Пъзели - 38

• 25 622
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Вчера беше от малкото дни, в които изобщо не съм пипнала пъзел. Алиса-та още не съм си я взела. Ще отворя розовото момиче може би, искам да си засека за колко ще я наредя.

Май това са всичките кръгли Равенсбургери. Всички ми харесват…

# 526
Евето, много хубав и труден изглежда, коя марка е и колко парчета?

Аз съм впечатлена от Оригамито, ако това са новото поколение пъзели на Равенсбургер, направо са се изстреляли в стратосферата.

Смятам да започна с emjay, че ми е най-наблизо, днес ще подредя списъка.
Апелирам да не се бърза, който когато може спокойно да си го реди, не гоним влак.
Ако някой се чуди дали му се реди, определено мога да го препоръчам, снощи с Джо наредихме последните 400 парчета сигурно за един час, то направо беше удоволствие.
Мона Лиза страхотен е! Останаха ми очите в него. Може ли и аз да се запиша в списъка? От Пловдив съм

# 527
  • София, България
Как да не може,  ето го списъка:

https://docs.google.com/document/d/1nt5usdezb6x2VJ_vWKDMYvOxNr0k … Jmo94nsEH07c/edit

# 528
  • Варна
А може ли тия списъци за пътуващите пъзели да се заковат в първия пост на темата, че да не се публикуват периодично и да ги намираме по-лесно?

# 529
  • София
Не става, не може да се редактира първия пост вече Sad

# 530
  • Варна
Е, за другата тема ще знаем.

П.П. Предполагам, че модератор може, но не си струва за оставащите 14 стр да ги занимаваме.

# 531
Купих си играта "Горда България" (след толкова реклама Grinning) и вътре имаше малък пъзел - Захарий Стоянов:

П.П. По мое време беше Захари.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 17:05 от Ghibli

# 532
  • София
Оригамито наредено ли хареса и аз се записах Simple Smile

# 533
Барбалена, кой е пъзелът с бабката и дядото?

Този е: https://www.ozone.bg/product/nyama-po-hubavo-myasto-ot-doma-pazel-500-chasti/

Всичко в него ми беше трудно. Дори рамката редих 100 часа 😁 Стените, одеалото, лицата, шкафа, кучето и котката, за обувките и пантофките да не говорим. Всичко е доста размазано и се ориентираш само по нюанси. А обичам да редя небе, примерно. Но този ме измъчи от начало до край. Има ли и други, които са го редили? Интересно ми е как ви се е сторил

# 534
  • София
Барбалена, благодаря. Много ме отчайваш с този коментар Grinning а се зачудих в първия момент дали да не го купя (за майтап вкъщи). Щом е и размазан, съвсем се разколебавам. Но нощното гърне под леглото е култово Grinning

# 535
  • София, България
Подредих списъка, доколкото можах да се ориентирам, ако някой има някакви предпочитания, да каже. Пъзелът е вече в emjay.
Аз сега съм започнала последния от тройката по 750 части и после ще го пробвам китайчето, поне частите са много дебели.

# 536
  • София
Оо супер, скоро ще дойде и моят ред 😍
Подредих списъка, доколкото можах да се ориентирам, ако някой има някакви предпочитания, да каже. Пъзелът е вече в emjay.
Аз сега съм започнала последния от тройката по 750 части и после ще го пробвам китайчето, поне частите са много дебели.

# 537
  • София
Не знам длаи така ще сработи, но давам линка към списъка, в случай че успея да спестя на някого ровенето Simple Smile
https://docs.google.com/document/d/1nt5usdezb6x2VJ_vWKDMYvOxNr0k … Jmo94nsEH07c/edit

# 538
  • София
Може да си направим 1 Sheet и за всеки пъзел(до момента 2) да правим нова страница в него и така ще имаме само 1 документ, който всеки ще си добави и ще си следи.

Не знам длаи така ще сработи, но давам линка към списъка, в случай че успея да спестя на някого ровенето Simple Smile

# 539
  • София
Навита съм, но при мен няма място на Goоgle Drive-a за нещо постоянно Sad

Общи условия

Активация на акаунт