Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 258
  • 697
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, отдавна ви чета ,но не съм писала до сега Simple Smile От няколко месеца поръчвам Белебокс ,заради декоративната козметика като цяло Simple Smile Но си ползван и другите продукти Simple Smile Дали знаете кутия ,която е само с декоративна козметика ? Благодаря ви Simple Smile Продължавам да ви следя

# 46
  • варна
Здравей те дами,аз отново със някой продукти от кутии този път са малко.
Не или може би:
1.корейския серум за очи от кутията на Prettybox дали защото е Корея очаквах уау ефект а то нищо гела е гъст трудно се разнася и хитратация нула не става за мен.
2.Мицеларна вода на марката Sosimple от кутията Pretty Box аз не използвам такива води освен ако не ми се падне в кутия,тази не както писаха някои дами тука люти на очите не е за мен.
3.гела за уморени крака на марката Milanesi от кутия на Кибрит за мен става има ментолово усещане не е уау ефект а е минимален ефект да бих си го купила ако цената беше прилична.
Сега Да:
1.Релаксираща маска за лице на Monuskin от кутия на Good Box.Текстура гелобразна избистря тена на лицето ми
Много ми хареса заедно със другите продукти кожата ми е страхотна.
2.основата на Doctors formula от кутия Pretty Box.
Гелообразна основа мерише странно на мен но със моя фнд.прави чудеса седи страхотно затова за мен да бих си го купила.

# 47
Хм, аз не харесвам разкриването на продуктите. Искам да ми е всичко изненада.

# 48
До сега ГБ са разкривали продукт около началото на съотвения месец, за който е кутията. Предполагам утре ще има разкрит. Преди ги изпращаха около 22-25-то число на месеца, този път беше със седмица по-рано и затова се получи това чакане и на мен ми е досадно.

# 49
Докато се на чудя дали искам пак ББ, получавам смс за доставка утре 😁
Няма не искаш, ши ядеш кюфтета.

# 50
На мен пък за еднократното поръчване ми казаха да я очаквам (вероятно) между 9 и 14 март 🙄 сигурно ще получа на някоя отказала се.
За Белбокс става дума.

# 51
И аз нямам смс, вероятно и на мен тогава ще ми я изпратят.
На мен пък за еднократното поръчване ми казаха да я очаквам (вероятно) между 9 и 14 март 🙄 сигурно ще получа на някоя отказала се.
За Белбокс става дума.

# 52
Аз миналият месец поръчах Белле доста късно, даже мислех, че ще получа чак другият месец. Получих е около седмица по-късно и беше с няколко лепенки от Спиди за пренасочване 😀

# 53
Честита Баба Марта! 🌞🌸🌸🌸
Бъдете здрави!🌸
Да видим дали ТЯ ни е оставила по някое подаръче днес 😃💄💅

# 54
Честита Баба Марта!
Бъдете живи и здрави!
А кога започват доставките на Белебокс?
Аз мислех, че вчера. Два месеца получавам с прекратен абонамент, сега когато я искам, нямам известие.

# 55
Вчера са ги пуснали,днес трябва да дойдат,аз дори имам смс след малко отивам.Искате ли да я снимам?

# 56
  • Варна
Вчера са ги пуснали,днес трябва да дойдат,аз дори имам смс след малко отивам.Искате ли да я снимам?
Сега какъв е тоя въпрос. Разбира се че искаме Laughing

# 57
Хихи 🥰бързам тогава
Ами защото някои писаха,че искат да са изненада 🙂

# 58
И аз поръчах Бел еднократно във фб и ми казаха между 9 и 14ти🤷🏻♀
Кибрит доставят от днес, но аз нямам СМС. Преди няколко дни я поръчах и явно ще дойде по-късно.

# 59

🌷🌷🌷
Пак имаше много кутии розовеещи 25-30 грубо преброих 😎

Последна и спирам ще ви следя само 😎

Червилото е много силно...изобщо нз къде ще го нося,април съм на сватба евентуално там 😅

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:14 от Mimi9999

Общи условия

Активация на акаунт