Пъзели - 38

• 25 614
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Прибрах си Алиса-та най-сетне. Много е интересен, частите са гладки и матови, не бях виждала такива досега. На пръв поглед ми допада, но не съм сигурна като го редя как ще е, сглобката леко ме притеснява. Ако ми хареса определено ще си взема още, засега ми изглежда обещаващо.

# 586
  • София, България
Прибрах си Алиса-та най-сетне. Много е интересен, частите са гладки и матови, не бях виждала такива досега. На пръв поглед ми допада, но не съм сигурна като го редя как ще е, сглобката леко ме притеснява. Ако ми хареса определено ще си взема още, засега ми изглежда обещаващо.

Моля те снимай там където пише нивото на трудност на кутията.

# 587
  • Варна
За първи път редя Black sea и определено не е моята марка. Чак изпитвам облекчение, че досега никоя от техните картинки не ме е грабнала. Хлабавата сглобка ме побърква. Една идея по-стегнато да беше, щяхме да се разберем по-добре Simple Smile

# 588
  • София
Наскоро сънувах и конкретна сума даже, та ако не ми я увеличи с поне 10-на пъзела на месец, почвам да се оглеждам за нова позиция или почвам да редя приоритетно спрямо работата Joy
Тони, ти въведе нова мерна единица - един пъзел Grinning как звучи само - купих един Castorland от 1000 кашкавал, заредих колата с един Coblle Hill и т.н.
Я си признайте бързо, някой от форума слезе ли днес от метрото на Жолио Кюри в 18.30? Една девойка носеше в пликче пъзел от 1000 части, без фолио, но го мернах в последната секунда и не видях кой е Grinning, но си викам  -Това само от наш'те ще да е  Grinning

# 589
Моля те снимай там където пише нивото на трудност на кутията.

# 590
  • София, България
.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 10:22 от Мона Лиза

# 591
В комседа са се появили малко нови равенсбургери, но много малко виждам. Има от lost places серията - https://comsed.net/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/ravensbu … ;category_id=5216
Има и 9000 с драконите. Ама засега нищо от моя уишлист Confused
Оххх, сега искам да отида да видя на място дали нямат нещо интересно ама какво да ги правя децата Sob
Ааа, намерих още, не са чак толкова малко, има Бел! И от по-новите със злодеите, които честно казано повече ми допадат от старите - https://comsed.net/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/ravensbu … ?category_id=5216

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 19:31 от Бухтичка

# 592
Ох, майчице. Точно видях едно видео за този пъзел от 9000 части, човекът реди едната половина и предстои част 2:
https://youtu.be/UIYkdIdkpFI

Не е честно така, искам всичко Confused

# 593
Здравейте. Аз също се записах за пътуващия пъзел(зарзавата), или поне така си мисля. Следя ви, но не съм редила напоследък , така че няма с какво да се похваля.

# 594
иванита, видях те в списъка, значи успешно си се записала. Blush И аз си написах града в таблицата, въпреки че ме беше шубе да не цъкна нещо по погрешка и да разваля без да искам хубавата таблица  Grin
А HighSpeed докато каже, че зарзаватът е вече в нея и го е започнала, още преди 3-4 часа ми писа, че е готова. Scream
Междувременно с моята приятелка най-после си разменихме пъзелите, за които ви споменах януари. Тя получи от мен пандите на Educa, а аз от нея този, който се оказа много лесен и приятен:

Cherry Pazzi от 1000 части – Магазин за цветя  Yellow Heart
И понеже ѝ се бях оплакала, че Озон ме забравиха с пъзела подарък, тя е решила да ми го изпрати същия, тъй като го има. Та и мини пъзелът е вече нареден, но не от мен, и от помощничката даже не, а от помощника Joy (баща ми). Вече ставаме цяла фамилия маниаци. Макар че той какъв маниак е, искаше да си остави половината пъзел за другия ден. Викам му я да се стягаш, ние с помощничката с 1000 части редим, той с 54 части и искал почивка. Държеше след това да го похваля на всички, че го е наредил сам за една вечер, та ето, хваля го. Joy

# 595
  • Варна
Да ама HighSpeed реши да я кара мързеливо за да е сигурна, че ще й стигне прозореца и помоли vartoglava да й го прати разделен, затова бързо стана. Пък и той не е особено труден с тия преливащи цветове. Поогладнях, докато го редих 😋

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 10:33 от HighSpeed

# 596
Ее, бърза си, не може да се отрече Grinning А на пътуващия зарзават много се смях Joy

Icing on the Cake
500 части
Springbok

Някой чакаше мисля за мнение за Спрингбок, ама Тони ли беше, може и да бъркам.
Не ми хареса. Частите са огромни, предполагам подобни на White mountain (сигурно и те няма да ми харесат). Освен това са лъскави, втори минус за мен. Но това, което най-много не ми хареса беше сглобката, трудно си влизаха частите на местата, иначе беше стегната. Ще видя къде ще ги сложа в класацията, но някъде към края ще е, определено не са ми любими и надали ще взема друг техен.

# 597
  • София, България
Аз напредвам съвсем бавно с Коледната азбука, но много ми харесва, просто нямам време.

Всъщност сега като си погледнах запасите от ибей се оказа, че все пак има доста хубави пъзели, главно на Galison, взела съм два и на една непозната за мен марка Mudpuppy. Мисля, че имам и един купен на eeboo, но той още пътува. Общо взето, да, трябва да се купуват по-нови пъзели, за да има някаква надежда да са що годе добре.

# 598
Ейййй аз докато намеря време да направя колаж за половината редили зарзавата и тя го наредила високоскоростната. Joy

Аз редих от горе вляво надолу, по сектори цветове - романеско, зеле, селъри, киви и аспержи, банани, чушка, царевица ( дъщерята я реди) , лимони...и т.н завърших с чери домата и лук.. Сина си заплю патладжана и ябълката и ги добави последни към пъзела . Та последното ни парче е онова лилавото. Тръгвам да го надписвам и...осъзнавам, че не сме извадили рамката Joy. Нали съм разсеяна, забравих да си ги смеся.... Та реално рамката последно я редихме и то 90% детето. И последното парче се оказа горе в ляво на границата между бананите и романското.

# 599
Мона Лиза, Mudpuppy са на Galison.

vartoglava, много благодаря за снимките, страхотно изглежда Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт