Мъжете и бракът

• 49 160
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
То и Брад и Киану отдавна прецъфтяха.

# 1 006
А защо въобще говорим мъж на 50 да вземе жена на 20? Ясно е, че такива случаи са 1 на 100, и обикновено ако мъжът е богат, а момата - златотърсачка.
Говорим примерно мъж за женене към 30-те, жена на 30 ли да вземе или на 20? Аз просто казах, че тази на 20 и тя ще стане някой ден на 30, а тази на 30 няма вече да стане на 20. Някой да обори това не видях - то и няма как, то е факт.
Някои жени искат да се омъжат млади, а обикновено наборите им на 20 и нещо (че и до над 30) са още с плейстейшъните и тревата, така че според мен и за тях е по-добре този вариант, и за мъжа. Но - който както му харесва, да се жени за когото иска и когото успее да спечели.

# 1 007
Скрит текст:
А защо въобще говорим мъж на 50 да вземе жена на 20? Ясно е, че такива случаи са 1 на 100, и обикновено ако мъжът е богат, а момата - златотърсачка.
Говорим примерно мъж за женене към 30-те, жена на 30 ли да вземе или на 20?
Скрит текст:
Аз просто казах, че тази на 20 и тя ще стане някой ден на 30, а тази на 30 няма вече да стане на 20. Някой да обори това не видях - то и няма как, то е факт.
Някои жени искат да се омъжат млади, а обикновено наборите им на 20 и нещо (че и до над 30) са още с плейстейшъните и тревата, така че според мен и за тях е по-добре този вариант, и за мъжа. Но - който както му харесва, да се жени за когото иска и когото успее да спечели.
Жена, която харесва и обича достатъчно, за да създаде семейство с нея. Тази жена може да е и на 20, и на 30, и на 40.

# 1 008
Ами да. Ако искам да се омъжа млада, и не виждам интерес към брака от връстници, ще се прицеля в друга категория мъже, не момченца, които и без друго са приоритет на лелките в днешно време. Без да мрънкам и да се тръшкам по отношение на заварено положение, нито какво щяло да (му) става след 10 години. Така щото младите момци са нефелни в много отношения, (които не само рядко водят до сношения Simple Smile)но и не виждам здраве и дълголетие в далечна перспектива. Плюс немалко още негативи.

# 1 009
То щото момичетата на 20 искат да се омъжват и да се заробват с деца и мъж. И то за някой чичко на 30.. Айде стига фантасмагории. Момичетата и изобщо хората на 20 искат да се забавляват, а не да създават семейства. Към 30 вече е друга работа - наживяли се, изучили се, ориентирали се кариерно, стабилизирали финансите и тогава вече идва мерака за семейство и деца. Така, че успех на тоя мъж на 30 дето щял да се жени за 20-годишна... мечтите са безплатни Joy

# 1 010
Скрит текст:
Говорим примерно мъж за женене към 30-те, жена на 30 ли да вземе или на 20?
Скрит текст:
Аз просто казах, че тази на 20 и тя ще стане някой ден на 30, а тази на 30 няма вече да стане на 20. Някой да обори това не видях - то и няма как, то е факт.
Жена, която харесва и обича достатъчно, за да създаде семейство с нея. Тази жена може да е и на 20, и на 30, и на 40.
Не знам какво толкова й харесвате на комбинацията млад мъж - по-възрастна жена. Как ще му се получи да е по-силната и авторитетна фигура в семейството, като е някакъв млад и зелен в сравнение с нея.

# 1 011
Проблемът ще е, че на 30 още е "млад и зелен", а не че жена му е с 10 години по-голяма от него.
След 30, мисля, че вече трябва да е достатъчно възмъжал, и изградил мъжките качества, за които говориш.

# 1 012
А защо изобщо трябва има "по-силна и авторитетна" фигура в една връзка Thinking Отдавна сме се освободили от патриархалната семейна система. А пък може и точно това да иска - жената да е по-доминираща. Хора всякакви има.
Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

# 1 013
Мчи, успех е. Ама как на теория ги нареждате нещата - каза и отряза! И няма друг вариант. И що да не е 30 към 40?

# 1 014
  • София
Всяка възраст си има плюсове и минуси, та предполагам всеки ще си избере според приоритетите (е, и според възможностите де Joy). Аз наборите не ги давам за никоя възраст, под или над, защото те покриват моите нужди и очаквания към партньора. Мъже с голяма разлика трудно ще постигнат това.

# 1 015
  • София
Узряването е индивидуално, но ако на 30 все още повече се интересува от плейстейшъна работата не е добре. Не виждам и как меракът за женитба ще определи ориентирането по възрастова група. Желанието е за женене за определен човек, не е като да избират заради зора.

# 1 016
Възрастта си върви с жизнения опит, дори с душевната настройка. Мисля, че е по-комфортно да са еднакви за двамата (а и мъжете узряват по-бавно, затова набори или по-големи Stuck Out Tongue Closed Eyes).

# 1 017
Ако жената го е избрала, вероятно е отговорил на потребностите й. Ако той я е избрал, вероятно и тя е отговорила на неговите. Хората не се избират по възраст, а по други критерии.
Възрастта е доста по-назад в списъка. Не съм чула някой досега да каже "Ейй, толкова много си пасваме, толкова много се обичаме и разбираме, ама само щото е с 10г по-голям/а, няма да продължа отношенията."

# 1 018
  • София
Само една малка подробност за младите мъже - първо по-голямата партньорка ги доотглежда, а когато съзреят за брак и деца, по съвсем естествен път отлитат от гнездото както го правят пуберите от родния дом. Започват живот като мъже, а не като момчета, а не можеш да си мъж на майчински отглеждащата те жена.

# 1 019
Това звучи като проблем в разбиранията на жената. Има жени, които доотглеждат и мъже на тяхната възраст, или по-големи.
Докато жената не разбере, че не е майка на мъжа си, и подобни "грижи", като към дете, са неадекватни, на колкото и години да е мъжа, резултатът ще е същият.

Общи условия

Активация на акаунт