Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 60 902
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
Не разбирам защо тези кодове не ловят определени брандове. Вчера пробвах на Манго не хвана, добре, че Мими Роуз ми даде код та успях да пусна поръчка.

# 166
  • Варна
Те май никога не важат за Манго или поне веднъж на високосна.

Мисля, че това е решение на Манго.

# 167
В общите условия за ползване на ваучер са посочени марките, за които кодовете с намаление не важат.

# 168
И аз тъкмо влизам да попитам дали има като моя случай със забавяне на пратка, и виждам, че не съм само аз.
Очаквана дата за доставка 16-17.3, и ни вест, ни кост от тях.В профила ми стои това

При Еконт не може да се проследи.
Дано пристигне изобщо, и да пратят и код за забавянето

# 169
  • София
.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 14:06 от Тaня67

# 170
На мен всичките ми се бавят. Веднъж или два пъти ми пратиха код. По-големият проблем е, че все нацелвам нещо дефектно или с некоректна номерация.

# 171
  • Варна
Не разбирам защо тези кодове не ловят определени брандове. Вчера пробвах на Манго не хвана, добре, че Мими Роуз ми даде код та успях да пусна поръчка.
Аз никога не гледам Манго в About you заслужава ли си изобщо като цена,моите впечатления са че в сайта са по високи цените от колкото в официалния,това така ли е!?

# 172
# 173
Заслужава си Манго.На едно намаление взех дънки за около 23-24 лв,панталон за 22 ,и дънкено яке бях взела за към 40,но не ми хареса ,прекалено оувърсайз ми дойде и го върнах.На Манго кидс също са добри намаленията .

# 174
Аз си взех къси, дънкови панталони на Манго за 15 лева

# 175
  • Сливен
Големият плюс на About you за Манго е безплатното връщане.Да,на Манго аутлет могат да се купят дрехи на ниски цени при намаление,но при проблем връщането е тегаво.
Последният случай при мен,поръчани дамски дънки и детско яке.Дойдоха 2 чифта дънки друг модел ,друг рамер.Върнах ги и сега ще минат поне 2 седмици,докато пристигнат в Испания,после докато ми върнат парите,отиде поне месец.

# 176
И аз тъкмо влизам да попитам дали има като моя случай със забавяне на пратка, и виждам, че не съм само аз.
Очаквана дата за доставка 16-17.3, и ни вест, ни кост от тях.В профила ми стои това

При Еконт не може да се проследи.
Дано пристигне изобщо, и да пратят и код за забавянето
Има промяна в статуса на поръчката ми

# 177
Първият статус се създава със създаване на товарителницата, когато от АЮ потвърдят пратката. Докато стигне до Еконт и да се покаже в Еконт отнема няколко дни - това е времето, което отнема на пратката да стигне от Германия до България. Еконт проследяват само движението в България и затова няколко дни няма как да се покаже нов статус.

# 178
Код за 25 процента някой да знае?

# 179
Днес попаднах на код за 20% - Galia20, но е над 100лв. Не хваща на Манго.

Общи условия

Активация на акаунт