Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 51 398
  • 697
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз съм пас. 😏

# 76
О, супер е ГБ ... слава богу, че аз пак избързах да я поръчам ... Simple Smile

# 77
  • Варна
Чудя се за ГБ, преди време в Кибрит имаше една маска на Mudmasky и не останах очарована, пробвали ли сте други техни продукти?

# 78
И аз съм много доволна от разкритите продукти. Лосион за тяло и крем за лице - кой не ползва?!

Останалите продукти в кутията показват ли ги или практиката им е да разкриват само 2?

# 79
Аз чакам Кибрит и Бел, а сега и ГБ се чудя. Лосионът за тяло ме блазни, а кремът изобщо. Може и нея да взема, но ще имам много продукти за размяна след този месец🤦🏻♀
А и Gym box чакам да видя какво ще има. Ужас просто🤷🏻♀

# 80
Пропускам аз ГБ. На мъдмаски маската и зимни крем не са много уау, а лосион за тяло #204638 хич ми не трябва.🤣
Ей, много ще икономисам тоя месец, нищо не поръчах. 😁

# 81
  • София
Еййй, голямо мрънкане с тази ГБ. Rolling Eyes
И не, не разкриват всички продукти. Нали затова все пак се водят уж мистериозна кутия.

На крема за лице не се радвам, но на лосиона - да. Не е обикновен лосион, а стягащ, което си е необходимост за идните пролетни/летни месеци. Wink

# 82
Чакам с нетърпение goodbox. Сега се изкушавам да поръчам и 2-те на bellebox.
Някой ще сподели ли как стои червилото?

# 83
Belle box март е изчерпана 😔
Яд ме е, че чаках Good box да разкрият продукт и я изпуснах. Аз още го мъча тоя Mudmasky зимния, не че е толкова лош, но не е най-добрия крем за мен. Ще си чакам Кибрит, който поръчах отдавна и още не е пристигнал 🎁

# 84
  • София
Аз зимния Mudmasky го ползвам за крем за ръце. 😁

# 85
Добра идея 😄 той верно е доста гъст.
Това малко като пяната за лице на Naobay, която първоначално мислех да ползвам вместо пяна за бръснене, но все пак я ползвам по предназначение 🤷🏻‍♀️

# 86
Като видях мудмаски и веднага поръчах, сега привършвам дневния крем от предната кутия, пасна ми идеално на кожата. Чакам и бел бокс за март, но все още нямам съобщение

# 87
Поръчах ГБ. В първия момент не останах впечатлена, но дневният крем ми е на свършване, а зимният на Mudmasky поне не ми лютеше и си се мажех спокойно. Дано и с този се разберем.
Другото кремче за стягане ми е малко замазване на очи, хич не им вярвам на такива мазила, но ще му се напъна, та белким ме "стегне" за лятото. 😁
Сигурна съм, че и другите им неща ще са хубави и отново ще влезнат в употреба.

# 88
Чакам с нетърпение goodbox. Сега се изкушавам да поръчам и 2-те на bellebox.
Някой ще сподели ли как стои червилото?
Червилото на Бел ли ???
Аз днес си сложих ...майкооо много е силно само за специални вечери🤭 ....аз нося по леки цветове и беше уаууу в огледалото....😳💄

# 89
Аз пък не съм впечатлена от Goodbox. Mudmasky не ги харесвам и имам вече 100 лосиона за тяло. Ще чакам да намекнат за другите продукти.

Утре ще си взема Belle Mystery. Поръчах заради продукта на LUE. Топ продукт.

Видяхте ли играта на Кибрит. Много съм разочарована. Важи само за клиенти, поръчали кутията за 70 лв и даже не са го регулирали в общи условия.
Нещо все повече ми падат в очите Кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт