Мъжете и бракът

• 49 092
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз се събрах с моя чак като забременях, а година по-късно подписахме.
Ако пък сега се преселя при някого, ще му махна главата от изисквания.
Демек, в първия си брак жената обикновено влиза без глава, във втория на мъжа му изфърча тиквата.
Семейство Гилотен.

# 1 186
Аз си имах списък в главата с изисквания и се придържах към него.

Като се събира мъж с взискателна и независима жена е наясно, че тя може и с него и без него, но трябват усилия за да избере не само да е с него за кратко, а и да я задържи.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 00:07 от Анонимен

# 1 187
Аз се събрах с моя чак като забременях, а година по-късно подписахме.
Ако пък сега се преселя при някого, ще му махна главата от изисквания.
Демек, в първия си брак жената обикновено влиза без глава, във втория на мъжа му изфърча тиквата.
Семейство Гилотен.

Не, земаме им само акъла.

# 1 188
  • SF
Ако щеш вярвай, но една моя приятелка (наближава 40, никога не е била женена) имаше навика на втората среща да ги разпитва какви са им точно намеренията, защото тя искала деца и брак и нямала време за губене. Разбягваха се моментално.

Не че не е правилно човек да си заяви желанията отначало, ама като започне така и аз да бях щях да избягам 😆

На каквато и възраст да си, ако ти започнат така, си е доста стресиращо.
В началото хората много щедро си обещават каквото и да е, само и само да омотаят,
или хайде, по-мекичко да го кажа, да привлекат другия човек.
"Ще пътуваме, миличка, и на кино ще ходим, и на театър ще те водя, и на дискотека, щом ти харесва, и палтенце ще ти купя, и къщата на майка ти ще ремонтирам..."

Доста са се стягали да тръгнат на фитнес, на нощен живот, на шопинг, само и само, защото на новото гадже това му харесва. Някакви амбициозни опити да покажат, че са спортни мадами, съответно фитнесари, жените лъжат, че си падат по футбол, мъжете са навити да ходят на романтични филми.
То все някак трябва да излъжеш другия. Нали така казват и бабите: няма ли да излъжеш някого? Simple Smile
Така че, като ги пита приятелката ти в началото да си заявят намеренията, ако искат да я.... ще й ги заявят точно такива, каквито тя иска да й ги заявят. Масово се практикува.

# 1 189
  • София
Тези мъже за нищо ги нямат някои, направо е обидно. Ако мъжете са толкова елементарни, то и жените са.

# 1 190
А защо трябва да се "лъже" и да се правиш на каквото не си. Айде ако ти е за 1-2 пъти, ок, но ако искаш нещо дългосрочно, е гаранция за провал.
И аз имам една позната, ниска и пълничка, в лице нищо особено, ама толкова много гаджета имаше, много повече от мен, дето съм хубава и слаба Joy сега вече си е омъжена с дете, ама преди това ги сменяше много. Не е и до външния вид, според мен, по-скоро отношение, поведение, излъчване, такива работи..

# 1 191
Според моите наблюдения мъжете харесват нисички жени, до тях явно се чувстват големи и силни.
После, за ниска жена става и нисък, и висок мъж, за високата само високи (на ниската изборът е по-голям).

# 1 192
  • SF
В България като цяло мъжете са ниски и ниските жени имат повече шансове.
Аз съм висока (особено за българския стандарт) и слаба. Доста комплименти получавам за дължината на краката си. Доказателство съм, че И високите жени много се харесват и впечатляват поне на пръв поглед.Simple Smile

А защо трябва да се "лъже" и да се правиш на каквото не си. Айде ако ти е за 1-2 пъти, ок, но ако искаш нещо дългосрочно, е гаранция за провал.
И аз имам една позната, ниска и пълничка, в лице нищо особено, ама толкова много гаджета имаше, много повече от мен, дето съм хубава и слаба Joy сега вече си е омъжена с дете, ама преди това ги сменяше много. Не е и до външния вид, според мен, по-скоро отношение, поведение, излъчване, такива работи..
Ами не трябва да се лъже, но хората го правят и то редовно. Хората лъжат за какво ли не - за годините, за килограмите си, за работата си, за произхода си, за личното време, за интересите си. Някои лъжат, други преувеличават, други украсяват.
Красотата е нещо много разтегливо и субективно. Ниските и пълнички мъже, каквито преобладават по нашите ширини, ще се чувстват по-добре около нисички и пълнички жени. Ако майка му, сестрите му, повечето му приятелки са такива, той искрено би си падал по точно такива жени. Да, не е сляп за красотата на Адриана Лима и моделите на Виктория Сикрет, но знае, че не са за него и си подбира съответните партьорки според себе си.
По същия начин и аз не се оглеждам в малък пухкав мечок.
Светът е пъстър.

# 1 193
А, и ниските и пълнички мъже искат манекенки 😄 и не мога да ги виня. Ама кой какво иска, пък какво може е друга тема. Искането е без пари.

# 1 194
Да бе, ще иска да се извисява над него.
Но да е слаба, ще иска. И без това обикновено с годините килограмите се увеличават.

# 1 195
Аз и такива познавам - не им пречело. Ама съдейки по успеваемостта на начинанието (нула), може би на жените им пречи 😄

# 1 196
  • SF
Е, то примери в българския модел, колкото искате. Популярна гледка е хубаво младо момиче с мъж като чувал.
Но с мило отношение, настоятелно преследване, обещания, maiathebe, обещания, някои лъжовни, други откровени, и нещата се получават.
От негова страна може да е било любов от пръв поглед, за нейния пръв поглед са били необходими розови очила, но пък някой й ги е сложил и ето, става!

# 1 197
Е айде, всички знаем движещата сила на тези "случаи" на хубаво младо с някой застаряващ мечо.. Нали знаете, ако е дебел с пари е мечо, ако е дебел и беден е прасе Joy
По-интересни са случаите на хубав мъж с, как да кажа, не до там привлекателна, пълничка, дама

# 1 198
Всеки си има различен идеал за красота. Той вероятно предпочита повече плът. Simple Smile

# 1 199
  • SF
Е айде, всички знаем движещата сила на тези "случаи" на хубаво младо с някой застаряващ мечо.. Нали знаете, ако е дебел с пари е мечо, ако е дебел и беден е прасе Joy
По-интересни са случаите на хубав мъж с, как да кажа, не до там привлекателна, пълничка, дама

Отиди в Холандия или в Ирландия и няма да са ти толкова интересни.
Там мъжете са високи и слаби, а за жените си чувала с кое живото ги сравняват.
Тип на нациите ни. Ние с гърците сме слаби жени, мъжете са ни по-ниски. И жените не са много високи, но се ограничават, поддържат и са слаби, докато са млади.

Общи условия

Активация на акаунт