Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 270
  • 697
  •   1
Отговори
# 615
На мен този серум от 10 мл ми изглежда празен 🤔 Отворих всичко и установих, че няма нищо запечатано 🙄 Иначе кутийката е по-малка и много симпатична и цветна. Очната линия е със супер тънка четчица и лесно се нанася.

# 616
  • София
Аз съм доволна. Колкото по-малки продукти, толкова по-добре, хаха.

# 617
Този серум от 10мл е мостра, защото оригиналната му опаковка е доста по-голяма. Аз не съм ги отваряла още, ще изчакам да ми свършат другите серуми и тогава ще пробвам. Иначе този в розовата опаковка ме изкушава да го отворя.

# 618
Редактирам: първи продукт от кутия,  който не ми понесе е околоочния крем от Belle box. Започна леко парене, доста неприятно. Незнам дали ще продължа с абонамента...

Аз реших да ги пробвам като така и така не са запечатани. Околоочният крем е подобен на Saff, а розовият серум е прозрачен гел с приятен, много лек аромат и до няколко минути попива хубаво в кожата.
PS В офиса на Спиди имаше поне 30 розови кутии 😁

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 22:02 от Джованиа

# 619
Отдавна не съм се разписвала тук, затова ще споделя малко впечатления от последните ми покупки най-вече от Кибрит. Първата ми абонаментна кутия е от тях и нещо не се престрашавам да изневеря с друга хаха, но Bellebox са ми следващите в списъка.

Ето и някои от отзивите ми:  

Milanesi балсам и шампоан от една от последните им кутии ме изненадаха приятно - косата става много мека и жизнена, но за съжаление, не бих могла да си купя на тези цени продуктите им. Със сигурност италианците знаят как да правят продукти за коса, но ще се придържам към InSight, защото 70 лв. за 250 мл. си е много. Скраба на същата марка, обаче доста ме разочарова (106 лв. или нещо подобно). Нито аромат, нито текстура, нито усещане след това - нищо не ми допадна. Текстурата му беше като на някаква строителна смес - замаска или нещо подобно. SNB имат къде-къде по-ароматни и приятни скрабове и много повече бих се радвала да видя техните в някое издание.

Натрупаха ми се и доста нощни кремове и  масла, от които не всичко ползвам, а и това което ползвам не мога да сваря да изразходя. Серума на Jorgobe е много хубав, но не ми харесва особенно аромата и усещането от него, но сутринта кожата наистина е супер. Monuskin recovery балсама е добър, но не го слагам толкова често, а до Skon пробиотичния крем изобщо не мога да стигна Grinning

Поръчах си априлската кутия, защото ми допаднаха разкритите продукти, да видим. Много се надявам на ролер, добър измивен продукт, скрабовете при мен винаги много вървят Grinning  и някакъв аксесоар (но да не е книга).

Какви са ви мненията за Pink n'Dazzle? Заслужават ли си кутиите им?

# 620
  • Варна
БОГАТА ВЕЛИКДЕНСКА КУТИЯ
Слънчева, цветна, ароматна!
Великден е Възкресение, слънце, цветове, плодородие, мир. Такава е и нашата БОГАТА Великденска кутия: слънчева, цветна, ароматна. С 8 качествени и разнообразни продукта за грижа за кожата, косата и тялото. И разбира се пъстра палитра сенки в тон със сезона, за да заблестиш. С безплатна доставка!
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0420221 … 24&lang=bg-BG

# 621
Днес си взех пърята ББ, не бях поръчвала до сега. Не ми допадна толкова. Околочен имам няколко нови, не ползвам очна линия, а другите неща са твърде малки. В кутията има листче, че в майската кутия ще има грим изкушение от NL Beauty. Мисля, че до тук бях с абонамента ми.

