Мъжете и бракът

• 48 332
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 365
Ама добре бе, Тангра, тогава говори и позитивно, дай и добри примери! Smile
Аз лично от нищо не съм разочарована, мъжете имат чудесно отношение към мен, разбирам се добре с противоположния пол. Simple Smile

# 1 366
  • Далечният изток
Що да сме разочаровани? Иваме си всичко. Като гледам мъжете са по....особено у бг мама.
Не знам. Питай господин прабългарско божество.
Мъжете у форума са най. Не ги подценявай сега....

# 1 367
  • София
Аз лично съм разочарована от един единствен мъж. Останалите са сладури. Даже има идеални за брак, ама аз не търся брак.

# 1 368
Само факта,че мъж виси тук, трябва да ти говори да някакви дефицити.
Аз не познавам мъже, от обкръжението ми, които да стоят у женски форум. Освен ако не търсят нещо, което в действителността не могат да получат и всъщност не са това, за което се представят.

Рокс, надявам се у форума не си търсиш мъж.😅

# 1 369
  • SF
Аз не познавам мъже, от обкръжението ми, които да стоят у женски форум. Освен ако не търсят нещо, което в действителността не могат да получат и всъщност не са това, за което се представят.

Рокс, надявам се у форума не си търсиш мъж.😅

И аз имам особено мнение към мъжете, които са склонни да висят по цял ден в обркъжение, където се разискват теми като температурки, секрети, учителките в детските градини... а и да се чувстват добре и горди!
Сигурно намират нещо интересно, ама не знам тестостероните не ги ли вадят от тази среда и да ги запращат някъде, където могат да се конкурират. Все тая.

# 1 370
  • София
А аз нямам особено мнение за мъжете във форума. В живота мъжете и жените обитават едно и също пространство, защо не и тук? Интересно, ако аз отива в мъжки форум дали ще съм с някакви дефицити?

# 1 371
А аз нямам особено мнение за мъжете във форума. В живота мъжете и жените обитават едно и също пространство, защо не и тук? Интересно, ако аз отива в мъжки форум дали ще съм с някакви дефицити?
Да, вероятно ще си търсиш мъже.

# 1 372
  • София
Тогава ще сложа по-съблазняващото поведение. Wink

# 1 373
Анди, разочароваш ме сестро.
Мислех, че си отупала, поне словестно няколко от тия желани ергени.

# 1 374
  • София
Моето мнение за мъжете във форума е, че има всякакви Satisfied Има и пичове, има такива, които видно им е готино и редовно се шегуват. Има мрънкачи, има такива, които избиват комплекси и все се чудят как да пробват да мачкат жените. Има такива, чието мнение е изказано качествено и уважавам, дори когато се разминава с моето. Въпреки по-малката извадка спрямо жените, не бих казала, че е по-малко пъстра.

# 1 375
  • Далечният изток
И все пак не забравяй, че е анонимен форум и всеки може да се представя за някакъв, какъвто реално не е. И мъжете, и жените разбира се. Съгласна съм с Хепи. Лично разпознах двама мои съграждани във форума, и да, изобщо не са това, за което се представят.

# 1 376
  • София
Абе знаеш ли, може тук да си показват истинските лицa Satisfied Или поне тези, които не смеят навън Wink Но и в това отношение смятам е шарено.

# 1 377
  • София
Нормално е във форум да се обсъждат принципни положения. Още повече във общи теми като тази.
В истинския живот най-често комуникацията е лична и индивидуална. Целта е друга.
На мен пък ми е странно, когато хора правят пълен паралел между форум и реалност и държат да се държат точно така, както и в реалността, да се правят на ударени, на по-глупави, отколкото са, и разни други подобни закачки и флиртове.
Аз много пъти съм казал, че пиша по форуми заради абстрактното обсъждане, и ме интересуват фактите, истината и знанието. А не лични закачки и поликторектност.

# 1 378
...

Ау, много мило Grinning

Сигурно попълват нашите дефиците Joy

# 1 379
  • София
Ех, Тангра, много си плашлив! За принципа! Мани ги принципите! Че ти в още колко форуми пишеш?

Общи условия

Активация на акаунт