Шестокласници 2022/2023 - Тема 1

• 40 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Директен линк за 6 клас на клет. https://bg.izzi.digital/DOS/110804/372762.html Затваряте съобщението, че в момента не сте регистрирани (ако изскача такова) и ще се заредят, трябва да скролнете надолу за да ги видите под цифрата 6.

# 556
Благодаря. Регистрацията им е мега тромава и изнервяща. Аз имам като учител, но тегля учебник по учебник. Опитах да регистрирам детето и май не успях да стигна до края, но тя, ако не греша само ЧП е на Клет.
Някой успя ли да отвори учебника по математика на Архимед? Миналата година го ползвах, но тази година ми иска плащане. Дори на линка в МОН зарежда само 8 страници.
А атласът по география на изд. Атласи в Русе е неоткриваем. По английски са на Пиърсън и си го плащаме. Не знам дали ще успея да го намеря втора ръка. Дано поне малкият да е по-същия учбник някой ден.

# 557
Mama Ru , ето го учебника на Архимед
https://issuu.com/it.5ou.sz/docs/___________6_____/1

# 558
Много, много благодаря. ❤️❤️
Аз търсих, но не успях да го намеря.

# 559
  • София
Mama Ru, имам математиката на Архимед на pdf, пиши ми на лични, ако искаш да ти го изпратя.

# 560
Вече имам линк, благодаря.

# 561
Здравейте, благодаря за учебника за 6клас, а някой има ли на Архимед за 5клас. Ако не знаете ли къде да видя уроци, формули, правила за паралелепипед и куб... тези уроци ги е забравил. Изпусна и преговора тази седмица. В уча. се не сме гледали клипчетата, искаше ми се по скоро нещо да прочетем.

# 562
Ако е за преговор, става ли на друго издателство?
На Просвета регистрацията за деца до 7 клас е безплатна и дава достъп до учебниците на pdf.

# 563
Точно за преговор е, сега ще се регистрирам там, че и аз покрай него ще трябва да ги уча тези пусти паралелепипеди...
Много благодаря.
След днешната домашна по математика, вече съм 300% сигурна, че ще тръгва на индивидуални уроци по математика. Задачите от куб и паралелепипед са му трудни, а мен като попита все едно чета на китайски. Не помня такива задачи аз🤔 пък и той в МГ и са и по-трудни и направо ме хващат лудите като го видя да идва с тетрадката да пита, немога да му помагам и това си е. Аз една задача я мъдря по 30-40мин. Я е реша, я не ...пък какво остава да обясня, да разбера какво го затруднява и т.н.

# 564
Здравейте, благодаря за учебника за 6клас, а някой има ли на Архимед за 5клас.
Ето линк за 5 клас https://issuu.com/it.5ou.sz/docs/_____________________5__________201

# 565
Много благодаря. Сега и по двата ще преговаря🤗

# 566
  • Пловдив
А атласът по география на изд. Атласи в Русе е неоткриваем.
поръчах ги от Озон аз, заедно с контурните карти. Намерих и код за отстъпка Wink

# 567
И доставката колкото атласа. Благодаря. Не разбирам какво му е на атласа на Просвета, нали по Просвета са учебника и учебната тетрадка? Като имат претенции за определено издателство да осигурят оборотни атласи в училище.

# 568
Искам да благодаря още веднъж за учебниците по математика за 5клас. Преговорът вече е факт. Припомни си всичко за кубове, паралелепипеди. Започна одеве да преговаря и по география за входното ниво, та и аз понаучих нещо за Африка 😉

# 569
И доставката колкото атласа. Благодаря. Не разбирам какво му е на атласа на Просвета, нали по Просвета са учебника и учебната тетрадка? Като имат претенции за определено издателство да осигурят оборотни атласи в училище.
На два пъти поръчвах от Озон. вчера получих втората поръчка. За по 30-35лв. доставката беше безплатна и подаряват детски етикети. Видях, че за над 100лв има 10% отстъпка.
Не би трябвало да има голяма разлика с атладса на Просвета, освен ако не са разместени темите нещо...
А в училище трябва да имат гооолеми карти и да се демонстрира в час, но...

Общи условия

Активация на акаунт