Пъзели - 38

• 25 422
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аааааа, рече и отсече - така се прави! Този последния, на Schmidt, искам и аз да го редя; ако го продаваш, след като го наредиш - пу, за мен! Като марки, според мен започни с него или с Равенсбургер, Clementoni не са ми любими (засега и Равенс не харесвам, но вярвам на момчетата тук, които казват, че по-скоро съм нацелила кофти бройки). Лично на мен картите са ми ужасно трудни (но пък интересни), а картините не са ми слабост Simple Smile Космическият никога не бих си го причинила - ако има нещо, което да ме плаши, то е черен пъзел Grinning Обаче колекцията ти е Уау, не мога да повярвам, че не си я подпукала Grinning

Вижте мен как ме саботира ММ (да му знаете и кирливите ризи, не само да го хваля тука и да ви подвежда при предаването на пъзели) - мислел мръсника да го напише като "спреТЕ да купваТе пъзели...", щото знаел, че ще ви го покажа Grinning Само през един браузър ми се отваряше Озон, и като се отвори излизаше това! Поиграл си уеб сървър да си направи, па ми бърникал по лаптопа докато готвехме, че и на служебния също; даже мислил дали да пренастройва рутъра... оправихме работата, след като се посмяхме, де. То нямаше да е много смешно, ама през деня ме избъзика, че "някой ден да не спре да се отваря Озон", та бързо се усетих вечерта. Но ако не беше ми намекнал, дали нямаше да потроша два тона нерви, а (мислех да ви питам дали ви работи сайта, но се сетих да видя дали моя калпазанин не ме бъзика нещо) Grinning

# 661
  • София
Тони, а не изглежда такова момче, гледай ти как лъже външността Grinning
Ти пък му цитирай Мечо Пух:
Колкото повече, толкова повече!
Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед. Grinning

# 662
Неееееее Joy Joy Joy

# 663
  • Варна
Ох, как се смях! А ти не се ли сети да пробваш през телефона първо? Аз толкова неща си върша през телефона, че основно него ползвам.

# 664
Joy Шегаджия е твоят мъж Joy Моят пък само мрънка колко неша съм наизвадила да правя. Всичко му пречи.
Тони, пъзелите ги подарявам след като ги наредя. От всичките само този на Clementoni съм купувала и беше 4 евро. Другите съм си ги намерила някъде или са подарени.

# 665
  • София, България
Лютиче, първо да ти кажа, че всичките ти пъзели са прекрасни, но много трудни. Може би не е добра идея да започваш директно с тях. Аз бих си купила като за начало няколко по 500 части, при вас има огромен избор. После бих се прехвърлила на 1000, но определено пак да си купиш някои по-лесни. Можем да помагаме ако се чудиш между няколко. Не искам да се откажеш още преди да си започнала, защото тези, които имаш според мен определено могат да те откажат. Има доста в Амазон, като се опитай да избягваш китайските като Хуадада и компания, пак можем да те посъветваме кой пъзел е качествен и кой не. Предполагам, че и има по вашите магазини, но там вече изобщо не съм запозната.
Благодарим за възможността, която ни даваш да редим от тези пъзели, като се върнеш. И аз много харесах книгите и последния Шмидт и може би първия. Картата, черно-белия Шмидт и планетите са прекралено трудни дори за опитен пъзелманияк, съветвам те изобщо да не се занимаваш с тях, освен ако не задобрееш в реденето и не установиш, че си мазохист.

Тони,
Скрит текст:
след прекараната втора кошмарна нощ вкъщи, тъй като Джо се сдоби с прекрасната задна хрема, за която бях чувала легенди и кашля като легне и не може да заспи. Две поредни нощи караме до 3
, шегата на ТМ направо ме ободри, събуди, развесели и окуражи! Прекрасен младеж си имаш, толкова готина шега! Имам контрапредложение за него, да се цани да работи на хонорар за Озон, може да им пипне малко кодчето на сайта да ни дава по 60% отстъпка или да ни блокира на шестия пъзел в поръчката. Joy

Да кажа за Галисън, ейй големи боклуци са, направо невероятно, пъзелът буквално се разпада пред мен, а е нов. Много ме е яд, защото като цветове е супер.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 09:38 от Мона Лиза

# 666
  • Варна
Набързо с кафето един от новите ми пъзели - Heye 500. Леко съм разочарована. Последно редих Heye преди 6-7 години и спомените ми са като за пъзели с високо качество. Този нещо не ме кефи, но може пък да е така, защото е 500 части - забелязвам и при други марки тази тенденция да са една идея по-нискокачествени в сравнение с 1000-ките.

# 667
  • София, България
HighSpeed, аз бях взела да редя 2-3 Heye, еми всички говорят колко невероятно качествени са, при мен влизаха доста от частите на различни места.

# 668
Мона Лиза, аз не съм съвсем начинаеща. Обичам пъзели и ме бива. Просто последните години не съм редила, защото нямах място да се разпростирам. Вие ме мотивирахте пак да започна - бавно, без да бързам и да се стресирам и да се насладя на всяко поставено парченце Simple Smile

# 669
Мона Лиза, съчувствам ти, дано се подобри по-скоро Джо.

По темата за космоса, наскоро ходих да гледам какво има на сайта на Клементони и се оказа, че са направили космическа серия. Имат много черно, но страшно ми харесаха:
Скрит текст:

Последните два са кръгли 🙂

# 670
Нека следващият зарзаватчия ми пише адрес за доставка и да пише зарзавата на едро /всички части заедно/ или на дребно /разделени на 2-3 части/ го иска Hug

Последното парче ни свари при доматите, почти до sali Simple Smile Беше страшно приятен и лесен за нареждане Heart Eyes

# 671
  • София
За Зарзавата предлагам да пуснем девойките от другите градове и да се завърне в София, какво мислите?

# 672
  • София
За Зарзавата предлагам да пуснем девойките от другите градове и да се завърне в София, какво мислите?
Аз съм ЗА!

# 673
Аз с един Castorland. И в тази марка има разлика между 500 и 1000 части, изненада ме с качество. Много приятен и цветен.

# 674
  • София
Нека следващият зарзаватчия ми пише адрес за доставка и да пише зарзавата на едро /всички части заедно/ или на дребно /разделени на 2-3 части/ го иска Hug
Е, не, направо форумен фолклор ще сътворим Grinning На кило, Бела, на кило Grinning

Общи условия

Активация на акаунт