Шестокласници 2022/2023 - Тема 1

• 40 673
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А ние все още сме без програма - имаме само временна такава и то само за утре. Има и двама нови учители, много харесваният ни учител по История остана в историята Joy

# 541
Момичета, дали някой може да ми снима стр 4 от учебната тетрадка по англ. език  English Plus Bulgarian Edition Grade 6. Поръчвала съм, но не са дошли, а имат домашно. 😁

# 542
  • софия
Здравейте, търся учебник по английски за  5 клас Live beat , на Longman, моля на лични да ми пишете ако имате такъв

# 543
Има една ФБ група "Борса за учебници на СМГ".
Голяма е вероятността да откриете учебника там.

# 544
Здравейте, търся учебник по английски за  5 клас Live beat , на Longman, моля на лични да ми пишете ако имате такъв
Моето дете учи по този учебник, но беше от училище и го върнахме. Евентуално да го търсите от там, откъдето се вземат учебните тетрадки и мотиватора.

# 545
  • Пловдив
И нашите са по този учебник.
Мисля че имам сканирани първите страници с граматиката и речника на учебника за 5 клас, ако Ви върши работа, пишете ми.

# 546
  • София
Здравейте,  извинявайте,  че нахлувам в темата.
Имам настояща седмокласничка и останали неизползвани помагала и УТ от 6 клас.
Не ми се иска да ги изхвърля и с радост бих ги подарила на някой, който ще ги ползва. Прилагам снимки. Само в раб листове по Лит на Булвест първите 2 стр са попълнени. Моля пишете на ЛС при интерес.
Скрит текст:

П.П. Вече са обещани на първата мама, която писа.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 14:59 от Jiema

# 547
За София ли става въпрос?

# 548
Ние сме болни с детето. От неделя сме с температура, повръщане и разстроиство. Цяла седмица лежим и пъшкаме. Той попълва тетрадки и помагала , когато не е в тоалетната и така...🙄

# 549
  • София
GoSSipSs, бързо да оздравявате, неприятна работа. Дъщеря ми засега е само с едната "екстра" - разстройството.

# 550
Здравейте, успешна нова учебна година. Дали някой има електронните учебници (пдф формат) на просвета/ просвета +/ клет  за 6 клас. Благодаря

# 551
Здравейте, успешна нова учебна година. Дали някой има електронните учебници (пдф формат) на просвета/ просвета +/ клет  за 6 клас. Благодаря
maverick, не знам дали ги има в пдф. И двете издателства имат електронни платформи за достъп до електронно четимите варианти на учебниците - на Клет - https://klett.bg/izzi, на Просвета - https://www.e-prosveta.bg/. Изискват регистрация.

ПП. Моята девойка днес е рожденичка. Поиска боулинг със съученици и приятели. Щастлива и доволна е от празника.
Показвам Ви я за малко нагласена за празника
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:17 от merilen

# 552
  • София
merilen, да ви е жива и здрава чаровната госпожица! Да бъде здрава, уверена, щастлива и обичана Kissing Heart
А и "мяу"-то е много готино Hug

# 553
merilen, да ви е жива и здрава чаровната госпожица! Да бъде здрава, уверена, щастлива и обичана Kissing Heart
А и "мяу"-то е много готино Hug
Благодаря, котанчо Кико е едно изпълнено обещание заради стипендията ѝ в училище и е голяма радост.

# 554
Здравейте, успешна нова учебна година. Дали някой има електронните учебници (пдф формат) на просвета/ просвета +/ клет  за 6 клас. Благодаря
Можете да направите регистрация и да ползвате безплатно учебника, но ако искате да ползвате видео уроци и упражнения за слушане трябва абонамент. На Просвета е 100 лева за годината. Възможно е да се направи един абонамент и една регистрация да се ползва от няколко деца, май до три устройства дава. Мисля, че си заслужава и абонаментът - по-нисък е от уча се, има видео уроци, електронни уроци и тестове с по 4-5 задачки/ въпроса. На мен лично уроците ми харесват и ги ползвам при обучението на шестокласничката, а днес изведох пряк път от моя профил в Просвета на лаптопа на второкласника и му свалих учебниците по език, БЕ и читанката. Остана да свикне и да ги ползва.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:17 от Mama Ru

Общи условия

Активация на акаунт