), когато реша да си намеря жена, с която да направим деца, разбира се, че ще бъдем сами (в мое жилище ли, в нейно ли (както се е случвало, въпреки по-малкия хол
), в квартира ли и т.н.), всички проблеми започнаха от това, че някои хора решиха, че се рекламирам или че търся у бгмама жени или милфове или не знам какви извратени фантазии имат в главите си, може би и грубостта им ме е провокирала повече, защото грубите хора (особено жени) изключително много ме отблъскват, жените около мен винаги са се държали много мило с мен, но и аз съм отговарял със същото, жените които са ме печелели винаги са го правели с отношение. И покрай последното ти мнение в темата ще ти призная и още нещо (което може да се използва отново за персонални атаки, ама това не е мой проблем), последните 7 години изобщо не съм искал никакви връзки приоритетите са ми били други (дали финансови, дали здравословни), но в последно време може би го отчитам като грешка и не защото интереса на жените към мен е намалял, не, интерес към мен винаги е имало и то на съвсем различни места и от съвсем различни възрасти (дали на р.д., дали покрай второ студентство, дали покрай курсове за преквалификации, дали покрай преброяване, и т.н.), а защото май аз съм се променил, примерно защото наскоро контактувах с двайсе и нещо годишни, като разсъждения вече са ми безинтересни, може би това непрекъснато онлайн общуване тотално развали реалното такова и като две приказки не могат да кажат на живо ми стават скучни, интересни са ми жените над 30, но пък там много са с деца, и излиза, че ако искам интересна жена избора ми се стеснява. И със сигурност жените с които съм бил, не са чели бгмама или поне глупостите, които се пишат тук, защото и са ми готвили и са ме прали и са ме возили с колите си без да ги командоря, юркам, давам наставления и т.н., а просто защото им е било кеф да го правят, за да ми е добре, както и аз със сигурност съм им давал някакви други неща за да се чувстват пък те добре. И на това нещо му се казва любов, а не непрекъснати мисли кой кого е минал, кой повече работел или гледал децата, не, такива жени с такова мислене не желая да срещам никога през живота си.
, след това все пак да са казали, че те ще те почерпят
), жените тука могат говорят какво не биха приели, но защото сега от позицията на времето е лесно да говори така, ама ако ги питаш дали са съгласни да не вземат мъжа си, щот трябвало да живеят известно време със свекърва, ама да останат стари моми примерно на 35-40, със сигурност няма да са навити, без значение какво твърдят.
ами ако жената е с по-високия доход, ако тя има апартамент? Да се омъжи ли?
или не, те жените винаги се омъжват за по-осигурени от тях, че да има какво да им вземат след развода... Много плоско, много.. после нямало мъже да искат брак. То при такива жени кой луд
Препоръчани теми