Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 60 835
  • 787
  •   1
Отговори
# 720
  • София
И аз дълго и упорито рових за официална рокля за майката на абитуриентката 😂 и нищо прилично не открих на поносими цени. Все развлечени, пеньоарести рокли.

# 721
Аз ровя за сутиени.Сложих три в кошницата,ще ги мисля утре и ще чакам код от някой инфлуенсър.Пак са на Дорина ,но ги харесвам много.

# 722
И аз съм на кръщене след месец и се оглеждам за рокля. Но наистина са едни пеньоарчета, които на моят широк ханш и нисък ръст ще са покъртителни. Имам май няколко рокли от предни намаления, които още не съм обличала Grinning Ако се вмъкна в някоя ще е добре.

# 723
За нещо по-специално за повод аз бих търсила в yoox.com.
Да има много скъпи неща, но имат много голям избор, огромен бих казала и могат да се намерят неща на много изгодни цени.Кофти е само, че от доста време не е имало безплатна доставка, явно и тях ги удари кризата.

# 724
  • Sofia
Аз харесах ето тази рокля за поводи, с кодовете е на прилична цена
https://m.aboutyou.bg/p/maya-deluxe/roklya-za-kokteyl-8204745
Иначе бих проверила и в asos.com

# 725
Аз гледах в yoox, но там е подобно, подобни модели с подобни цени, е, не съм гледала след 200 долара, но таванът ми е 150 - 200 лв. Явно трябва да си вдигна тавана, като имам и претенции (да е бледорозова, разкроена и т.н.). Яд ме е миналата година, че не купих от HM имаше по 130 лв няколко хубави модела, но си казах за какво са ми. Явно човек трябва да купува като има налични, че не се знае после каква мода ще настъпи. NBM сега ще разгледам линка ти.

# 726
  • Пловдив
mystic, 40 e, писах с предложение да ти пратя размерите...
На мен ми стои точно, както искам. Предимно за рокли и поли го взех.

# 727
  • Пловдив
mystic, 40 e, писах с предложение да ти пратя размерите...
На мен ми стои точно, както искам. Предимно за рокли и поли го взех.
Да де, ама го бях поръчала вече...нищо...оставих си го. Според колежките ми е точно Simple Smile в раменете и ръкавите ми е точно.

# 728
  • София
Има ли някое кодче?

# 729
  • гр. София
Снощи все още работеше HRISIP15 . Пробвайте.

# 730
  • Пловдив

Ще си поръчам тази риза https://www.aboutyou.bg/p/leger-by-lena-gercke/bluza-7567026 хареса ми,че може да се носи по интересен начин с презрамки 😉

# 731
Давам малко отзиви от неща, които взех. За мен най-добрата покупка са ето тези маратонки, които бяха последна бройка:

За щастие ми стават, много ми харесват на живо и са много леки. Другите, неща които ми допадат са:

Клинчето не е лошо, особено за сумата, която го взех. Доста разтегливо е.

Калъфче за чорапи:

Обеци, които също са красиви:

Една много нежна гривничка, но е за малка ръка.

Няколко пръстенчета:

Тези ще ги помисля още малко :

Тази рокля е много приятен цвят, като прасковен. Приятна материя, но прозира. Освен това ластика горе над бюста е стегнат и презрамките падат. За плажче обаче става.

Тази блуза ми стои малко бабешки:

Този панталон ми е голям и много много дълъг. Долу е рязан, нямаподгъв.

И неща, които ще връщам:

Този кош на пръв поглед не е лош, ако н е беше изкривен

Получих в скъсана:

# 732
Тоя кош в кой подраздел е?

# 733
Аксесоари - > Аксесоари за дома.

# 734
  • Пловдив
Здравейте!
Ако имате ко за ЗР, който няма да ползвате, може ли да ми го изпратите на лично съобщение?

По темата :последно поръчах на децата шотри на under armour и gap - доволна!
Имах и код от ЗР, но го употребих.

Момичета, ще се самоцитирам.
Редовно пускам поръчки от ЗР и ако някоя от вас не пазарува от там и няма да ползва кода, ще се радвам да ми го изпрати.

Общи условия

Активация на акаунт