Пъзели - 38

• 25 621
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Срещу планината:)
Подредих списъка, доколкото можах да се ориентирам, ако някой има някакви предпочитания, да каже. Пъзелът е вече в emjay.
Аз сега съм започнала последния от тройката по 750 части и после ще го пробвам китайчето, поне частите са много дебели.

Така като гледам списъка Vese.Vese май трябва да мине пред мен, че е по -близо до Руски като локация?
А как се движим с плодовете?

# 541
Пристигнаха ми пъзелите от ибей. Както казах липсващата пратка се появи магически в профила ми и добрата новина е, че всичко е налично. Лошата е, че като цяло впечатленята ми са отново по-скоро отрицателни. Много оставени свободно части без плик, прах, поне един мирише и частите изглеждат захабени. А в друг пък ми попадна това парче…познайте дали е от същия пъзел…

Откровено казано по картинката не мога да преценя, но по-скоро допускам, че не е.

Ето я купчинката

Като цяло се радвам най-много на тези двата

За Dowdle ви бях казала, че отдавна искам да пробвам и слава Богу този пъзел е наистина в доста прилично състояние и към него нямам оплаквания.
Eeboo също исках да пробвам много. Бях си харесала друга картинка, но викам за проба става и този. Ами какво да ви кажа, радвам се, че не си купих нов за €25, колкото ги гледах. Оказа се, че е точно от пъзелите, които не харесвам. Много лъскави части…и от двете страни…ама отгоре повече. Не са моето нещо и това е. Но ще видим при реденето как ще е все пак. Dowdle също има някаква лъскавина, но е много по-малко и по-приемлива.

# 542
  • София
Подредих списъка, доколкото можах да се ориентирам, ако някой има някакви предпочитания, да каже. Пъзелът е вече в emjay.
Аз сега съм започнала последния от тройката по 750 части и после ще го пробвам китайчето, поне частите са много дебели.

Така като гледам списъка Vese.Vese май трябва да мине пред мен, че е по -близо до Руски като локация?

Даже преди мене да е Vese.Vese . После аз и предавам на R_Dew (вече се знаеме)

# 543
  • София, България

Даже преди мене да е Vese.Vese . После аз и предавам на R_Dew (вече се знаеме)

Оправете направо списъка да не объркам нещо, всеки може да редактира.

# 544
  • София
Напрaвих Sheet и пренесох всичко от 2та списъка за 2та пътуващи пъзела. Долу вляво са 2та таба за всеки пъзел. Добаих и картинка да си знаем кой кой е (само за първия не намерих картинка на целия нареден). Прехвърлих от втория списък, градовете и районите на някои хора, за тези които не успях да намеря, може да се попълнят сами за по-лесно сортиране.

За първия май ще има нужда от още размествания като гледам районите. Аз може да се преместя преди Venislava Todorova ако тя няма нищо против, защото сме близо с Евето. Някой друг ако иска  също да се размести, мисля че има още на къде да го подобрим.

Добавила съм да може всеки да променя, ако искате си добавете списъка в Drive-a да си го имате и там да си добавяме и новите занапред. Жалко, че не можем да го добавим в първата страница (не съм сигурна, че разбрах защо).

Тони, изтрий си нещо по-маловажно от Drive-a Grinning

Забравих да сложа линка lol Ето го и него: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uml3Bjr1zubHzGHzuIK1xhNI … /edit?usp=sharing

# 545
  • София
Влизам да ви кажа, че пре-ордърите на Black sea вече са налични.

# 546
# 547
Ghibli, и аз го знам, като Захари Стоянов Simple Smile

# 548
  • София
Скрит текст:
Напрaвих Sheet и пренесох всичко от 2та списъка за 2та пътуващи пъзела. Долу вляво са 2та таба за всеки пъзел. Добаих и картинка да си знаем кой кой е (само за първия не намерих картинка на целия нареден). Прехвърлих от втория списък, градовете и районите на някои хора, за тези които не успях да намеря, може да се попълнят сами за по-лесно сортиране.

За първия май ще има нужда от още размествания като гледам районите. Аз може да се преместя преди Venislava Todorova ако тя няма нищо против, защото сме близо с Евето. Някой друг ако иска  също да се размести, мисля че има още на къде да го подобрим.

Добавила съм да може всеки да променя, ако искате си добавете списъка в Drive-a да си го имате и там да си добавяме и новите занапред. Жалко, че не можем да го добавим в първата страница (не съм сигурна, че разбрах защо).

Тони, изтрий си нещо по-маловажно от Drive-a Grinning

Забравих да сложа линка lol Ето го и него: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uml3Bjr1zubHzGHzuIK1xhNI … /edit?usp=sharing
Е, златна си просто! Не може да се редактира първият пост, нито самата тема - затова не мога да добавя линка там. Но в следващата тема ще го има най-отгоре Simple Smile

Бухтичка, това наистина е много прах за пъзел, който вече е реден. За различното парченце ми е много интересно какво ще се окаже (да не забравиш да кажеш), а за миризмите няма да коментирам, дано не ми се случва никога.
sali, ти мълча, мълча, пък се ключи да ни удариш по джоба Grinning

Моят Цар Симеон върви величествено бавно Grinning Но върви и става хубав, както очаквах.

# 549
  • София
Gelini  са готови

Криси супер си с таблицата

# 550
  • София
sali, ти мълча, мълча, пък се ключи да ни удариш по джоба Grinning
Тони, бръкни по-дълбоко в джобчето и не се ослушвай, че виж какво правят хората, този пъзел вече е изчерпан Grinning
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … -mark-fredrikson/

# 551
А на мен все още ми ги показва като за предварителна поръчка, странна работа.

Бухтичка, честити придобивки 🙂 Много ценна информация за Eeboo, щом са лъскави и на мен ми намалява меракът за тях.

HighSpeed, Покахонтас ми е от любимите филми на Дисни Heart И на Happy eyes пъзелът от детството ми хареса много.

евето, толкова е шарен и весел този пъзел, страхотен е. Ти си майстор на трудни пъзели 🙂

Мона Лиза, да си жива и здрава, че за пореден път създаваш повод за хубави емоции на присъстващите. Равенсбургерът е супер 🙂

Hot SummeR, много ми хареса твоят пъзел с котето. Разкажи повече за него, на коя марка е, колко части?

Angel_baby88, благодаря за подробния отзив за Магнолия 🙂

Няма как да изредя всички просто! Хем ми се иска да изразя възхищението си от всеки показан пъзел, хем ми е съвестно, че спамя.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 00:13 от Ghibli

# 552
  • София
Ghibli, аз без да искам съм подвела малко групичката ни. На Black sea са пуснати новите пъзели по 1000 части. Има още 5 по 2000 части, които все още са пре-ордер, сигурно ти следиш тях и затова ти излизат така. Хиляди извинения Grinning

# 553
sali, няма нужда от извинения. Да, права си, хвърлила съм око на пъзели от 2000 парчета.

Има ли ветроходи, там съм:
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-2000-cha … hordzh-cheymbars/

Същото важи и за картини:
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-2000-cha … kartini-na-sveta/

Но! Няма да ги купувам! Само разглеждам!

# 554
  • Варна
То всички така казваме, а после пазаруваме като за последно 😂 Моята нова придобивка:

Общи условия

Активация на акаунт