Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 285
  • 697
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Ами аз точно затова си избрах кутиите Pick n dazzle,защото сама мога да избера продуктите.Ясно е,че с бюти профила ще е по-лесно да ми подберат продукти,само че няма как да знаят от какво имам нужда,от какви продукти имам запаси...
Така или иначе в повечето кутии слагам душ гелове, шампоани,балсами за коса и кремове за лице.
Такива продукти изхабявам много бързо.
Е,сложила съм сенки,сложила съм едно парфюмче за края на месец април,за да си взема и аз глезотийка...Но по свой избор.Ако купувам кутия с продукти изненада,все един или два продукта ще са неподходящи,сигурна съм.Или ще подарявам,или ще хвърлям.

# 601
Намерих нова кутия с книги https://bookdigger.bg/

Някоя пробвала ли е?

# 602
Здравейте,

искам да споделя едно разочарование. Взех си кутията на Pick n Dazzle с продукти за коса.  Първото което не ми допадна беше, че единият продукт беше извън кутията и така свободно си се разхождаше в опаковката от куриерската фирма. Някак малко ми съсипа удоволствието от отварянето на самата кутия. Оная тръпка точно преди да отвориш самата кутия и да видиш продуктите. Обаче си казвам, всички продукти са пълноразмерни, а явно кутията е стандартен размер и е нямало как. И понеже ми беше свършил балсама за коса веднага влезе в употреба този от кутията. Аз честно казано за първи път попадам на нещо толкова ужасно. Обикновено слагам на влажна коса от средата надолу и понеже се замотах около 5 минути и не я разреших веднага тя беше станала на клечки, все едно не съм я измила. Едва ги разреших и после стояха супер гадно, да не говорим колко е лепкав по ръцете докато го втривам. Дадох му шанс и втори път и беше същото. Ще го изхвърлям. Не знам дали е само моята опаковка дефектна или пък не съм го нанесла както трябва, но днес чувайки ме да мрънкам майка ми ми даде нейния, който е за 2,80 и такива проблеми нямаше. Извинявам се че стана толкова дълго.

# 603
  • Варна
Намерих нова кутия с книги https://bookdigger.bg/

Някоя пробвала ли е?
Сайтът е нов, но определено ми харесва, че може да се избира жанр и ще ги следя.

# 604
Според вас какъв е шансът кутията с маски на Кибрит да не бъде само с маски за лице?
Не съм голям фен на шийт маските за лице и ми се пробва нещо за крака и ръце. Колебая се дали да я поръчвам като я пуснат

# 605
Имам един хипотетичен въпрос - връщали ли сте кутия ? Да кажем че не ви харесва съдържанието , имаме ли възможност да я върнем ? Предполагам че важат правилата както при поръчка от който и да е сайт - 14 дни право на връщне …

# 606
  • Варна
Отваряне на мистериозна кучешка кутия:
https://www.youtube.com/watch?v=PHQ_rSiLwlg

# 607
Здравейте, някой взимал ли си от лимитираната кутия на Prettybox с Dr. FORMULA?
Ако имате и отзиви за марката, моля да ми споделите доволни ли сте.

# 608
  • Бургас
Здравейте,кой е ужасният балсам от кутията на pick n dazzle?
На мен не ми пречи и да няма кутия,макар че е удобна и си нареждам в нея грим,крем,неща,които иначе котаракът най-демонстратиено ми събаря на земята.
Луксозна е,приятна е,да, има тръпка да се отвори,но ако си я избираш сам,малко се губи...
Аз лично обаче не бих давала пари за мистериозни продукти...
Виждам,че се разменят някои продукти от кутии,което си е супер...

# 609
  • София
Имам смс за Bellebox, но няма да мога да я взема днес.

Fabulous Box за април (снимката е от профила им):

# 610
Здравейте,кой е ужасният балсам от кутията на pick n dazzle?
На мен не ми пречи и да няма кутия,макар че е удобна и си нареждам в нея грим,крем,неща,които иначе котаракът най-демонстратиено ми събаря на земята.
Луксозна е,приятна е,да, има тръпка да се отвори,но ако си я избираш сам,малко се губи...
Аз лично обаче не бих давала пари за мистериозни продукти...
Виждам,че се разменят някои продукти от кутии,което си е супер...

Балсамът е на Tresemme - уплътняващ балсам за обем с колаген. Може и някой да се разбере с него, аз не успях. За първи път ще хвърлям продукт, обикновено му намирам някакво приложение или го подарявам. Sad

# 611
  • Бургас
Аааа,ползвайте го като обикновен балсам с отмиване.
И на мен го подариха като първи подарък за абонамента.
Не става за без отмиване,той е за много суха коса,в която да попие.

# 612

Получих я сутринта. Този път съм леко разочарована. В миналата кутия имаше серум за несъвършенства, тук отново. Очаквах нещо различно. Да бяха сложили един душ гел към гумената гъба, щеше да е по-добре.

# 613
и аз съм разочарована от Белбокс този месец - 2 серума, единия, от които 10мл, иначе аксесоара за тяло е супер, харесва ми има пръстен отзад и е много удобен за хващане

# 614
и аз съм разочарована от Белбокс този месец - 2 серума, единия, от които 10мл, иначе аксесоара за тяло е супер, харесва ми има пръстен отзад и е много удобен за хващане
Много добре казано и аз си полимислих същото.

Общи условия

Активация на акаунт