-reka-katsura … azel-1000-chasti/
https://www.ozone.bg/product/pazel-pomegranate-darlene-kulig-out … ce-jigsaw-puzzle/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-chameleon/

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 11:34 от ToniShu

# 605
Леле, тази торта изглежда уникално направо. Аз редя един Анатолиан, първи ми е на марката. Не е зле, очаквах по-зле. Но вървим доста бавно, че малката е болна и почти нямам време да се занимавам.Вече три дни редя по малко и съм до половината

# 606
Май никога повече не искам да редя такъв с нестандартни парчета Scream Започнах с червения корал, че изпъкваше страхотно сред останалите парчета. Та, започнах с него, но остана за най-накрая, като дори последното парче го въртях 100 пъти и даже реших, че някъде нещо съм объркала... На моменти много приятен за редене, на моменти ужасен ужасон Scream

Скрит текст:

Трефл, 600 части, Тропически остров
https://www.ozone.bg/product/trefl-600el-tropicheski-ostrov/

# 607
Този стои и в моята кошница и се чудя дали да го поръчам, че вкъщи ме чаката 7 още неотворени Laughing

# 608
  • София
Аааа, не, не, Барбалена! Пробвай непременно поне един Cobble Hill преди да се откажеш от нестандартните части. Мисля, че просто си купила кофти картинка, на мен би ми била трудна и с нормални части. Аз така за малко да се прецакам - първият ми с нестандартни беше една географска карта на Eurographics и бях адски потресена колко е труден. Оказа се, че не е от марката или от нестандартните части - просто картите не са ми сила Simple Smile
NalSi, аз после ги продавам моите пъзели, така че като го видиш тук нареден и ако го искаш - драсни ми.

# 609
  • София, България
Аз мразя пъзели с морско дъно, вода и риби, не знам защо.

Тони, ти по-трудни не си могла да намериш, сигурна съм.

# 610
  • София
Ееее, недей така ме проклина, бре Grinning Имам надежда за хамелеона, че понеже е на Cherry Pazzi, няма да е чак толкова труден. Момичетата, които са го показвали тук не помня да са били възмутени от него Grinning

# 611
Аз пък карта дори и със стандартни парчета не бих си взела Joy Но този ми се видя шарен и лесен, особено на фона на останалите от серията. Вече ще се допитвам тук преди да купя някой пъзел. Редя за кеф, не разполагам с много време покрай малката и не обичам да ме мъчат много Smile

Охх, ще видя нещо и на Cobble Hill тогава. Останаха ми 2 шарении на Heye с много дребни човечета и един мистери пъзел

# 612
Момичета, какво ви е мнението за Арт пъзел, мисля,че бяхте го коментирали, но не съм сигурна?

# 613
  • Варна
Моето е много лошо.

# 614
Вени, не е добро.

От тези с амебите (някой така им викаше) на Трефл никога не съм редила. Но другите пъзели с нестандартни части са си ок, особено Cobble Hill. Мисля, че и New York също, но така и не мога да стигна до моя. Eurographics са отбелязани на кутиите кои са с нестандартни части, но аз лично не съм очарована от тях.

Общи условия

Активация на акаунт