Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 51 423
  • 697
  •   1
Отговори
# 105
Имахме огромно желание да включим точно този продукт на 3INA в мартенското ни издание. Тъй като обаче, от марката нямаха възможност да произведат толкова много бройки червила в един и същи нюанс, единственият вариант да дадем на клиентите ни възможност да се докоснат до този страхотен продукт, бе да включим три различни цвята.

Отговориха много бързо,бяха много мили и това написаха общо взето😉 Бел

# 106
Не е за вярване че този месец нищо от кутиите не ме грабва, много се надявах на Гуудбокс, но съм пас. Минавам да споделя че в златна рибка има 20% отстъпка до 8ми Март, с код LADY20. Въпреки че това не касае кутиите, която от вас желае, може да се възползва.

# 107
Днес си получих ББ. Червилото при мен е 540, бива, спиралата май няма да е лоша, ама ню-ню.
Силиконовата гъбка ми хареса, тепърва ще пробвам крема за коса, а грижата за пъпки отива при щерката.

# 108
Охооо появи се и нов номер червило 💄
Да наистина не съм виждала друг по-малък продукт от спиралата 😅

# 109
Поръчах мистериозната на Белебокс, писаха, че до 2 дни ще е при мен. Ако някой я е взел и реши да я качва, моля ви да е в скрит текст. Обичам изненадата!
Иначе и там ли ще има червило или някакъв гланц загатват с аромат на пъпеш?

# 110
Аз си взех кутията от Кибрит.  Маската за коса беше омазала кутията на крема за лице. Писах им, приложих снимка, извиниха се и обещаха да ме компенсират с комплимент при следваща кутия.
От продуктите на прима виста съм много доволна Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:23 от Аркадия

# 111
  • София
И аз още нямам кутия, но цвят 114 е супер! Обожавам такива червила, дано ми "се падне" то. Изненадвам се, че още нямам СМС , може ли да ме пропуснат? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112
Пробвах почти всичко от ББ. Серумът някак си има лепкав слой. Не съм решила дали ми харесва. Кремът на ми Аманте ми направи косата дооста мека. От пада и спиралата съм доволна също. Само червилото не съм пробвала, че излезнах на селска кръчма и не исках да изглеждам все едно съм се наконтила да търся ерген тук 😂 утре за работата ще се нацапам с червило и ще дам мнение

# 113
И аз утре ще получа кутията на ББ, а другия ден и специалната им misterybox. Незнам кое червило ми допада от публикуваните тук, но се надявам да ми отива.

# 114
Искам да споделя, че съм супер впечатлена от нощната маска от последната кутия на ГБ. Използвах я 2 пъти вече и на мазната ми кожа се отрази супер добре. Бих си я купила на редовна цена. Надявам се да има още продукти от марката в следващите кутии.

Серумът с алое за мигли и вежди ползвам всяка вечер и на моите мигли се отразява доста добре. Използвам всеки ден спирала и забелязвам, че почти няма паднали мигли по тампончетата, когато я почиствам. Друг ефект няма при мен (удължаване, сгъстяване), но и това е достатъчно.

Душ гелът на Kueshi (с ванилия ми се падна) ми напомня на парфюма Little black dress на Avon. Винаги са ми добре дошли такива продукти, защото ги изразходвам много бързо.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 10:13 от sippy

# 115
Охооо появи се и нов номер червило 💄
Да наистина не съм виждала друг по-малък продукт от спиралата 😅
Тази марка са любимите ми спирали и очни линии. Ню Ню но се ползват задоволително дълго за размера. Имам тази водоустойчивата и си я стискам за лятото. Бих ги купила в пълен размер.

# 116
Пробвах крема за коса на Ми аманте и червилото от кутията на Бел. Крема много ми хареса,направи косата много мека и блестяща(тънка и не особено гъста).Червилото въпреки неподходящият за мен цвят,има много приятна текстура,не стои сухо и неприятно,определено бих си го закупила в друг цвят. Серума за лице попи бързо и остави приятно усещане(с по мазна кожа съм).Като цяло съм много доволна от мартенската кутия.

# 117
Пробвах крема за коса на Ми аманте и червилото от кутията на Бел. Крема много ми хареса,направи косата много мека и блестяща(тънка и не особено гъста).Червилото въпреки неподходящият за мен цвят,има много приятна текстура,не стои сухо и неприятно,определено бих си го закупила в друг цвят. Серума за лице попи бързо и остави приятно усещане(с по мазна кожа съм).Като цяло съм много доволна от мартенската кутия.
Вис с кой номер червило сте 🌞Като цяло и на мен ми харесва много,освен цвета разбира се 😅

Пада, с ресничките с какъв продукт го ползвате Simple Smile
Аз мисля да го пробвам със скраба за лице от предната на бб

# 118
Вис с кой номер червило сте 🌞Като цяло и на мен ми харесва много,освен цвета разбира се 😅

Пада, с ресничките с какъв продукт го ползвате Simple Smile
Аз мисля да го пробвам със скраба за лице от предната на бб
        Червилото е 250,кърваво червено🥴🥴🥴.Пада още не съм го ползвала,може би и аз със скраб или с измивен гел за лице ще го пробвам🤔Аз не съм особено впечатлена от скраба от предната кутия,изообщо не го усетих и ми мирише неприятно.

# 119
Поръчах си ББ, кибрит и ГБ за март … прекалих мисля. За сега всички продукти си харесвам, червилото ми се падна 114, но е много кафяво и тъмно за мен, не ми допада.
Кремчето на Удън Спун е чудесно, околоочният на Saff също ми допада, въпреки че ми е лекичък.
Останалите продукти още не съм ги изпробвала.
Имам водоустойчива спирала на Ревлон и въобще не мога да я сваля, падат ми миглите, та съм скептична за тази…

Общи условия

Активация на акаунт