Пъзели - 38

• 26 019
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Не, мога да ти ги метна, ако ги искаш?
Като ги наредиш ми драсни...

# 106
Ето какво ме затрудни бая, чак неочаквано, но си заслужаваше. Summer romance, 1000 части на Gibsons

# 107
  • София
vox, предложение за заем или продажба, за да знам колко да се дърпам Laughing

Бухтичка, в един момент, докато редях сувенирите и се замислих, че това е единствения пъзел, на който не съм гледала кутията. Те детайлите толкова бяха дребни, че ходи ги търси... явно съм за очен вече. Иначе и аз си правя снимки на прогреса. Специално за този - последни ми бяха останали сините кръгчета от дясно, а вляво - умишлено си оставих белите картички, имам сантимент към подобен тип рисунки.

В любими имам намалени на black sea с 30%

# 108
Оо, без да гледам сигурно щеше да ми отнеме поне двойно повече време.

Започнах 2000-те части на Black sea най-сетне. Вътре в пъзела има бебе пъзел 😁 предавам на детето.

Засега ок ми се вижда. Имах 4-5 слепени и аз, но на фона на всички не са много.
Интересно ми е колко време ще ми отнеме. Един от 1500 го наредих за 4 дни. А 2200 от големия ги редя за 16 дни. Та очаквам да е нещо между 4 и 16 дни 😂

Скрит текст:
Помните ли като казах, че йоркитата не били злобни. Ами нашето е с нрав на пираня. Напада ми краката и не пуска 😂 Без чехли съм загубена. Има малки, остри, перфориращи зъбки.

Изядени пъзел парчета: 0

# 109
Оо, без да гледам сигурно щеше да ми отнеме поне двойно повече време.

Започнах 2000-те части на Black sea най-сетне. Вътре в пъзела има бебе пъзел 😁 предавам на детето.

Засега ок ми се вижда. Имах 4-5 слепени и аз, но на фона на всички не са много.
Интересно ми е колко време ще ми отнеме. Един от 1500 го наредих за 4 дни. А 2200 от големия ги редя за 16 дни. Та очаквам да е нещо между 4 и 16 дни 😂

Скрит текст:
Помните ли като казах, че йоркитата не били злобни. Ами нашето е с нрав на пираня. Напада ми краката и не пуска 😂 Без чехли съм загубена. Има малки, остри, перфориращи зъбки.

Изядени пъзел парчета: 0

МоЙто Роки за сега е на 4 парчета, успокоявам се с това, че пъзелът беше с 1 липсващо и го дадох на щерката да реди

# 110
Happy eyes, аз не продавам Simple Smile
Идеята ми беше, че ако много, много искаш да събереш всички поотделно и не можеш да намериш Спящата красавица бих ти го изпратила, заради общата ни лудост Sweat Smile

# 111
  • София, България
Вчера успях да взема пъзелите от Бухтичка (огромно благодаря!). Като видях парчетата на мини Едуката и направо изпаднах в шок Joy Човек не може да си представи наистина колко са малки тези парчета, докато не си ги види в ръката, направо са като семки. Хора, такова нещо не бях виждала. Joy Нямам търпение да свърша Фалкона и да се мятам на Едуката. След това ако някой иска да пробва мини части, ще го пращам за редене. Аз даже не съм сигурна дали ще успея да го наредя - или ще го наредя лесно или изобщо няма да успея, такива са ми предчувствията.

Ето този е:
Пъзел Educa от 1000 мини части - Колаж, сградите на Гауди, миниатюра

https://www.ozone.bg/product/educa-11874-pazel-educa-ot-1000-cha … iniature-collage/

Ако някой иска да го реди след това да казва.

# 112
Честита баба Марта,
Аз започнах един Фалкон,който Мона Лиза ми прати, имам чувството,че мен чака, не се реди сам Joy Предишният беше по лесен, май съм загубила тренинг, но мисля до довечера да е готов Blush

# 113
  • Варна
Ох, ох, днес ми идват германските пъзели, получих съобщение, че на обяд ще ми ги стоварят в офиса! Отсега съм в дилема кой да наредя първо.

Пък аз съм закичена с мартеница от vartoglava, да се изфукам 😋

# 114
  • София
Честита баба Марта!
Озон ме изненадаха приятно сутринта

vox, мерси за предложеието. Ще видим какво ще стане Simple Smile

# 115
МоЙто Роки за сега е на 4 парчета, успокоявам се с това, че пъзелът беше с 1 липсващо и го дадох на щерката да реди
Оо, вие сте напред с материала Joy
Аз успявам да ги опазя засега, но съм сигурна, че скоро ще има жертви, ако не от моите, то поне от детските.

Мона Лиза, мънички са наистина Blush Но мен категорично повече ме дразнеше качеството отколкото размерът им. Имам един на Равенсбургер с 200 части, водят се микро и са още по-мънички Smile Ще чакам и после отзиви, дано не си разочарована колкото мен.

# 116
  • София

Мона Лиза, мънички са наистина Blush Но мен категорично повече ме дразнеше качеството отколкото размерът им. Имам един на Равенсбургер с 200 части, водят се микро и са още по-мънички Smile Ще чакам и после отзиви, дано не си разочарована колкото мен.
Интересно ми е кой е с по малко части и от Едука Simple Smile

# 117
https://www.amazon.co.uk/Ravensburger-14954-Micro-Puzzle-Histori … rld/dp/B000NJWM8Q

Този с планетата и моста имам аз. За съжаление вече не мога ги сравня парчетата с едука, но някой път ще снимам от тези части с нормално парче.
То по принцип нали има и разни китайски миниатюрни, с пинсети се продават, но за мен това си е извращение вече.

# 118
  • София
Има няколко нови Falcon и Jumbo в Озон и в момента качват още! 
Този сигурно за Мона Лиза са го заредили https://www.ozone.bg/product/pazel-falcon-ot-1000-chasti-the-que … platinum-jubilee/

# 119
Точно Satisfied

Най-сетне нещо ново, разгледах, сложих 2 в любими. За съжаление не виждам нито от модерните Фалкони, нито Дисни Джъмботата, които си харесах.

Общи условия

Активация на акаунт