Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 51 409
  • 697
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък не съм впечатлена от Goodbox. Mudmasky не ги харесвам и имам вече 100 лосиона за тяло. Ще чакам да намекнат за другите продукти.

Утре ще си взема Belle Mystery. Поръчах заради продукта на LUE. Топ продукт.

Видяхте ли играта на Кибрит. Много съм разочарована. Важи само за клиенти, поръчали кутията за 70 лв и даже не са го регулирали в общи условия.
Нещо все повече ми падат в очите Кибрит.

Съгласна съм,  мого скъпо им става всичко поне да бяха изпратили кутията на тези с предплатен абонамент, както направиха с коледната. Все пак предплащаш над 200 лв. на веднъж и единственото,което получаваш е 2-3лв. отстъпка. Мисля като свърши да не предплащам нов.

# 91
Аз имам абонамент към Кибрит, но не е предплатен. Твърде малка е отстъпката, не си струва. Като ще дадеш толкова пари наведнъж, поне да се спести нещо. Според мен е справедливо една кутия да излиза безплатно. Иначе защо да се абонираш🤷🏻♀

# 92
Някой питаше за червилото на Бел. Цветът наистина е много силен и наситен. Но пък е издръжлив и не пресушава устните. Като качеството е добро, но цветът е " убиец". Аз лично се радвам на декоративна козметика, но във втора кутия удрям голяма греда с цвета. Според мен трябва да се слагат по- неутрални, нюд тонове, които да паснат на повече потребителки. Другите продукти още не съм ползвала и не мога да дам мнение.

# 93
Малко коментари:
Пробвах днес за първи път спиралата от последната ГБ. Много добра дължина дава, само дето моите мигли са си дълги, та така направо имах усещане, че ми се блъскат в стъклата на очилата. 🤣🤣🤣 Също, добре се държа при мен през целия ден. Свалих я лесно с обикновен дегримьор.
Като цяло не е моята, обаче, на мен ми трябва по скоро нещо за обем и извивка, защото така изглеждат прави.
За мигли съм много доволна от серумът с алое, не помня в коя кутия беше. Ето, това е нещо, което със сигурност ще си купя, след като свърши. Ползвам го вече към месец всяка вечер, и определено има ефект. Simple Smile

# 94
Bubulechence кой е серумът с алое? Simple Smile

# 95
Аз имам две "nude" червила от стари кутии на Бел и не искам трето или поне да не е отново кафяв нюанс. Нормално е да гледат да не се повтарят продуктите, въпреки че и серумът за акне вече го е имало.

# 96
Дами, темата не е за размени и препращане на кутии.
Всички подобни постове ще бъдат изтривани, а при системното им пускане, профилът на потребителя ще бъде ограничен.

# 97
Ей този

Bubulechence кой е серумът с алое? Simple Smile

# 98
Тъкмо си взех кутията на Бел. Като за първа поръчка, много ми хареса всичко. Вчера се наплаших за цвета на червилото, но явно са различни нюанси (моят е 254) и е по-розовеещ. Доволна съм☺

# 99
И аз си взех BelleBox-a. Явно са различни червилата, моето е 250. Доста е силно, но за специални случаи ще си го ползвам, много приятно се усеща на устните. Крема на Ми Аманте го знам, ще си го ползвам с удоволствие, отразява се доста добре на моята коса, стига да не прекаля с количеството Simple Smile Другите продукти още не съм ползвала.

# 100
Различни са.. моето е това долу, а исках 250 😁

# 101
  • София
Моето е 254 и съм доволна от цвета

# 102
И моето червило е 114 номер, а така ми се искаше по-розовеещо

# 103
И моето е 250 силния цвят😕 ...ужас ...ама не е често да са различни номера 🙄😅

254 е много яко еее значииии ....

И на предното червило гланц имаше различни мнения относно цветове пак имаше телесни,светли и мн ярки там нз дали имаха номера...
Както и да аз ги попитах,писах им защо така правят и поне да го упоменават ("кой каквото му се падне")

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 11:56 от Mimi9999

# 104
  • Варна
Март е най-женския месец. Но днес милиони жени не могат да мислят за красотата. Pick N Dazzle се включва с помощ за бежанците от войната чрез кампанията „Мирът е винаги красив“ 🕊
Какво правим:
1. Дарение за кампанията на Българския Червения кръст с парични средства от членове на екипа на Pick N Dazzle в размер на 2.000 лева
2. Дарение за кампанията на Червения кръст в Румъния под формата на хигиенни продукти, сапуни, душ-гелове, шампоани, балсами, ексфолианти и кремове, на стойност 30.000 ЕВРО
3. Дарения за Червения кръст в България и в Румъния в размер на 5 лева и 12 румънски леи от всяка поръчка през месец март.
🕊 Призоваваме ви да се включите в кампанията „Мирът е винаги красив“ чрез вашите поръчки за персонална или тематична / подаръчна кутия 👉 https://www.pickndazzle.com/bg/
Благодарим ви за подкрепата и с благодарност ще приемем вашите дарения и ще изпълним вашите поръчки!

Общи условия

Активация на акаунт