Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 261
  • 697
  •   1
Отговори
# 60
Не трябваше ли да има пудра в БЕЛ 🤔

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:25 от bubanka

# 61
пудра имат в мистериозната си кутия

Не трябваше ли да има пудра в БЕЛ 🤔

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:55 от bubanka

# 62
Ооо много ми харесвааа❤️❤️ червилото до колкото виждам е точно моя цвят 💋 искам си кутията 🤣

# 63
Да пудрата е в специалната кутия.
Радвам се на някой му харесва цвета 😅
На мен ми идва много чоК 🤣🤣🤣

# 64
Добре ,че отказах кутията,по-добре да слагат гланц или коректор ,че тия червила мат не всеки ползва ,но ги налагат гримьори и др.

# 65
Добре, че я пропуснах. А специалната кога? Ако я получите, снимайте я и нея.
Още чакам Гууд бокс.

# 66
На 2 март пишеше че тръгват специалните😉

Аз си прекратих Б.✅ дали са ме отразили изобщо...другия месец ще разберем 😅
Можех май да мина и без тази кутия като цяло  ама айде 😐

# 67
Хареса ми кутията и много ме е яд, че я изпуснах. Дано някоя кутийка да отпадне....

# 68
Аз не мога да го разчета добре описанието на тази снимка, може ли някоя без светналото?

Допада ми, каквото прочетох.

# 69
Изчака ми се чакалото вече за Гуудбокс. 🤯

# 70
Аз поръчах Белбокс,кутията ми харесва с изключение на червилото.Не нося толкова силни червила и според мен по добър ход щеше да е нещо,което биха носили повече жени и би свършило работа в ежедневието,например някое нюд червило.Чакам да разкрият някой продукт от ГБ,но вече ми се изчака чакалото 😐

# 71
Нямам тъпение да си получа кутията на Бел. Повече от 6 месеца не бях поръчвала нито една кутия. Сега се изкуших от крема на Ми Аманте, а се оказа че и другите продукти много ми харесват ( е по описание де).

# 72
🎉 SNEAK PEEK 🎉 Разкриваме 2️⃣ страхотни продукта от кутията за #март!
1️⃣ В нея ще откриеш пролетения хидратиращ #дневен #крем за лице със SPF 10 Leave-me-on на @mudmasky на стойност 73 лв. 🤩
🌞 Възстановява изгубения през зимата #баланс на кожата.
💧 Доставя точното количество #хидратация.
🛡️ Със #слънцезащитен фактор SPF 10, предпазва от ултравиолетовите лъчи.
✨ Богат на антиоксиданти, които забавят процеса на стареене.
2️⃣ В кутията се крие още специалния #стягащ #лосион за тяло, с тонизиращо кожата действие на @jalacyn_cosmeceutical , на стойност 57 лв. 💖 🇮🇹
🫐 Съдържа екстракт от Acai Berry и пептида Syn Hycan, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата, и тя е видимо стегната и тонизирана.
🐅 Действа превантивно срещу възникване на стрии.
✨ Богат на хиалуронова киселина и комплекс Beracare ARS Body®, които укрепват кожната бариера и гарантират необходимата хидратация.
🎀 Тези две истински бижута и още много вълнуващи продукти, те очакват в кутията за месец март, и вече нямаме търпение да те запознаем с тях!

# 73
Топпп🥳🥰 направо ме е яд,че поръчах Б.вместо гб ....нищо поне прекратих Б.

# 74
Чуха ни. Grinning Нещо не ме впечатли, но пък продуктите на. Мudmasky са много хубави.
Ще чакам да качите и специалната на Белебокс и да реша.

Общи условия

Активация на акаунт