Има мъже,които живеят с партньорката си няколко години,дете имат,но не желаят да сключат брак.
Разделят се,събират се с друга жена и на третия месец се женят.
Реален случай.
, незнайно защо в тоя форум жените си мислят, че за мъжа най-важното е жената да може да готви и чисти.
щяха да имат база ако това беше първото ми мнение, ама човек лесно може да види, че просто така си пиша (а и говоря, което понякога признавам дразни хората в офлайн света, но аз съм си многопластова личност с неизчерпаем речник
). Оправдания винаги могат да се намерят, да може би е по-добре детето да се пусне на ясла на втората година или дори директно на детска градина на третата, да, може да боледува повече, но тук давам за пример възможности, които оборват твърдението ти, че жената била принудена да е финансово неравнопоставена за дълго време, което излиза, че не е така, а това е неин личен избор, но ок нека да са 3-4 години, пак могат ли да се сравнят с 30 години и то 30 години където няма мърдане, защото банката не я интересува има ли икономически кризи, здравословни проблеми и т.н. Това, че малко жени ще откажат брак и много ще се съгласят на отношения без брак, защото смятат, че нямат друг избор е така, но тук пак опираме до избора на мъже на вторите и в случаите, поне които аз виждам да се случва това мъжът е финансово привлекателен, и жената за да не изпусне финансово привлекателния мъж, защото знае, че не нейно място ще се появи друга, приема да живее с него без да се омъжва, от което произхожда заключението, че за нея е важно, не да се омъжи, а да е с финансово привлекателен мъж, така че излиза, че всъщност има друг избор.Препоръчани теми