Пъзели - 38

• 25 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Прекрасна е тази Алиса! Много му се каня на този пъзел!
Angel_baby88, как ти се стори марката? Надявам се, че не е силно прехвалена.
Нямам абсолютно никакви забележки към марката. Направо Мерцедес. Хубави парченца, които пасват само на своите си места. Приятни на допир. Много здрава сглобка. Кутиите са по-малки и тънки спрямо кутиите на другите марки. На кутията е показана и трудността на пъзела - 3/5 е този. Взех си още един, но него сигурно ще го редя лятото. Grinning За мен си заслужава марката. Накрая го вдигнах целия и го размятах... нито едно парченце не падна. ММ само беше пред припадък като ме видя какво правя. Grinning

Пъзел Cobble Hill от 1000 нестандартни части - Сови в плевнята

# 496
Здравейте,
Последния нареден пъзел - Educa, 1500 части. Частите му са плътни и дебели, но за съжаление повечето пасваха на няколко места, което не беше много приятно.

# 497
  • София
Ох, изпуснах ви няколко дни..
Нооо видях и се записах за оригамито. Ако не забравя, ще засичам и аз да видя как се позиционирам Grinning
В момента нищо не редя, командировка, болни деца се събраха тези дни, а края на месеца ни гласят за в офиса и май хобито ще остане на заден план...
На магнолия и аз точно този съм харесала с Алиса на чай, да видим кога ще му дойде времето Blush

# 498
  • София, България
Да допълня за Корнъра, че в крайна сметка се оказа по-хубав, отколкото го описах, всъщност е с плътна сглобка, защото се вдигаше целия.

Ето го:

После започнах един 750 части със сърфове, но той се оказа толкова лесен и приятен, че Джо си го реди почти сама.

Съответно се сетих, че всъщност спешно трябва да редя и оригамито и го отворих и отделих крайните. Добри новини, изглежда прекрасно, много цветно и парчетата са здрави.

# 499
  • София
О и аз се записах за оригамито! 😍
Пристигнаха двата пъзела, между които се колебаех за нов Пътуващ пъзел, но се оказа, че като хитрата сврака с двата крака единия пъзел е китайски, направо щях да колабирам като го видях. Изобщо не знаех, че има същия пъзел, но китайско менте, аз гледах само да не е 500 части, а то какво било. Просто ще се изям от яд. Ставаше въпрос за онзи Шмидт с книгата и стаята.

Така че остава само една опция и тя е Ravensburger Origami Meditation.

https://www.ravensburger.org/uk/products/puzzles/adult-puzzles/o … -16775/index.html

Който има желание да се запише, аз ще групирам по населени места, за да няма много транспортни разходи.

https://docs.google.com/document/d/1nt5usdezb6x2VJ_vWKDMYvOxNr0k … /edit?usp=sharing

Дано се отвори файла, записвайте се там, който има желание.

# 500
  • Варна
Между другото, онзи Bits and pieces shaped puzzle, който поръчах, изглежда добре като качество. Лъскави, здрави парченца. Не знам кога ще стигна до него, но определено ще купувам още от тях.

# 501
Bed & breakfast, 1000 части на Bluebird

Записах се и аз за новия пътуващ пъзел, много ми харесва

# 502
  • София
Момичета, ние ако пуснем още 2-3 пътуващи, Озон ще фалират - ще си станем самодостатъчни Grinning

# 503
  • София, България
Добро утро и успешна нова седмица.

Ето го пъзелът със сърфовете, снимката е от снощи, на лампа иначе цветовете са уникални.

Качеството  е безупречно.

# 504
  • София
Да не съм капо снощи бяхме на гости и наредих един от старите ми пъзели. Вярно 60 части е , но беше приятен. Ravensburger от 90-те години Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
И Фалконът е готов Blush И сега се чудя, да уважа ли промоцията на Озон, или не Joy

# 506
Пъзелите, които искам не са намалени и държат цени  Не са ми спешни и ще чакам евентуално да ги включат в друга промоция.
Сегашното намаление уважих с две игри(Убонго и Етно). И на двете пише, че са за любители на пъзели Simple Smile

# 507
  • Sofia, Bulgaria
Записах се и аз за новия пътуващ.
Иначе наскоро подредих този:     
купен от съфорумник (така ли е думата?). Тук сбърках, че почнах от рамката и няколко пъти преправях.
Снощи подхванах едни бухали от предната промоция на Heye
https://www.ozone.bg/product/heye-29768-great-big-owl/
Сортирах, с помощта на сина, в шест кутии по цветове и почти наредих рамката. Струва ми се качетвен и засега само на мястото си съвпадат частите.

# 508
  • София
Много са готини тия бухали, Mandi.

Вчера сестра ми ми беше на гости и дойде с 2 пъзела. Не са точно моя тип, но ще ги почвам. Ето ги и тях

Записах се и аз за новия пътуващ.
Иначе наскоро подредих този:     
купен от съфорумник (така ли е думата?). Тук сбърках, че почнах от рамката и няколко пъти преправях.
Снощи подхванах едни бухали от предната промоция на Heye
https://www.ozone.bg/product/heye-29768-great-big-owl/
Сортирах, с помощта на сина, в шест кутии по цветове и почти наредих рамката. Струва ми се качетвен и засега само на мястото си съвпадат частите.

# 509
  • София, България
Ще преправя списъка по локация като наредя пъзела, после ще мислим ако има някакви поправки в крачка.
Засега впечатленията са ми изключително положителни - уникални парчета, матови, без никакво лъщене, много хубави цветове.

_krisinka_, след оригамито ще наредя и последния от трите пъзела и ще ти пиша.

Общи условия

Активация на акаунт