Пъзели - 38

• 25 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мона Лиза, не се притеснявай, когато си готова. Нямам бърза работа.

За другия пътуващ пъзел, правихме ли размествания? Понеже виждам, че доста от вас са в моя район, но не знам вече от къде е минал и от къде не и да не го пращаме по градове напред назад.

Ще преправя списъка по локация като наредя пъзела, после ще мислим ако има някакви поправки в крачка.
Засега впечатленията са ми изключително положителни - уникални парчета, матови, без никакво лъщене, много хубави цветове.

_krisinka_, след оригамито ще наредя и последния от трите пъзела и ще ти пиша.

# 511
Да се похваля и аз, нищо, че сте го виждали вече Simple Smile
Пъзел Schmidt от 1000 части

Онази вечер бях на гости на приятели и си тръгнах с този пъзел

Mного е хубаво, когато откриеш, че имаш близки хора, с които споделяте още една обща страст и може да разменяте пъзели Satisfied

# 512
  • София, България
Тази серия на Шмидт, май бяха 4 пъзела, правила съм 3, четвъртият още чака, е просто чудесна. Набирам сили да ги продам, защото е срамота такива хубави пъзели да се пазят над гардероба.

# 513
Мона Лиза,давам ти кураж, виж сега Blush
Дами и господа,разделям се тези:
1000 части -10лв
750-8лв
Скрит текст:

На Castorland Морското дъно някой май го искаше , ако е така , да ми пише, че не помня кой беше Blush

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 14:51 от Venislava Todorova

# 514
# 515
  • Варна
"Морски живот" - днес куриерът на Озон ми го достави, ако за него става на въпрос.

# 516
Bluebird, 1000 части

Добре изрязани части, без повредени парченца, без прах, леко хлабава сглобка.
Много симпатичен, но ще се разделяме 😉

# 517
  • София
Добро утро, ето това май е най нестандартното място дето съм отваряла пъзел, но исках да го видя

# 518
  • София, България
Евето, много хубав и труден изглежда, коя марка е и колко парчета?

Аз съм впечатлена от Оригамито, ако това са новото поколение пъзели на Равенсбургер, направо са се изстреляли в стратосферата.

Смятам да започна с emjay, че ми е най-наблизо, днес ще подредя списъка.
Апелирам да не се бърза, който когато може спокойно да си го реди, не гоним влак.
Ако някой се чуди дали му се реди, определено мога да го препоръчам, снощи с Джо наредихме последните 400 парчета сигурно за един час, то направо беше удоволствие.

# 519
  • Варна
Аааа, ще дойдете на мойта за Равенсбургерите 😋

# 520
Този пъзел ми взе здравето Scream А го почнах след една шарения на Heye, уж защото е 500 части и за по-лесно...
Скрит текст:

Тези сортери, които се виждат на втората снимка, са най-добрата ми инвестиция. 6 лв от Джъмбо. Сигурно си знаете, ама да кажа все пак.

И се чудя как аджеба ще се справя с един мистери пъзел, като едвам се справих с Heye-то, където долната част за леко закрита. Аз съм от тези, които не могат без да гледат картинката... Ето за тази част говоря. Беше ми тъмна Индия
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 09:27 от Барбалена

# 521
  • София
еве, тая поничка едва я забелязах, влюбих се в таблото на колата ти Heart Eyes
Мона Лиза, сега вече много ще го чакам този Равенсбургер Grinning

# 522
еве, тая поничка едва я забелязах, влюбих се в таблото на колата ти Heart Eyes

И аз там гледах Grinning

# 523
  • София
Барбалена, кой е пъзелът с бабката и дядото?

# 524
  • София
https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-ot-625-chasti-daily-s … haped-puzzle-set/

Това е пъзела. А богата работа половин резервоар гориво при тези цени Joy

Общи условия

Активация на акаунт