# 622
БОГАТА ВЕЛИКДЕНСКА КУТИЯ
Слънчева, цветна, ароматна!
Великден е Възкресение, слънце, цветове, плодородие, мир. Такава е и нашата БОГАТА Великденска кутия: слънчева, цветна, ароматна. С 8 качествени и разнообразни продукта за грижа за кожата, косата и тялото. И разбира се пъстра палитра сенки в тон със сезона, за да заблестиш. С безплатна доставка!
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0420221 … 24&lang=bg-BG

Маслото за тяло е страхотно! Прекрасна, топяща се текстура! Никак на съм фен на Pick N Dazzle, но това масло го обожавам, както и скрабовете на Кокосолис, които слагат в кутиите.

# 623
Lygia, парфюм (аромат) в бялата козметика е по-добре да няма, защото парфюмът съдържа спирт. Ако си забелязала, високият клас козметика няма аромат , мирише си на продуктите, които съдържа. Скрабът на Миланеси на мен ми идва малко агресивен, ексфолиращите частици са едрички, но го ползвам, без да търкам яко. И за купуването– Миланеси сега се рекламира на българския пазар и не можеш да ги купиш оттук, трябва някой да ти ги донесе от Италия.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 00:07 от MilaNina

# 624
Подкрепям мненията за шампоана и балсама на Миланеси. Мнооого са хубави- ппавят косата мекичка на допир и ухаят приятно, но не бих дала толкова пари.

# 625
Днес си взех пърята ББ, не бях поръчвала до сега. Не ми допадна толкова. Околочен имам няколко нови, не ползвам очна линия, а другите неща са твърде малки. В кутията има листче, че в майската кутия ще има грим изкушение от NL Beauty. Мисля, че до тук бях с абонамента ми.

На мен ми е 3-та кутия подред и нещо взе да ми писва с тези мострички. Ще видя следващите разкрити продукти и ако някой от тях отново е крем за лице/околоочен, мисля да пропусна също.

# 626
Аз утре очаквам 4 кутии🤦🏻♀  Кибрит и три специални Лейди бокс. А на всичкото отгоре и ХейБеа бокс след 10-ти. Чак толкова до сега не бях прекалявала. Решила съм, че ще се озаптя вече. Само кутията с продукт на Румикозметикс няма как да пропусна, ако не е дезодорант или нещо от сорта.
С най- голямо нетърпение чакам ХейБеа, защото е малко по- различна от типичните няколко марки, които се въртят по другите кутии. Поръчах я заради слънцезащитата.
Лейди бокс пък специалните много ги харесвам. Коледната беше страхотна. Имат много продукти за тяло, а тези марки ги обожавам. Ще видим, може пък и да не задържа всичките.

# 627
  • Бургас
С 4 кутии вече наистина може да се натрупат много продукти.
Няма лошо,важното е да се радва човек.
Аз си признавам,че с удоволствие си пробвам новите продукти от pick n dazzle.
Хубави са,кремовете за лице са сякаш по-добри от дрогерийните.
Ще видим и накрая на този месец продуктите от кутията,стига си ми и една.

Великденската е хубава,но част от продуктите сама съм си сложила в априлската кутия.

# 628
Оля, ще ми е интересно после да видя снимки на кутиите Hug
Абонаменти не си правя, доста съм се затрупала бяла и декоративна козметика.
Последно декември си взех Кибрит с Jorgobe. Много се чудех на Good box с Naobay и се възползвах. Все още няма да ги отварям. Харесва ми, че опаковките са големи, пълноразмерни и цената беше приемлива.

# 629
Оля, ще ми е интересно после да видя снимки на кутиите Hug
Абонаменти не си правя, доста съм се затрупала бяла и декоративна козметика.
Последно декември си взех Кибрит с Jorgobe. Много се чудех на Good box с Naobay и се възползвах. Все още няма да ги отварям. Харесва ми, че опаковките са големи, пълноразмерни и цената беше приемлива.

И аз точно така съм - без абонамент, с Jorgobe и Naobay. Naobay след голяма чуденка. Но понеже един дневен крем за лице на Naobay преди време много ми хареса и си взех кутията им сега. Не съжалявам за нито една от двете.

Общи условия

Активация на акаунт