Мъжете и бракът

• 49 158
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Не е проблем в разбиранията, с точната сглобка - той е незрял, а тя майчински настроена. После той пораства и вече няма нужда от майчинстването, а да се доказва като мъж, но няма кск да го прави пред майка си в нейно лице. Имаче ще е мамино синче.

# 1 021
Не знам как не е проблем да си майчински настроена, към който и да е мъж, който не е синът ти? Абсолютно си е проблем на жената, и този проблем ще го има във всички връзки, не само тези с по-млад мъж.

# 1 022
  • София
Възрастта е доста по-назад в списъка. Не съм чула някой досега да каже "Ейй, толкова много си пасваме, толкова много се обичаме и разбираме, ама само щото е с 10г по-голям/а, няма да продължа отношенията."

Ами аз съм срещала по-възрастни мъже, с които имаме сходно мислене, виждане за света, пасваме си като характери, но точно поради възрастта, нито ги намирам за привлекателни, нито ги виждам като мъжка фигура, а по-скоро като бащинска или приятелска. Може да са събуждали у мен уважение, приятелски чувства, желание за подкрепа, но не и нещо интимно. Така че за мен възрастта автоматично изтрива важни параграфи, чиято наличност е ключова, за да си "паснем" като партньори.

# 1 023
  • София
Това е тип характер, не може да се промени. Не е лошо, по-скоро е жалко, че накрая е кофти за нея.освен ако не е случаят с консумирането на агнешко.

# 1 024
Разбира се, че може да се промени, като всяко нещо, което осъзнаеш, и вложиш усилия, за да разбереш, че ти вреди.

Скрит текст:
Възрастта е доста по-назад в списъка. Не съм чула някой досега да каже "Ейй, толкова много си пасваме, толкова много се обичаме и разбираме, ама само щото е с 10г по-голям/а, няма да продължа отношенията."

Ами аз съм срещала по-възрастни мъже, с които имаме сходно мислене, виждане за света, пасваме си като характери, но точно поради възрастта, нито ги намирам за привлекателни, нито ги виждам като мъжка фигура, а по-скоро като бащинска или приятелска. Може да са събуждали у мен уважение, приятелски чувства, желание за подкрепа, но не и нещо интимно. Така че за мен възрастта автоматично изтрива важни параграфи, чиято наличност е ключова, за да си "паснем" като партньори.

Едва ли не съществува мъж на тази планета, с 10 години по-голям или по-млад от теб, в който да не можеш да се влюбиш безумно. Малко крайно звучиш.

# 1 025
  • София
Казвам го, както е. Сигурно някъде, сред няколко милиарда мъже, има някое друго изключение (което вероятно не си изглежда на годините Laughing), но това е просто статистика. За сметка на това, има много мъже, които въпреки отличните си други качества, никога няма да ме привлекат, просто защото ми идват прекалено възрастни.

# 1 026
Ами ще видим, ако след 10 години още те привличат наборите от тази ти възраст сега, вероятно статистиката ще се промени Joy

# 1 027
  • София
Тогава пак ще са й набори - когато тя стане на 50 и наборите ще са на 50.

# 1 028
Е поне се опитай, Анди, очевидно имах предвид, ако я привличат все още мъже, които са из 30те.

# 1 029
  • София
Ами ще видим, ако след 10 години още те привличат наборите от тази ти възраст сега, вероятно статистиката ще се промени Joy

Винаги съм казвала, че очаквам в даден момент да се спра на някоя възраст и там да си ми останат предпочитанията Joy Но само времето ще покаже... питайте ме пак след 10 Satisfied

# 1 030
  • Най-красивата страна
В мъж,който е по-голям от мен с най-много 10 г.мога да се влюбя,да.
Ама ,ако е по-малък от мен с 10 години не мога.
По-младите ги възприемам като малкото си братче.

А когато бях на 19-20г.-мъжете на 30-35 ми се струваха чичковци.

# 1 031
Никога няма равенство в партньорството, независимо от разликите във възрастта. Отношенията в динамика преминават през различни модели, същото е и с децата. Авторитарният подход, зареден с той/тя трябва; искам; очаквам; няма…е всъщност тип родител-дете, но в смисъла на константното императивно общуване. Предимно това виждам тук като преживявания и нагласи, и обяснимо защо, носи най-вече  разочарования на хората.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 18:17 от Дренка

# 1 032
Малко черен хумор, в тубата ми попадна клипче от филм, който бях гледала преди време - Crimson peak с Том Хидълстън и Мия Вашиковска. Там много ме впечатли следната размяна на реплики между групичка от застаряваща лелка + прости моми, търсещи златния Х, и образована принцеса на тати, която търси Човека:
-Ти си нашата Джейн Остин, тя беше умряла стара мома, нали?
-Всъщност, предпочитам Мери Шели. Умряла е вдовица.

Филмът е мистерия/хорър, чукнах го на пауза на тази сцена, че се разплаках от смях.
Не знам как съм пропуснала да го цитирам в темата, не го намерих в постовете си.

# 1 033
  • SF
В мъж,който е по-голям от мен с най-много 10 г.мога да се влюбя,да.
Ама ,ако е по-малък от мен с 10 години не мога.
По-младите ги възприемам като малкото си братче.
Аз пък съм обратното. И мъж с 10 години по-голям от мене, го приемам като чичко, с който никога няма да имаме сходни интереси, хобита, намерения. Дори едни и същи филми няма да харесваме.
Ако е по-малък от мене с 10 години, ми е тамън! Много държа да има мерак за партита и да е ултрамодерен тип.

# 1 034
  • София
Мъжете на моя възраст и 10+ са толкова умрели вече, че няма накъде. Или утрепани от живота, или изперкали ергени. Е, може да се намери 1 на 1000, но и аз предпочитам по-млади, по-свежи, по-готини.

Общи условия

Активация на акаунт